Nu-i mai da pui. Iar ca boabe foloseste din cele care sunt pe baza de miel si orez sau cu peste.
Sunt de aceasi parere.De-a lungul timpului si noi ne-am confruntat cu probleme asemanatoare, din cauza carnii de pui. CG-ul care mi-a murit in primavara, era alergic la carnea de pui ,suporta doar daca -i dadeam rar, din cand in cand .Ceilalti o tolereaza mai bine , dar Nero facea imediat rana la baza cozii, care trecea doar cu o dieta total lipsita de carnea de pui.Oricum, medicul nostru veterinar ne-a recomandat sa uitam de tot de carnea de pui din comert, ( daca se poate ,sa-o scoatem chiar si din hrana noastra), atat de ,,dopate'' sunt bietele pasari,de dragul cresterii rapide, cu tot felul de concentrate sintetice. Am inlociut total puiul din meniul CG-ilor, inlocuindu-o cu carne de vita, pe care o fierbem tocata ( cam 300-400 grame vita , impreuna cu 1 kg spartrura de orez si mule legume.( morcovi, rosii,ardei , ceapa,tocate si ele marunt, sa nu sa poata alege din mancare ).Cand li se uraste si CG-ilor mei de boabe, torn peste ele cate un polonic din aceasta fiertura cu carne de vita si orez si se mananca fara probleme . Plus ca este si mai spornic dar si mai economic decat boabele (in supermarketuri 1 kg spartura de orez costa cca 3 lei si-ti iese o ala de 9 litri). Daca s-a instalat aceasta sensibilitate fata de pui, trebuie sa renuntati.Nu toti cainii sunt alergici la pui, dar daca al dvs nu-l tolereaza , nu aveti incotro.
Sanatate multa si spor la gatit