Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:39:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: am gasit un sobolan mort  (Read 265 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bondarel
Full Member

« on: September 06, 2011, 10:02:22 AM »

Am gasit in curte un sobolan mort. Pare sa fi fost strivit cu labele, n-am vazut nici o urma de muscatura de caine pe trupul lui. Este posibil ca Thor sa il fi omorat prin strivire si sa nu fi muscat deloc? Of, cum sa scap de soarecii si sobolanii din curte? Noi nu avem cereale, porci sau alte chestii de astea in curte dar vin soareci si sobolani de la vecini. Am pus peste tot aparate care se zice ca alunga soarecii, dar vad ca nu au efect. Thor este dresat sa nu manance de pe jos, dar nu cred ca ar rezista tentatiei unui unui sobolan proaspat  Sad  Voi cum rezolvati problema asta?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: September 06, 2011, 11:20:52 AM »

Un caine nu poate ucide un sobolan cu labele.
Sobolanul a fost otravit si la scos cainele de prin veun colt.
Din cate stiu eu, cainii nu mananca sobolani.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Cristijim
Newbie
*

« Reply #2 on: September 06, 2011, 11:39:38 AM »

nici vechiul meu caine nu ii manca,doar ii omora, si cateodata il ingropa, nici soareci nu a mancat.
IC1337
Jr. Member
**

Thara

« Reply #3 on: September 24, 2011, 12:24:27 PM »

este grav daca se intampla sa manance un sobolan omorat prin otravire, parerea mea.

...we are the creators of our own reality, we are the ones to weave the threads that make the fabric of our own reality, what's possible or what's not;

...respect man, there is no substitute for that. so far i believe in culture and behaiviorism;
Mignon
Hero Member

« Reply #4 on: September 24, 2011, 01:23:07 PM »

Si al meu imi aduce "prada" la usa. Intr-o saptamana, mi-a pus trei sobolani morti, pe prag, dar se vede clar ca s-a luptat cu ei pana si-au dat obstescul sfarsit.
Nici eu nu gasesc solutii, cum spunea si bondarel, nu am gaini, porci, iepuri, dar au vecinii si pentru noi.
bondarel
Full Member

« Reply #5 on: September 26, 2011, 11:24:07 AM »

Totusi este imbucurator sa aflam ca, de obicei, cainii nu mananca sobolani, vii sau morti, ci ii considera trofee. Sa dea Dumnezeu sa fie o regula pe care o stiu toti pufosii!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora