Forum ciobanesc german
December 30, 2011, 04:43:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Nelamurita,ajutati-ma!  (Read 2009 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AlinaBgd
Full Member

« on: August 23, 2011, 09:10:44 PM »

Sper sa nu gresesc unde deschid topicul.Daca da sorry!
Am fost astazi la vaccin cu catelusa mea Daisy in varsta de 2 luni jumate,si ia facut (nobivac DHPPi,Nobivac Lepto) ,desigur ca era alt doctor,nu era cel care il facuse pe celalalt si facuse vaccin Biocan.De la vaccinul asta astazi mititica mea a patit-o:(((.I s-au umflat ochii.Am dus`o urgent inapoi si numai era acelasi doctor era cel care il facuse data trecuta...O harababura totala...Ia dat antidot sa i se desumfle ochisorii..Saraca e asa bleaga...I sa lasat si urechea:(.Asa dezamagita sunt,oare e vina lor?Sau a avut la Daisy efect advers vaccinul...Nici nu am inteles nimic din ce a zis doctorul,mai are efect acum vaccinul facut,sau trebuie repetat...Sunt nelamurita,si mi-e teama cu doctorii astia...La armeneasca am fost!Deci are vaccinurile asa (pe 23.07.2011 Biocan P,pe 09.08.2011 Biocan C si Biocan DP,azi Nobivac DHPPi si Nobivac Lepto) ,cate vaccinuri mai are de facut care urmeaza,eu pe net am vazut una ,la doctor am inteles alta.Va rog ajutati-ma,spuneti-mi cum sta treaba!Ce se intampla daca a patit asa ceva de la vaccin? O sa fie totul ok in continuare? Sa nu va amuzati,dar nu ma pricep,si doctorii astia numai buni la explicat sunt...ma rog depinde de fiecare!
AlinaBgd
Full Member

« Reply #1 on: August 23, 2011, 09:19:45 PM »

Si este bine ca i-au facut ba Biocan,ba nobivac?Nu trebuia mers pe acelasi ?
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
Mignon
Hero Member

« Reply #2 on: August 23, 2011, 09:23:19 PM »

A facut o reactie alergica. Din pacate, asa am patit cu pekineza mea si e alergica la mai multe substante, muscatura de purice, de capusa. Una e suficienta ca sa i se umfle capsorul si ochii.
Asteptam si alte pareri, ca si eu sunt interesata de problema.
E tanara, isi revine, sa nu-ti faci prea multe griji! Organismul lor se regenereaza incredibil de repede. O sa vezi de dimineata, e ca si cum nu ar fi avut nimic.
AlinaBgd
Full Member

« Reply #3 on: August 23, 2011, 09:42:06 PM »

Sad Offf,mititica de ea,ii mergea asa bine,nu ma asteptam sa pateasca asa ceva.Dar ce parere ai in legatura cu vaccinurile,ca ia facut pana acum Biocan si azi Nobivac? Se intampla ceva ? Nu trebuia mers pe acelas?
AlinaBgd
Full Member

« Reply #4 on: August 23, 2011, 09:44:11 PM »

Si mai trebuie repetat vaccinul de azi? Mai are efect daca ia facut acel antidot?
Mignon
Hero Member

« Reply #5 on: August 23, 2011, 10:22:50 PM »

Nu e tocmai un antidot, ci un antialergic cred.
Nu ai posibilitatea sa schimbi veterinarul?
AlinaBgd
Full Member

« Reply #6 on: August 23, 2011, 10:30:23 PM »

Ma gandeam sa termin vaccinurile unde am inceput.Si dupa aceea in mod sigur numai vreau sa merg la ei.Nu sunt multumita .Nu imi dau nici un sfat,ca sa nu zic ca nu mi-au zis ca trebuie sa-i dau pastila pentru deparazitare interna inainte de vaccin cu cateva zile.Azi cand i l-a facut vaccinul,mi-a zis sa cumpar pastila si sa-i dau jumate.Dar nu a precizat cand...inainte de urmatorul vaccin sau acum?Dar am citit pe ici pe colo ca se da numai inainte de vaccin nu dupa.E adevarat? Si ce fac? Ii dau abea inainte de urmatorul vaccin?Acum eu nu stiu daca are viermisori ,ia dat acum doua saptamani celalalt veterinar inainte de vaccinul acela,cu o seringa,era lichid,nu pastila.Si acesta acum mi-a zis ca ala era pentru catei foarte mici,trebuia ceva mai puternic...Doamne fereste ! Lucreaza la acelasi cabinet dar sunt diferiti la pareri!!!!
freddy25
Sr. Member

« Reply #7 on: August 24, 2011, 12:35:32 AM »

Deparazitantul lichid se da la catei cu varsta pina in 8saptamani. Dupa aceasta varsta se dau pastile. Deparazitarea interna e bine sa se faca cu o zi-doua inainte de vaccin. Daca are 2 deparazitari la interval de 2 saptamani, nu e nevoie s-o faci si pe a treia decat daca stii ca puiul nu a scapat de viermi. Daca are 1 deparazitare, trebuie sa-i dai urmatoarea la 12-14 zile ca sa omoare si viermii iesiti din ou .
Lory
Sr. Member

« Reply #8 on: August 24, 2011, 06:28:48 AM »

Va recomand ORTOVET (dr Gaita)

str. Fetiţelor nr. 7, Bucureşti, Sector 3

telefon 40 31 425 9177, 40 21 642 5288

fax 40 31 4289178

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

http://pentruanimalutze.wordpress.com/
AlinaBgd
Full Member

« Reply #9 on: August 24, 2011, 12:23:53 PM »

Cand ia dat data trecuta deparazitantul lichid,acum 2 saptamani si ceva...nu a eliminat deloc viermisori,ori nu avea,ori nu a ajutat-o acel lichid.O sa-i dau inainte de urmatorul vaccin .
Merci Lory pentru recomandare,o sa ma interesez!
AlinaBgd
Full Member

« Reply #10 on: August 24, 2011, 12:29:24 PM »

Acum a vomat...maro,presupun ca mancarea.Sad Are ceva? Si plange intruna,are si nasu uscat...Nu e in regula nu?
Mignon
Hero Member

« Reply #11 on: August 24, 2011, 01:13:47 PM »

Nu e in regula. Daca are nasucul uscat, inseamna ca are si temperatura.
Du-te cu ea la dr. Gaita, pe care ti l-a recomandat Lory. Nu o lasa sa sufere.
AlinaBgd
Full Member

« Reply #12 on: August 24, 2011, 03:03:51 PM »

Acum am vazut ca e umed,si dupa ce a vomat,am luat-o la joaca si s-a comportat ca inainte (vioaie si cu chef de joaca).Acum doarme,sa vad cand se trezeste cum se simte .As fi dat o tura cu ea pana la veterinar,dar toata lumea e plecata azi,prietenul la munca,parintii lui tot asa.Chiar nu am cu cine ma duce.Eu nu conduc.Daca se simte rau cand se trezeste voi apela la cineva urgent sa ne duca cu masina.
Daca ar fi continuat oamenii aia iresponsabili care se numesc veterinari tot pe Biocan(caci nu a avut probleme de la el) nu se ajungea aici.Dupa ce ia pus etichetele alea pe carnet am vazut ca era Nobivac.Nu a zis nimic,a facut dupa voia lui!
Lucky the one
Full Member

Lucky my friend!

« Reply #13 on: August 24, 2011, 03:12:51 PM »

Eu zic sa mergi la vet.Si pune si toate intrebarile necesare, ok?..Sanatate multa! O sa fie bine.

Dog- the only creature on Earth who loves you more than himself...
Membra A.R.C.G !
Lory
Sr. Member

« Reply #14 on: August 24, 2011, 04:07:47 PM »

Cand ia dat data trecuta deparazitantul lichid,acum 2 saptamani si ceva...nu a eliminat deloc viermisori,ori nu avea,ori nu a ajutat-o acel lichid.O sa-i dau inainte de urmatorul vaccin .
Merci Lory pentru recomandare,o sa ma interesez!

Sa-ti fie de folos

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

http://pentruanimalutze.wordpress.com/
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora