Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 03:37:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Tremuratul picioarelor la C.G  (Read 1138 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alexxnolimit
Jr. Member
**

« on: November 09, 2011, 07:02:31 PM »

Salutare all , am o nelamurire in ceea ce priveste tremuratul picioarelor din fata la C.G .
De cand l-am adus acasa pe Spike la varsta de 2 luni am observat ca ai tremura picioarele din fatza ... si asta mai mult cand sta in pozitia culcat cu picioarele din fata intinse ! Am intrebat doctorul si mi-a spus ca este posibil sa fie din cauza lipsei de calciu sau pe sistem nervos ! Medicamentati care ai este administrata lui Spike acum este urmatoarea : Calciu + Vitamina A+D2 + Vitamina C ! Toate acestea le ia la recomandarea doctorului ! Acum Spike are 6 luni abia ieri implinite , am inceput si cursurile de dresaj, azi fiind a doua sedinta pentru el , iar dresorul care se ocupa de el mi-a spus azi ca tremuratul picioarelor este din lipsa de calciu .

Ce calciu sa ai dau , sau din ce cauza este mai exact poate mai este careva care sa confruntat cu problema asta in trecut ..
blaster
Jr. Member
**

« Reply #1 on: October 20, 2012, 11:24:19 AM »

zgarciti-va la cateva zeci de lei si nenorociti-va catelul. si cand imbatraneste sau se imbolnanveste, aruncati-l pe strada, daca se poate in toiul iernii.
omul este cea mai josnica creatura si nu merita a doua sansa.
on : n-are legatura cu tine a doua parte, ci doar prima. nu i-ai dat calciu pana acum ? n-ai consultat medicul ? barem vaccinul i l-ai facut ?

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
petshop4you
Twinky
Full Member

« Reply #2 on: October 20, 2012, 12:20:17 PM »

Postarea are un an vechime !
blaster
Jr. Member
**

« Reply #3 on: October 20, 2012, 12:45:08 PM »

da, am vazut dupa. poate ca macar citeste cineva care si-a luat catel si nu s-a dus inca la medic.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof