Forum ciobanesc german
August 23, 2017, 03:07:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Agresiv cu stapanul  (Read 6494 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: July 06, 2016, 10:29:58 PM »

Poate e bolnav. Cainii bolnavi, simtindu-se rau, devin agresivi. Nu mai e nici tinerel asa ca nu ar fi rau sa i se faca niste analize. Sau poate a simtit vreo catea in calduri prin vecini. Ma gandesc ca ai putea sa-i dai hrana tip dieta de calmare. http://t.zooplus.ro/shop/hrana_veterinary/hrana_caini/royal_canin_veterinary_diet/antistres/357768
Uite, aici e mai ieftin si ai si curieratul gratuit pentru comenzi de peste 100 lei
https://www.petmart.ro/royal-canin-calm-dog-4kg.html
silviu tm
Newbie
*

« Reply #16 on: July 07, 2016, 12:30:25 AM »

Freddy25 iti multumesc pt discutie. Multumesc ca iti faci timp sa ma ajuti. Ideea e ca ma i am un catel, bichon frize care se plimba in voie prin curte si seara il bag in casa. Doarme cu mine. S-ar putea ca si acesta sa fie un motiv pt care lupul sa fie suparat pe mine? Alte cauze nu sunt, nici catele in calduri, nici semne ca ar fii bolnav. Astazi chiar l-am scos afara si ne-am jucat putin cu mingea. Totul a parut ok. L-am inchis in tarc si la final a venit la mine sa-l mangai putin si sa dau ,,noroc,, cu el. Am intins mana, m-a mirosit si in final m-a marait putin. L-am infruntat putin mai dur, nu agresiv, a intrat in cusca si cam asta a fost. De mentionat ca bichon-ul il am de 9 ani, iar lupul de 8 ani. Oricum am invatat ceva din lectia ce mi-a dat-o lupul: daca nu esti apropiat de cei dragi cand trebuie, vine un moment in care chiar de-ti pare rau, e cam tarziu. Si DA, imi asum in totalitate vina.
silviu tm
Newbie
*

« Reply #17 on: July 07, 2016, 12:32:45 AM »

STOE iti multumesc si tie.
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: July 07, 2016, 01:03:06 AM »

Cred ca trebuie sa-ti faci timp sa socializezi cu el. Asta daca nu are o suferinta ascunsa si de aceea a devenit tzafnos. Iar cu catelele in calduri... nu ai de unde sti ce e prin vecini. Cainii simt de la cateva sute de metri, nu mai tin minte exact. Motanii simt de la 800m dar de caini am uitat.
L.E. Controleaza-i cusca, nu cumva sa aiba ceva acolo pe care sa-l pazeasca, poate a prins vreo vrabie, vreun soarece.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #19 on: July 07, 2016, 03:47:08 PM »

Freddy25 iti multumesc pt discutie. Multumesc ca iti faci timp sa ma ajuti. Ideea e ca ma i am un catel, bichon frize care se plimba in voie prin curte si seara il bag in casa. Doarme cu mine. S-ar putea ca si acesta sa fie un motiv pt care lupul sa fie suparat pe mine? Alte cauze nu sunt, nici catele in calduri, nici semne ca ar fii bolnav. Astazi chiar l-am scos afara si ne-am jucat putin cu mingea. Totul a parut ok. L-am inchis in tarc si la final a venit la mine sa-l mangai putin si sa dau ,,noroc,, cu el. Am intins mana, m-a mirosit si in final m-a marait putin. L-am infruntat putin mai dur, nu agresiv, a intrat in cusca si cam asta a fost. De mentionat ca bichon-ul il am de 9 ani, iar lupul de 8 ani. Oricum am invatat ceva din lectia ce mi-a dat-o lupul: daca nu esti apropiat de cei dragi cand trebuie, vine un moment in care chiar de-ti pare rau, e cam tarziu. Si DA, imi asum in totalitate vina.
Problema e ca CG sunt si foarte gelosi ! El considera ca desi el este peste bichon in ierarhie...este nedreptatit de tine !
silviu tm
Newbie
*

« Reply #20 on: July 07, 2016, 05:51:43 PM »

Multumesc UBER. Dar ce pot eu sa fac acum? Oricum ii am de mult timp, si doar acum s-a declansat comportamentul agresiv. Probabil ca e din toate cate putin.
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: July 07, 2016, 07:55:38 PM »

Incearca sa te impui din nou ca sef. Iti trimit un link la un articol care mie mi s-a parut foarte util.  http://www.cainele-meu.ro/dresajul-cainilor/vrs/a/ca-sa-fii-bseful-haiteib--505
I-ai controlat cotetul? Nu cumva isi pazeste vreun os ori altceva. Eu am patit o data cu un catelus de talie mai mica care nu lasa pe nimeni din familie sa se apropie de un fotoliu sub perna caruia isi ascunsese o recompensa.
UBER
Jr. Member
**

« Reply #22 on: July 07, 2016, 08:06:22 PM »

Multumesc UBER. Dar ce pot eu sa fac acum? Oricum ii am de mult timp, si doar acum s-a declansat comportamentul agresiv. Probabil ca e din toate cate putin.
Inainte de a-i fi stapan trebuie sa redeveniti camarazi si sa-i recapeti increderea !
silviu tm
Newbie
*

« Reply #23 on: July 07, 2016, 08:54:50 PM »

Deja fac demersuri in sensul asta. Multumesc de conversatie. Seara faina.
freddy25
Hero Member

« Reply #24 on: July 07, 2016, 11:53:28 PM »

Cea mai buna metoda ca sa strangi legaturile cu un caine e sa-l plimbi, de preferat plimbare structurata. In felul acesta te va respecta mai mult.
silviu tm
Newbie
*

« Reply #25 on: July 08, 2016, 10:53:41 PM »

Freddy25-in momentul asta mi-e frica sa-i pun lesa, mai mult, nu e obisnuit cu ea si trage in toate partile, nu merge la pas. Daca vrei te rog sa-mi explici si mie cum e plimbarea structurata, ca poate incerc.
freddy25
Hero Member

« Reply #26 on: July 09, 2016, 12:48:51 AM »

Plimbarea structurata este  atunci cand tii cainele la picior iar greabanul lui nu trebuie sa depaseasca piciorul tau. Nu are voie sa mearga in fata ta, nu are voie ca atentia sa-i fie distrasa, sa se ia dupa alti caini. Trebuie sa mearga dupa tine. Dupa jumatate de ora minim il poti lasa sa urineze. Multi stapani spun ca o plimbate structurata de o ora, oboseste cainele mai mult decat o plimbare obisnuita de 3ore. Ti-am gasit un articol mai detaliat, sper da te ajute.
http://cainesa.ro/cum-sa-plimbi-cainele-corect/
silviu tm
Newbie
*

« Reply #27 on: July 10, 2016, 11:37:53 AM »

Multumesc mult freddy25. I-am dat dat drumul cainelui prin curte zilnic cam o ora, singur, ca nu stiu cum reactioneaza. Pana acum , dupa trei eliberari, a reactionat bine, nu a mai fost agresiv. Momentan. E un inceput.
freddy25
Hero Member

« Reply #28 on: July 10, 2016, 02:50:33 PM »

Ma bucur ca treburile merg spre bine. Fii foarte atent si niciodata nu-i da voie sa intre sau sa iasa pe poarta/usa inaintea ta.
FlorinC.
Jr. Member
**

« Reply #29 on: July 10, 2016, 04:21:46 PM »

Acum incearca sa-l domini jucandu-te cu el. Aport + recompensa e un mod bun de a-i arata cine e seful. Sau cateva comenzi spuse in timpul de joaca il face mai receptiv.
     Dar depinde foarte mult de caracterul lui si de modul in care a fost crescut.
Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: