Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:03:44 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cum aleg stapanii?  (Read 1166 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
asi_bv
Full Member

« on: September 25, 2011, 01:49:42 PM »

Nu stiu daca este sectiunea potrivita..insa eu am o dilema...
Cum stiu eu ca persoana la care se va duce unul din puii mei este potrivita? Da, stiu k nu am cum sa fiu sigura, insa ce il intreb? Smiley daca sta la casa, daca a mai avut caini? Nu vreau sa fac nici sondaj omului ca poate nu ii pica bine, dar chiar imi doresc sa ajunga puiutii in familii care sa ii ingrijeasca.

Poate suna stupid intrebarile mele... Nu sunt nici eleva de scoala generala, dar nici nu am experienta in asa ceva...

Daca cineva are vreun sfat pentru mine, sunt chiar curioasa.

Multumesc!

PS:  pentru puiutii mei care azi au 6 saptamani
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: September 25, 2011, 09:44:33 PM »

ooo, as avea eu multe sfaturi....nu de putine ori mi-am speriat potentialii clienti  Laughing
Unele din intrebari au fost: "Voi sunteti casatoriti? Nuuuu? Si ce aveti de gand? Daca va certati ce veti face cu catelul?  Laughing  ...sau " Ultimul catel pe care l-ati avut ce-a patit? ..L-a calcat masina? ...Nu va vand catelul, daca-l calca si pe acesta masina... Drac sau  Gard aveti la casa?
Pana la urma am ajuns sa redactez o conventie pe care proprietarii trebuiau s-o accepte si s-o semneze. Chiar daca nu reusesc 100% sa controlez soarta cainilor eu zic ca am facut treaba foarte buna in alegerea stapanilor cu conventia asta, foarte multi clienti mai superficiali au dat inapoi (pentru afaceristii care traiesc din vanzarea cainilor nu este tocmai indicata  Laughing). Poate gasesti anumite idei de acolo...la conditii...care le poti formula sub forma de intrebari. Succes!
Uite aici gasesti atasata conventia:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,4833.msg104695.html#msg104695

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: September 26, 2011, 01:13:55 AM »

Uita-te si pe chestionarul acesta http://www.bichonhavanese.ro/chestionar-online/ro/ ca sa-ti faci o idee.
asi_bv
Full Member

« Reply #3 on: September 26, 2011, 10:48:17 AM »

Va multumesc pt idei. Oricum sunt constienta ca un posibil cumparator poate sa imi dea niste informatii total neadevarate, insa nu am cum sa detin controlul asupra acestui lucru. Vreau doar sa incerc macar sa le ofer puiutilor viata de care au nevoie si pe care o merita.
cucciolib
Newbie
*

« Reply #4 on: October 24, 2011, 09:28:07 PM »

1.Persoanele serioase te suna,nu trimit email
2.Stapanul este insistent,nu trebuie sa insisti tu
3.Primul lucru care te intreaba este despre parinti/pui,nu pretul!

Poti sa il intrebi si experienta pe care o are cu rasa,si mai ales,daca cunoaste rasa

DEDRI
JASMINE
Full Member

Cu stima si respect familia Dragomirescu & Jasmine

« Reply #5 on: April 09, 2012, 05:38:12 PM »

CHIAR APRECIEZ CEEA CE AI SCRIS  SI EU AM CUMPARAT UN CIOBANESC GERMAN LA VARSTA DE 2 LUNI AM INTREBAT PARINTI , DACA AU TESTELE DE DISPLAZIE , CEA MANCAT PANA LA VARSTA DE 2 LUNI PRETUL SINCER NU PREA M-A INTERESAT DAR ACUM LA 4 LUNI ARE DISPLAZIE COCSOFEMURALA DE GRADUL 1 SI SINCER AM AVUT FOARTE MARE GRIJA DE EA  MANCARE NUMAI ORIJEN SI ANUME ORIJEN PUPY LARGE BRED , ORIJEN 6 FRESH SI ORIJEN RED , APA PLATA , CALCIU DE LA K9 COMPLETE GROWLD SI PENTRU ARTICULATII K9 EMOTION DAR ASTA ESTE .

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof