Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:40:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: agitatie  (Read 165 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan76
Jr. Member
**

« on: September 21, 2011, 12:13:37 PM »

Va salut  si totodata vreau sa va cer un sfat .Am o femela de cg. care are 4 saptamini de sarcina insa am o problema cu ea si anume ca se agita foarte tare cu o femela de caucazian care insa nu este linga ea pentru ca intre padocul ei si cel al caucaz. mai este un mascul de caucazian.Cu toate asta femela de cg sare pe plasa de la padoc si s-ar minca amindoua.si cind o lasa libera se duce in fata padocului la caucazianca si latra sa se omoare.Tin sa mentiones ca ,caucazianca nu o agita de loc daca ea nu ar face scandal.Toata problema consta in faptul ca femela de cg. are  pui in burta si este si la prima fatare si nu vreau sa pateasca ceva din cauza agitatiei.Ce pot sa-i fac sa nu se mai agite asa?
asi_bv
Full Member

« Reply #1 on: September 21, 2011, 12:23:20 PM »

A mea s-a agitat ffff tare din cauza unor arici, nu am mai vazut-o asa niciodata...mai multe seri la rand si mai avea 2 saptamani pana la fatare. In afara ca m-am trezit si de 4 ori pe noapte sa iau aricii din curte...nu am avut ce sa-i fac. Insa nu a afectat cu nimic sarcina.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #2 on: September 21, 2011, 10:25:46 PM »

O placa de OSB montata pe plasa ar trebui sa mearga, daca nu se vad ar trebui sa se mai linisteasca. Poti incerca intai cu un asternut pus pe plasa ca sa vezi daca ajuta. O poza cu padocul ne-ar ajuta sa mai gasim ceva variante.
dan76
Jr. Member
**

« Reply #3 on: September 23, 2011, 09:12:10 AM »

Totul s-a rezolvat cu 2 foi de tabla.Multumesc,
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora