Salut!
Am un ciobanesc german,femela,de 7 ani jumatate.De la o vreme,la putin timp dupa ce alearga,ne trezim ca schioapata cu unul din picioarele din fata(e deja a treia oara cand se intampla si la acelasi picior iar problema a aparut brusc,inainte alerga pana scotea limba de-un cot si era ok).Problema e ca o doare pentru ca schioapata dar in acelasi timp n-o doare pentru ca nu zice nici pas cand calca sau cand o palpam

(sau cand alearga).
Am fost la doctor,nu mi s-au spus foarte multe,decat ca schioapata din cauza efortului si ca nu pare sa aiba vreo problema la articulatiile de la membrul respectiv.Am mai observat ca daca se ridica de jos sau sta pe loc si se misca,schioapata vizibil iar dupa ce se mai misca articulatia se mai incalzeste si se vede mai greu ca nu-si lasa greutatea cum trebuie pe picior.
In primavara i-am dat un flacon de Bomazeal iar veterinarul ne-a recomandat sa-i dam din nou dar mie mi-e frica ca n-o s-o ajute prea mult.Mi se rupe sufletul s-o vad asa,sa stiu ca nu poate sa alerge cand ea e un drac si n-ar sta locului o clipa(a inceput sa-mi aduca pietroaiele din curte sa le arunc in loc de mingi,doar doar o las sa mai alerge

)
Ar putea sa fie o displazie de cot,sau in inceput,ca noi n-avem nici pedigree si chiar ma tem de asa ceva sau ar putea sa fie altceva?Avreti vreo idee,vreun sfat?
Multumim!