Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:39:20 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Foarte agresiv  (Read 579 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
micutulcelmicut
Newbie
*

« on: September 01, 2011, 08:10:09 AM »

Buna ziua , am luat de o zi un Ciobanesc german in virsta de 6,5 ani . Stapinul a renuntat la el din motive economice,il costa prea mult intretinerea lui . Este un mascul f puternic , f frumos dar f agresiv , spun asta pt ca miriia si la stapin , cind ia pus botnita ca sa il pot lua de acolo si din cite am observat , cam ii era frica de el . L-am intrebat de ce se comporta asa si mi-a spus ca e agitat pt ca sint eu acolo . In fine , l-am luat , am facut ceva plimbari cu el aseara , l-am cazat intr-o cusca spatioasa , dar a devenit violent , sarea pe mine , voia sa ma muste dar nu a reusit din cauza botnitei pe care inca o avea . Voiam sa-i dau mincare si apa , dar daca am vazut ca se comporta asa , nu i-am mai scos botnita , asa a a baut ceva apa . M-am gindit ca poate dimineata o sa fie mai calm , dar de cum m-a vazut a inceput sa miriie si voia sa sara sa m-a muste . Nu stiu ce sa-i fac , ca imi este mila de el , vreau sa-i dau sa manince , si apoi sta cu botnita de ieri dupa amiaza ,i-as putea-o scote pina la urma , cu toate ca nu m-a accepta linga el , dar dupa aceia ce m-a fac , ca rupe tot ? Am mai avut ciini de aceiasi rasa dar nu sau comportat asa . Am sunat persoana de la care l-am luat si mi-a spus ca asa face pina se obisnuiste si sa fiu atent sa nu scape din lant .  Poate stie cineva ce pot sa fac in situatia asta , poate a mai fost cineva in situatii de acestea. Multumesc !
bruno-brasov
Sr. Member

« Reply #1 on: September 01, 2011, 11:30:44 AM »

este foarte dominant, iar el simte ca tie iti este frica! tebuie sa-l domini - bineinteles cu botnita! si eu am patit la fel cu Bruno al meu Sad
o sa ai ceva bataie de cap! vorbeste cu un dresor sa te ajute
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #2 on: September 04, 2011, 07:47:30 PM »

Parerea mea este ca nu poti invata pe forum cum sa il controlezi, are nevoie de ajutor specializat pt ca nimeni (intreg la minte) nu o sa iti dea un sfat care te poate trimite la spital, nu zic ca e imposibil dar nu uita ca este un pradator de 40-50kg.
        De unde esti? poate ne putem ajuta unu pe altul (vreau sa-l invat pe al meu cum sa se comporte pe langa caini agresivi iar tu ai nevoie de cineva care sa iti arate cum sa il controlezi). Oricum nu incerca singur, ai nevoie de cineva pe langa tine in caz ca te capseaza.
        Mult noroc!
VINCENT
Newbie
*

ARES

« Reply #3 on: September 04, 2011, 10:43:01 PM »

Poate pui un video, sunt curios cum se manifesta!
bugieus
Hero Member

« Reply #4 on: September 04, 2011, 11:40:12 PM »

parerea mea este sa  mergi la el sa te vada ca esti pe teritoriul lui si sa stai acolo chiar intorcandu-te cu spatele la el ignorandui latratul si agiatia si incet incet foarte lent te apropii de el cu pasi marunti si vorbesti cu el incet succes
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #5 on: September 05, 2011, 02:21:34 AM »

bugieus, nu crezi ca sa stea cu spatele spre un caine agresiv de 50kg nu e cel mai bun sfat din lume? Asta o faci cand sti ca nu va ataca serios sau cand ai deaface cu un caine mic. Intai trebuie sa il puna intr-o pozitie submisiva (nu dau mai multe detalii ca nu vreau sa am pe nimeni pe constinta)
micutulcelmicut
Newbie
*

« Reply #6 on: September 06, 2011, 06:11:52 PM »

Buna seara !  Scuze , dar nu am mai avut timp sa intru pe net . Ce sa spun , incet , incet , pare sa inceapa sa se obisnuiasca cu noul domiciliu , acum nu mai sare la mine asa...de cum m-a vede ca ma apropii de el . Dar este in continuare foarte posesiv . Ne-am infruntat psihic , si se pare ca a invatat sa m-a lase sa-i ridic vasele pt mincare si apa . Ceva apropiat de ce spunea Bugieus , mai putin faza cu intorsul spatelui . Am sa o aplic mai tirziu . Oricum , nu am incercat sa il mingii pe cap ,sigur nu m-ar lasa si deocamdata nu vreau sa-i dau motiv sa se revolte . Din limbajul trupului arata ca inca nu se poate . Curios este faptul ca de la vechiul domiciliu si pina am ajuns acasa , nu se opunea ,m-a refer ca la inceput , m-a lasa sa pun mina pe el . Incet , incet sper sa fie OK . M-a aflu la granita dintre jud Vaslui si Iasi . Cine este interesat pt monta , poate sa apeleze cu toata increderea daca are o femela corespunzatoare , este un exemplar superb . Imi doresc citiva pui de la el .
KANGDANLIN
Sr. Member

« Reply #7 on: September 06, 2011, 10:43:33 PM »

cum arata cainele?...poate postezi si un clip...sunt curios ce fel se manifesta
micutulcelmicut
Newbie
*

« Reply #8 on: September 07, 2011, 09:23:15 PM »

Am sa postez un filmulet , dar il mai astept , sa vad mai departe cum se comporta , ce schimbari apar in comportamenul sau in timp.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #9 on: September 07, 2011, 10:41:21 PM »

Da.... cam departe, daca ai drum prin Busteni primim cu caini la pensiune, din pacate noi nu cred ca o sa ajungem in zona voastra prea curand .

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora