Forum ciobanesc german
October 16, 2016, 04:16:22 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Maidanezii vor fii eutanasiati!!!!  (Read 3310 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« on: November 22, 2011, 08:05:29 PM »

S-a votat si APROBAT legea  eutanasierii cainilor maidanezi. ! Sad Angry Nici macar nu au avut curaj sa isi asume responsabilitatea! daragii nostrii conducatori au pasat sarcina  consiililor locale.

Rusine!!!!!
Rusine!!!!!
Rusine!!!!! Sad

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #1 on: November 22, 2011, 09:52:49 PM »

RUSINEEEEE!!!!!
craiova maxima
Sr. Member

leu pana la moarte!

« Reply #2 on: November 23, 2011, 10:18:25 PM »

Foarte bineeeee!!!
Lory
Sr. Member

« Reply #3 on: November 24, 2011, 12:19:30 AM »

Foarte bineeeee!!!

Astept ziua in care si oamenii vor fi eutanasiati  prin metode la fer de barbare ca si cainii

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Lory
Sr. Member

« Reply #4 on: November 24, 2011, 01:41:10 AM »

Cereti presedintelui sa opreasca legea pentru uciderea cainilor comunitari!
Presedintele Romaniei poate opri inainte de a fi promulgat proiectul de lege nr. 912/2007, care care legalizeaza uciderea in masa a cainilor comunitari.
VIER-PFOTEN continua lupta, alaturi de asociatiile GIA si Save the Dogs si de Federatia Nationala Pentru Protectia Animalelor! Semneaza petitia care va fi transmisa presedintelui Traian Basescu! El este singurul care mai poate opri o lege care contine prevederi imposibil de aplicat si care va produce cheltuirea ineficienta a banilor publici.
VIER PFOTEN iti cere, ca cetatean al Romaniei, sa te implici. Semneaza acum petitia pentru oprirea legii 921/2007 in forma actuala si ajuta-ne trimitand mai departe linkul.

https://www.secureconnect.at/patrulabute.eu/protest/111123/

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #5 on: November 25, 2011, 04:28:38 PM »

Cereti presedintelui sa opreasca legea pentru uciderea cainilor comunitari!
Presedintele Romaniei poate opri inainte de a fi promulgat proiectul de lege nr. 912/2007, care care legalizeaza uciderea in masa a cainilor comunitari.
Speranta moare ultima , in asteptarea salvarii  venite de la barbatul perfect

* ScreenHunter_03 Oct. 13 21.55.gif (132.34 KB, 479x476 - viewed 97 times.)

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
ernest
Newbie
*

« Reply #6 on: January 12, 2012, 07:49:52 PM »

Am ramas uimit cand am vazut la TV. lista parlamentarilor care au votat pentru eutanasierea cainilor maidanezi, printre acestea a fost si dl. deputat Rivis Tipei Lucian, crescator si proprietarul canisei Hutweide & Kastanienwald. Nu stiu cum poate cineva sa iubeasca ciobanescul german, care pote sa ajunga pe strada din neglijenta poate chiar din canisa dansului si in acelasi timp sa voteze eutanasierea propriilor caini ?
  Rusine !

P.S> Sunt curios si de parerea altor crescatori si proprietari de ciobanesc german care se pot trezii cu cainii lor eutanasiati " din greseala "
istvan dobi
Newbie
*

« Reply #7 on: January 12, 2012, 08:58:52 PM »

Bravooo, Domnilor alesi!!! V-ati gandit mult pana sa va hotarati?! Este cel mai urat lucru care se mai putea intampla in Romania, dar poate pentru unii domni care ne conduc tara este cea mai mare realizare...
In loc sa va ganditi cum si unde ar trebui construite adaposturi pentru acesti maidanezi, raspunsul este mereu: "nu sunt destui bani". Ei, daca nu s-ar duce zeci de miliarde pe "alte cheltuieli", ar avea Romania destui bani sa plateasca cetateanul si ar mai ramane si bani pentru construirea unor adaposturi.
Domnilor Deputati, alesi, etc. aveti grija, cainii nu uita niciodata.... Grin
paulapaula13
Full Member

« Reply #8 on: January 12, 2012, 09:46:25 PM »

Să înţelegem că în categoria câinilor care "nu uită niciodată" intră şi câinii deputaţilor care au votat pentru UCIDEREA lor?  Drac
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #9 on: January 13, 2012, 12:04:47 AM »

In cazul in care legea nu a trecut de Curtea Constitutional,sau linistit putin apele.Canisa Kastanienwald nu este proprietatea domnului Rivis,asa ca  sa stiti.proprietarul este domnul Toth Daniel.Problema oricum nu incepe de la respectivul lege,problema este ca inca nimeni nu a facut nimic pentru a stopa inmultirea cainilor comunitari.Exista o lege,dat in 2003 in care se specifica interzicerea reproductiei cainilor fara carte de origine.(pe care nimeni nu respecta)Ia uitativa pe internet,cite anunturi sint cu caini fara acte de origine.Acolo incepe problema si acolo ca ar trebui introdus o lege ca caini fara acte de origine sa fie sterilizati si microcipati pentru a putea identifica si pe urma daca cainele ajunge pe strada,sa fie tras la raspundere proprietarul.Dar ce sa vorbim noi aici de legi,cind sint si crescatori care vand puii fara acte de origine,cai mai convenabil asa.Oricum inca nu avem civilizatia necesara sa facem ordine in tara asta,si cum vad eu nici nu o sa avem in urmatoarele 20-30 de ani.
Luna Isola
Jr. Member
**

« Reply #10 on: January 13, 2012, 07:16:18 PM »

Cert este faptul ca noi oamenii suntem de vina pentru acest fapt! Multi cumpara un catel si din N motive renunta la el si il lasa pe strada sau pe maidan unde se inmultesc....D-le.Godra canisa HUTWEIDE este proprietatea D-lui.
Luna Isola
Jr. Member
**

« Reply #11 on: January 13, 2012, 07:41:54 PM »

RIVIS TIPEI LUCIAN  DEPUTAT D-l. este ingrijitorull
Luna Isola
Jr. Member
**

« Reply #12 on: January 13, 2012, 07:51:08 PM »

ceva a luat-o razna D-l.TOTH este ingrijitorul canisei. Am fi dorit daca tot tinem in spate zeci de deputati si parlamentari sa gaseasca o solutie mai putin radicala. Mai ales din partea unuia care creste si vinde caini.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #13 on: January 13, 2012, 10:46:48 PM »

stiam ca canisa Hutweide apartine domnului Rivis,dar Kastenienwald nu.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #14 on: January 14, 2012, 11:54:48 AM »

dl. deputat Rivis Tipei Lucian, crescator si proprietarul canisei Hutweide & Kastanienwald.
De unde concluzia asta?
Topic closed.

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: