Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:15:58 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Va rog o recomandare, Am nevoie de niste carti!  (Read 894 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« on: November 02, 2011, 06:11:45 PM »

Buna
  Am nevoie de niste carti referitore la CIOBANESCUL GERMAN -tot ce se gaseste despre rasa caracter aparitie etc etc  si  ceva despre CHINOLOGIE  in general .
   Orice sugestie e buna .Cine stie si are cunostinta de asa ceva va rog sa imi dati niste titluri sugesti indrumari.
 Va multumesc.

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
Lory
Sr. Member

« Reply #1 on: November 02, 2011, 08:50:49 PM »

Eu o am pe asta http://www.cartea.ro/carti/Totul-despre-Ciobanescul-german-Ghidul-complet-despre-cresterea-dresarea-si-ingr_48243.html

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #2 on: November 02, 2011, 09:21:35 PM »

Eu iti recomand cu caldura cea mai completa si usor de rasfoit carte din lume: Google Search.  Wink
iubescg
Sr. Member

« Reply #3 on: November 02, 2011, 09:27:32 PM »

Multumesc pentru recomandari! Astept si alte propuneri vreau sa imi iau cam tot ce exista sie desigur util  legat de CG.

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #4 on: November 03, 2011, 01:14:00 AM »

...............sie desigur util  legat de CG.

Atentie!!!...... Nu tot ce exista este obligatoriu si util. Sunt multe tepe pe net si in afara de asta, nu toata lumea vede lafel CG.
nina_popa
Sr. Member

« Reply #5 on: November 03, 2011, 09:22:23 AM »

Si eu am cartea de care spune Lory.
Eu mi-am luat cateva carti de pe amazon.com.Daca vrei sa-ti iei ceva carti despre ciobanescul  german, ai de unde alege, in plus poti citi “review”-uri despre carti, sa-ti faci o idee:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/189-4961394-3558449?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=German+shepherd&x=0&y=0#/ref=sr_pg_1

"The dog does not need to be deranked so much as the people need to learn to act like people worth listening to" - Suzanne Clothier.
iubescg
Sr. Member

« Reply #6 on: November 03, 2011, 01:06:58 PM »

Multumesc mult penru recomandari! Deja mi-am comandat doua carti le-am gasit cu putin noro, cunt vechi dar cred ca bune. O sa ma uit si pe site-ul de mai sus dat de  nina_popa. Multumesc mult tuturor. !

* Alex M*
iubescg
Sr. Member

« Reply #7 on: November 03, 2011, 01:20:40 PM »

Apropo de carti filme si  alte materiale legate de tot ce sa intampla cu CG cine dorest pot sa ii dau  seria completa a serialului Rin Tin Tin . Detalii pe P.M.

* Alex M*
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: