bogdannn85
Newbie
|
 |
« on: September 25, 2011, 02:20:48 PM » |
|
salut am un ciobanesc de 2.5 ani si de ceva timp pe ambii ochi are, nici nu stiu cum sa ma exprim, un fel de paienjenis alb la un ochii si la celalalt zici ca ar fi o "draperie" inchisa la culoare care acopera jumate din ochi de jos in sus. afectiunea este doar la suprafata ochiului si doar la un ochii are ceva roseata in coltul ochiului. pe pertea alba a ochiului se vad niste venisore destul de vizibile care se indreapta spre partea afectata a ochiului. veterinarul din oras mia da prima data oculforte picaturi si asoscilin unguent si dupa o luna absolut nimica. apoi am fost in constanta la un cabinet mai mare si domnul de acolo mia dat 7 zile de cefort injectabil una la 12 ore si apoi a spus sa continuam cu 14 zile de cefalexin pastile una la 12 ore. azi avem abia 3 zile de cefalexin dar eu nu observ nici o schimbare am sa incerc sa pun pe site ceva poze. are cineva vreo idee de ce ar putea fi. doctorul de la constanta mia spus ca ar fi o infectie. nici nu stiu ce sa fac si la cine sa mai apelez, ca si doctorii astia se "spurca" intre ei ca cine ar fi mai bun in loc sa ma ajute.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #1 on: September 25, 2011, 09:37:56 PM » |
|
fa niste poze daca se poate!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: September 29, 2011, 01:39:38 PM » |
|
poze mai bune nu pot face scuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: September 29, 2011, 01:43:46 PM » |
|
am terminat 1 cutie de cefalexin si aproape tot tubul de tobrex unguent pe care ni la prescris doctorul si sincer nu vd nici o schimbare. as vrea sal trec pe kanamicina unguent, din cate am citit pe prospectul online al kanamicinei pare a fi bun pt ochi, chiar mai bun decat tobrexul. saptamana viitoare ma duc sai fac si o antibiograma sa vd ce antibiotic merge la catelul meu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 29, 2011, 01:45:01 PM » |
|
nu vreau sa ramana orb  ca deja are ceva probleme ca nu vede bine in jos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #5 on: September 29, 2011, 03:43:51 PM » |
|
Sper ca veti gasi tratamentul adecvat si se va face bine. Sanatate multa!
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: October 01, 2011, 12:04:11 PM » |
|
nu are nimeni vreo idee de ce ar putea fi? saptamana viitoare ma duc cu el la constanta sper sa rezolv ceva. daca nu am sa incerc cu kanamicina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #7 on: October 01, 2011, 12:11:04 PM » |
|
Un unguent cu kanamicina nu are ce rau sa-i faca dar nu vei mai putea sa-i faci antibiograma pe perioada tratamentului si niste zile dupa aceea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: October 15, 2011, 08:54:31 PM » |
|
buna seara. avem 10 zile de tratament cu kanamicina unguent de 2 ori pe zi, si lucrurile incep sa se indrepte. ce vroiam sa intreb cat este recomandat sa faci tratament cu kanamicina ca in prospect nu scrie, zice doar ca trebuie aplicata de 3-4 ori pe zi doar atat. pe langa kanamicina i mai fac si spalaturi la ochisori cu ceai de musetel si galbenele inainte de aplicarea unguentului. exista alt unguent mai puternic decat kanamicina pt afectiuni oculare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: October 16, 2011, 07:11:13 PM » |
|
Nu stiu cate zile trebuie sa-l dai cu kanamicina dar stiu sigur ca spalaturile oculare nu se fac cu ceai de musetel ci cu ser fiziologic, apa distilata sau apa fiarta si racita. Cel mai bun e serul fiziologic fiindca au o compozitie asemanatoare lacrimilor si nu produce senzatia de ochi iritat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #10 on: October 16, 2011, 07:48:45 PM » |
|
Ma bucur mult sa aud niste vesti bune. Sper sa fie bine (asa va fi sigur!)
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
|