|
Lory
|
 |
« Reply #30 on: November 22, 2011, 11:13:27 PM » |
|
Am gasit un anunt pe siteul adoptii.ro: "Pierdut Ciobanesc German in Brasov Mi-a disparut ciobanescul german din curte pe data de 6.11., zona str. Lunga. Este vorba de un mascul in varsta de 4 ani, mare de statura, 45 kg, raspunde la numele de Snoopy. Semn distinctiv: Urechi mai mari decat normal. Ofer Recompensa gasitorului."
E lung drumul de la Brasov la Bucuresti, dar... speranta moare ultima. Cainele nostru e mare, e chiar foarte mare, e baiat, urechi are Slava Domnului... asa ca am raspuns anuntului, poate are noroc.
Nu cred ca avea cum sa ajunga tocmai in Bucuresti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #31 on: November 22, 2011, 11:15:16 PM » |
|
Daca e serioasa treaba cu Buzaul, si daca credeti ca e bine acolo, ma ofer sa-l duc eu. Dar rog sa vina cineva cu mine. Cred ca trebuie sa luam o hotarare, mie imi este clar ca nu este un caine comunitar si nu stie regulile strazii. Nu mai vorbesc de pericolul hingherilor. Ce facem?
Nu pot sa ma pronunt inca pentru ca n-am luat in calcul sa-l ducem la Buzau m-am gandit ca pica din start insa persoana a spus ca are curte si ca poate sa-l cazeze acolo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bondarel
Full Member

|
 |
« Reply #32 on: November 23, 2011, 02:02:04 PM » |
|
Ce mai stim despre ciobanescul gasit? Vreau sa mai dau anunt pe diferite site-uri si sa mai spun cunostintelor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #33 on: November 23, 2011, 04:30:27 PM » |
|
Ce mai stim despre ciobanescul gasit? Vreau sa mai dau anunt pe diferite site-uri si sa mai spun cunostintelor.
Din pacate nimic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bondarel
Full Member

|
 |
« Reply #34 on: November 23, 2011, 04:38:07 PM » |
|
Nici macar la Buzau nu pleaca?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #35 on: November 23, 2011, 04:39:57 PM » |
|
Nici macar la Buzau nu pleaca?
Pfff acum comenta cineva pe facebook ca poate il adopta un prieten de-al ei deci sa speram ca nu v-a fi nevoie de Buzau 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bondarel
Full Member

|
 |
« Reply #36 on: November 23, 2011, 04:49:51 PM » |
|
Doamne ajuta sa fie asa si sa nu dispara pana atunci!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konekote
Newbie
|
 |
« Reply #37 on: November 23, 2011, 04:51:13 PM » |
|
am fost sunata mai devreme de un domn ce parea interesat de catel dar din pacate catelul nu s-a mai intors in locul lui in dimineata aceasta. i-a disparut si presuletul. nu stiu ce s-a intamplat cu el. va multumesc pentru ajutor si poate poate l-a luat cineva si acum e fericit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #38 on: November 23, 2011, 04:54:30 PM » |
|
am fost sunata mai devreme de un domn ce parea interesat de catel dar din pacate catelul nu s-a mai intors in locul lui in dimineata aceasta. i-a disparut si presuletul. nu stiu ce s-a intamplat cu el. va multumesc pentru ajutor si poate poate l-a luat cineva si acum e fericit.
Sper sa-l fi luat un iubitor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackzara
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: November 29, 2011, 09:47:39 PM » |
|
Buna seara,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackzara
Newbie
|
 |
« Reply #40 on: November 29, 2011, 09:48:56 PM » |
|
In cazul in care se gaseste catelul sunt dispusa sa-l adopt.Pot merge acolo sa-l iau deoarece in zona locuiesc parintii mei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosminutza_21
Jr. Member

|
 |
« Reply #41 on: November 30, 2011, 07:00:05 PM » |
|
Cainele despre care vorbiti l-am gasit in zona Rahova mai precis la capatul lui 32.L-am luat acasa, i-am dat sa manance dar din pacate nu il pot tine Daca este cineva va rog care doreste sa il i-a. Este un caine batran, are vederea tulbure as zice undeva la 7-8 ani nu ma pricep.Va rog ajutati-ma sa ii gasesc pe cineva.Voi posta si poze dar sunt sigura ca e acelasi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cosminutza_21
Jr. Member

|
 |
« Reply #42 on: November 30, 2011, 07:10:47 PM » |
|
In cazul in care se gaseste catelul sunt dispusa sa-l adopt.Pot merge acolo sa-l iau deoarece in zona locuiesc parintii mei.
Black zara daca mai esti interesata iti las nr. meu 0767.713.553 Eu sunt in zona Mihail Sebastian vizavi de fosta uzina Vulcan Va rog nu vreau sa il dau in strada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|