Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:45:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Tratament pentru bursita  (Read 476 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dann
Newbie
*

Bleck Nizza Hund

« on: August 22, 2011, 03:36:25 PM »

Catelul meu de 11 luni, are de ceva timp un schiopatat la piciorul stinga fata, care a fost pus pe seama durerilor de crestere. Ulterior, am observat o umflatura in dreptul cotului sting.
Mers la radiografie, diagnostic bursita. I-a fost scos lichidul sinovial de acolo, si a primit tratament cu norocarp, 1,5 tablete de doua ori pe zi timp de o sapt, dar fara interdictie de miscare. N-a mai schiopatat, dar umflatura s-a refacut. La control, i-a scos din nou lichidul, si a primit tratament cu norocarp, dar de data asta 1,5 tablete pe zi, timp de doua sapt. Aceste doua sapr expira miercuri, dar umflatura s-a refacut, iar schiopatatul a revenit. Am fost astazi de dimineata la control, si doctorul a spus ca singura modalitate ramine operatia.
Precizez ca pe timpul tratamentului catelul nu a avut restrictii la miscare, deci a alergat si s-a jucat in voie, a inotat, etc.
Problema mea este legata de faptul ca el a mai fost anesteziat total de curind pentru radiografie, si sint ingrijorat sa nu aiba efecte secundare puternice pentru el, de aceea vreau sa va intreb daca in cazul de fata operatia este singura posibilitate de tratament, sau mai exista si alta.
Olga
Hero Member

« Reply #1 on: August 23, 2011, 05:19:26 PM »

Ai inceract sa obtii si a doua parere??
petshop4you
dann
Newbie
*

Bleck Nizza Hund

« Reply #2 on: August 23, 2011, 07:38:01 PM »

Nu, medicul la care l-am dus este poate cel mai bun pe o raza de 100 de km, are absolut tot ce este nevoie in materie de echipament, si are si experienta necesara, deci nu-i contest diagnosticul, si o a doua radiografie ar presupune o noua anestezie generala, pe care nu sint dispus sa i-o fac.
Problema este ca m-am uitat putin pe internet, si nu este o chestiune iesita din comun nici la oameni aceasta afectiune, dar interventia chirurgicala se practica foarte rar, se merge mult pe tratament medicamentos.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof