Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #15 on: June 23, 2006, 08:31:51 PM » |
|
A 5-a vertebra prezinta un proces de osificare anormala in forma de triunghi ce seamana cu varful unei sageti. Se considera ereditara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #16 on: June 23, 2006, 09:19:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #17 on: June 25, 2006, 12:50:37 AM » |
|
Eu am auzit aceasta poveste un pic diferit! Nu bag mana in foc nici pt. varianta pe care am auzit-o eu, cu toate ca nu are legatura cu nici o "ciuperca".  Oricum......Pacat de el! :'(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #18 on: June 26, 2006, 12:52:20 PM » |
|
deci? pana la urma, care este motivul oficial, exprimat de SV pentru masura luata? a inteles cineva? cu siguranta nu poate fi vorba de o ,,ciuperca"...  de la care cainele schiopata...  , despre care, in urma analizei, s-a dovedit ca nu e nici o manipulare. si care nu vad ce relevanta ar fi avut, oricum, in ceea ce preiveste eventualele defecte transmisibile ereditar de mascul; si cum s-a ajuns de la analiza unei ciuperci la descoperirea cu vertebra? ca doar n-au solicitat radiografiere pentru ciuperca cu pricina  ca sa nu ne pierdem in supozitii: a existat vreun act oficial care specifica afectiunea / defectul care impunea excluderea masculului de la monta?
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #19 on: June 26, 2006, 01:20:22 PM » |
|
Deci ca să o simplificăm şi mai mult iată varianta auzită de mine : -cîinele cu pricina este în proprietatea unui domn din China care nu este agreat sub nici o formă de actuala conducere a clubului de Rasă din China, şi acste presiuni sunt clar de ordin politic , decît strict legate de sănătatea cîinelui şi de problemele ereditare pe care le-ar putea transmite. Deci :Politics 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #20 on: June 27, 2006, 07:05:24 PM » |
|
revin: de abia acum am deschis linck-ul postat de Der Gebrauchshund - ce legatura are articolul dl. Petinaroli cu situatia lui Nero? din cate pricep, articolul contine o posibila explicatie pentru comportamentul deviant al cainelui de a-si musca coada (respectiv osificarea celei de-a 5-a vertebre codale); are asta vreo relevanta in discutia despre Nero? dl. Zingale, incercati sa ne dati un exemplu? detaliati si lamuriti-ne si pe noi... 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #22 on: September 08, 2006, 10:14:15 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #23 on: September 08, 2006, 10:30:46 AM » |
|
crb, daca te uiti mai bine, descoperi ca sunt patru coloane in patru limbi, dintre care doua pe care stiu sigur ca le cunosti! Spor la citit!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #24 on: September 08, 2006, 10:39:53 AM » |
|
crb, daca te uiti mai bine, descoperi ca sunt patru coloane in patru limbi, dintre care doua pe care stiu sigur ca le cunosti! Spor la citit!
...Scolaro, esti "zina mea cea buna"  ....m-ai "prins"  ...de fapt am avut o pb cu adobe ieri seara, si la ce am apucat sa vad pina sa trebuiasca sa ii dau "end task" a fost doar in germana.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #25 on: September 08, 2006, 10:44:23 AM » |
|
Sa vedem raportul intalnirii WUSV din 4 septembrie, unde, din pacate, clubul nostru nu a fost reprezentat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #26 on: September 08, 2006, 10:53:56 AM » |
|
Sa vedem raportul intalnirii WUSV din 4 septembrie, unde, din pacate, clubul nostru nu a fost reprezentat.
...poate nu a fost informat / invitat?... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #27 on: September 08, 2006, 10:54:33 AM » |
|
Daca nu se descurca cu una, cum crezi ca o sa fie cu patru 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #28 on: September 08, 2006, 11:10:43 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #29 on: September 08, 2006, 11:20:09 AM » |
|
Ti-ar placea tie?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|