Salutare,
Am si eu cateva intrebari legat de aducerea in familie a unui puiut de

. In primul rand sa va explic cum sta situatia. Parintii mei se vor muta in curand la curte si isi doresc un catel. Eu m-am oferit sa ii ajut sa gaseasca puiutul potrivit si dupa lungi discutii am hotarat ca cel mai potrivit este un

. Ei iubesc foarte mult animalele, doar ca pentru ei va fi primul deoarece nu erau de acord cu cresterea catelului in apartament. Acum, tinand cont ca acesta va fi primul catel, credeti ca le va fi greu sa se impuna? Din ce am citit si discutat ei ar prefera un mascul linie de show. Eu incerc sa ii conving sa aleaga o femeluta (poate si din motive putin egoiste deoarece si eu am o femeluta, nu CG, pe care mi-ar placea in perioada de calduri sa o pot duce la curte sa zburde). Stiu ca de cele mai multe ori femelutele sunt mai ascultatoare si linistite, dar ei sunt ingrijorati ca se vor ivi tot felul de situatii in perioada de calduri. De exemplu, vecinii au si ei catei masculi si probabil vor deveni f agitati in acea perioada. Din experienta voastra, ce probleme ati intampinat? Exista posibilitatea sa faca multa galagie cateii din jur in acea perioada? De asemenea, casa este in apropriere de o balta unde sunt ceva caini fara stapan. S-ar putea trezi cu haita la gard, nu? Nu imi fac griji in privinta sigurantei unei femele deoarece gardul este foarte inalt, de beton si in mod clar nu ar putea intra nici un mascul.
Puiutul va avea conditii foarte bune si acces limitat in casa. Am gasit mai multe canise care corespund cerintelor mele, dar din pacate doar din vestul tarii. Cum eu sunt din Bucuresti as prefera ceva mai aproape, in sud sau in Moldova. Ce imi puteti recomanda?
Astept sfaturile voastre