Forum ciobanesc german
December 04, 2011, 05:12:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: gasit ciobanesc german  (Read 5829 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
konekote
Newbie
*

« on: November 21, 2011, 04:32:35 PM »

Buna ziua. In dimineata asta a aparut un ciobanesc german ratacit in fata blocului, nu se misca din locul in care este de cateva ore bune. Nu am cum sau unde sa-l tin si, cautand pe google despre caini pierduti, v-am gasit forumul. Sper sa ma puteti ajuta - nu chiar pe mine, cat pe el. Nu m-am putut apropia prea mult, imi este usor frica de caini mari si deoarece nu s-a ridicat niciodata in 4 labe cat am fost langa el, nu am putut observa sexul, banuiesc ca este mascul. Poze am, desi usor neclare. Zona in care se afla este Str. Craisorului, nr. 2 (intri in ea din Petre Ispirescu), in jurul blocului 135.

« Last Edit: November 21, 2011, 04:35:18 PM by konekote » Logged
Lory
Sr. Member

« Reply #1 on: November 21, 2011, 05:46:11 PM »

Buna ziua. In dimineata asta a aparut un ciobanesc german ratacit in fata blocului, nu se misca din locul in care este de cateva ore bune. Nu am cum sau unde sa-l tin si, cautand pe google despre caini pierduti, v-am gasit forumul. Sper sa ma puteti ajuta - nu chiar pe mine, cat pe el. Nu m-am putut apropia prea mult, imi este usor frica de caini mari si deoarece nu s-a ridicat niciodata in 4 labe cat am fost langa el, nu am putut observa sexul, banuiesc ca este mascul. Poze am, desi usor neclare. Zona in care se afla este Str. Craisorului, nr. 2 (intri in ea din Petre Ispirescu), in jurul blocului 135.

Bucuresti?

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

http://pentruanimalutze.wordpress.com/
konekote
Newbie
*

« Reply #2 on: November 21, 2011, 05:49:49 PM »

da, Bucuresti. Catelul a plecat o perioada, dar s-a intors in acelasi loc si e tot singurel, saracul.
Lory
Sr. Member

« Reply #3 on: November 21, 2011, 05:53:14 PM »

da, Bucuresti. Catelul a plecat o perioada, dar s-a intors in acelasi loc si e tot singurel, saracul.

Si chiar nu stiti pe nimeni care sa-l ia de acolo daca dvs va este frica?
Eu o sa postez anuntul pe grupurile de pe Facebook insa nu garantez nimic

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

konekote
Newbie
*

« Reply #4 on: November 21, 2011, 05:55:30 PM »

Nu cunosc pe nimeni din zona, abia m-am mutat, nici nu sunt din Bucuresti de fel. As face orice sa il ajut, dar in apartamentul in care locuiesc momentan mai traieste un catel in varsta si artagos. Am cautat toata ziua alte optiuni pe internet dar forumul parea cea mai buna. Speram sa il recunoasca cineva.
Lory
Sr. Member

« Reply #5 on: November 21, 2011, 05:58:51 PM »

Nu cunosc pe nimeni din zona, abia m-am mutat, nici nu sunt din Bucuresti de fel. As face orice sa il ajut, dar in apartamentul in care locuiesc momentan mai traieste un catel in varsta si artagos. Am cautat toata ziua alte optiuni pe internet dar forumul parea cea mai buna. Speram sa il recunoasca cineva.

ok, spuneti-mi sectorul si zona mai exact ca nu stiu unde este strada de care ati mentionat mai sus

konekote
Newbie
*

« Reply #6 on: November 21, 2011, 06:01:57 PM »

sector 5, zona 13 septembrie cu petre ispirescu, traversati vizavi de cofetaria georgi spre blocuri si in fata unei masini galbene se afla catelul.  Puteti cauta pe salutbucuresti.ro si in cazul in care ajungeti aici dar nu gasiti catelul puteti sa ma sunati la 0722449168 sa va dau indicatii sau chiar sa ne intalnim si sa va arat. Veniti dumneavoastra deci?
Lory
Sr. Member

« Reply #7 on: November 21, 2011, 06:03:00 PM »

sector 5, zona 13 septembrie cu petre ispirescu, traversati vizavi de cofetaria georgi spre blocuri si in fata unei masini galbene se afla catelul.  Puteti cauta pe salutbucuresti.ro si in cazul in care ajungeti aici dar nu gasiti catelul puteti sa ma sunati la 0722449168 sa va dau indicatii sau chiar sa ne intalnim si sa va arat. Veniti dumneavoastra deci?

Nu nu vin eu dar vroiam sa stiu zona mai exact sa gasesc pe cineva din zona respectiva

Lory
Sr. Member

« Reply #8 on: November 21, 2011, 07:16:39 PM »

deocamdata am reusit sa gasesc pe cineva care poate trece maine dimineata macar sa-i dea ceva de mancare, i-am lasat numarul dvs de tel

konekote
Newbie
*

« Reply #9 on: November 21, 2011, 07:57:56 PM »

i-am dus de mancare chiar adineauri, am observat ca are foarte multa mancare si un presulet pe care sta. el pare slabit, totusi, nu cred ca l-a abandonat, deci, cineva astazi. are si ciulini prion blana. e prietenos, dar foarte speriat de masini si faruri. se tot roteste in cercuri, poate a fost tinut in cusca. nu are banut sau zgarda.

nu stiti pe nimeni cu curte sau ceva? : (
Lory
Sr. Member

« Reply #10 on: November 21, 2011, 11:32:08 PM »

i-am dus de mancare chiar adineauri, am observat ca are foarte multa mancare si un presulet pe care sta. el pare slabit, totusi, nu cred ca l-a abandonat, deci, cineva astazi. are si ciulini prion blana. e prietenos, dar foarte speriat de masini si faruri. se tot roteste in cercuri, poate a fost tinut in cusca. nu are banut sau zgarda.

nu stiti pe nimeni cu curte sau ceva? : (

foarte bine ca i-ati dus mancare, pentru mine e clar un lucru cainele asta nu e obisnuit pe strada Smiley incerc sa gasesc pe cineva care sa-l ajute insa....... nu stiu cat voi reusi

Lory
Sr. Member

« Reply #11 on: November 22, 2011, 12:59:58 AM »

Cainele asta trebuie sa ajunga urgent la medic nu este in regula ca se tot roteste in cercuri Smiley

konekote
Newbie
*

« Reply #12 on: November 22, 2011, 10:14:39 AM »

cainele a plecat candva azi noapte, dar vad ca acum de dimineata e inapoi in locul lui. sper ca il poate ajuta cineva, e frig rau afara.
Lory
Sr. Member

« Reply #13 on: November 22, 2011, 10:27:39 AM »

cainele a plecat candva azi noapte, dar vad ca acum de dimineata e inapoi in locul lui. sper ca il poate ajuta cineva, e frig rau afara.

Asta incercam insa s-a oferit d-ra care vine azi sa plateasca cazarea lui dar ne trebuie o curte Smiley sper ca in cele din urma sa fie bine pentru el, eu chiar n-am unde sa-l iau Smiley

bondarel
Full Member

« Reply #14 on: November 22, 2011, 11:15:21 AM »

Stiti daca e fetita sau baiat?
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora