Buna ziua , am luat de o zi un Ciobanesc german in virsta de 6,5 ani . Stapinul a renuntat la el din motive economice,il costa prea mult intretinerea lui . Este un mascul f puternic , f frumos dar f agresiv , spun asta pt ca miriia si la stapin , cind ia pus botnita ca sa il pot lua de acolo si din cite am observat , cam ii era frica de el . L-am intrebat de ce se comporta asa si mi-a spus ca e agitat pt ca sint eu acolo . In fine , l-am luat , am facut ceva plimbari cu el aseara , l-am cazat intr-o cusca spatioasa , dar a devenit violent , sarea pe mine , voia sa ma muste dar nu a reusit din cauza botnitei pe care inca o avea . Voiam sa-i dau mincare si apa , dar daca am vazut ca se comporta asa , nu i-am mai scos botnita , asa a a baut ceva apa . M-am gindit ca poate dimineata o sa fie mai calm , dar de cum m-a vazut a inceput sa miriie si voia sa sara sa m-a muste . Nu stiu ce sa-i fac , ca imi este mila de el , vreau sa-i dau sa manince , si apoi sta cu botnita de ieri dupa amiaza ,i-as putea-o scote pina la urma , cu toate ca nu m-a accepta linga el , dar dupa aceia ce m-a fac , ca rupe tot ? Am mai avut ciini de aceiasi rasa dar nu sau comportat asa . Am sunat persoana de la care l-am luat si mi-a spus ca asa face pina se obisnuiste si sa fiu atent sa nu scape din lant . Poate stie cineva ce pot sa fac in situatia asta , poate a mai fost cineva in situatii de acestea. Multumesc !