|
Olga
|
 |
« Reply #16 on: October 08, 2012, 01:49:45 PM » |
|
S-a intamplat acum 2 ani Seara Adi a inchis poarta ,a dat drumul la caini,ca de obicei,dar..nu a fost sa fie ca de obicei.Noaptea a fost un vant mai tare,poarta nu a fost bine inchisa ,dimineata la 7 cand ne-am uitat in curte am incremenit..poarta deschisa si numai un caine in curte.Am plecat imediat sa te caut,am intrebat pe toata lumea..nimic.A venit Radu, am dat anunut la televiziunea prin cablu locala,am facut afise pt pus pe geamuri,am facut ture prin prejur..nimic Ne-am uita apoi pe camerele montate,si ce am vazut n-o sa pot uita niciodata...Portiile s-au deschis pe la 4.30,ei s-au trezit pe la 6.20,au vazut portiile deschise si au iesit afara,venind spre a doua poarta,au trecut amnadoi strada,au trecut inapoi,apoi Afy a mai trecut singur,si la intoarcere....numai pot scrie ce am vazut Nu l-am vazut in starada pt ca trecusera cei de la curatenie... Mult timp in jurul orei 6.45 ma durea fizic pieptul ca si cum te lovea ceva,dar numai atunci....cand vad accidente cu caini pe strada instant ma furnica pielea indifernt la ce ma gandesc atunci Afy, ai trait putin,doar 8 luni,dar mi-ai umplut sufletul de bucurii.Nu stiam prea multe atunci, si tu incepusesi sa te impui ca un mascul Alfa in fata lui Ox si eu te cam certam , nu vroiam sa fiti doi frati certati Daca ii spuneam lui OX "numai sari mama pe mine ca esti greu"tu imediat il certai pe Ox ca ma suparasem Intr-o zi OX si-a bagat capul intr-o cutie si numai putea sa-l scoata,iar tu ai facut atata galagie imediat ca apatit OX ceva rau.. Daca am gresit cu ceva fata de tine Afy,iarta-ma Nu pot sa te uit niciodata, puiutul meu drag
|