|
|
|
myke
|
 |
« Reply #1 on: July 17, 2012, 08:56:55 AM » |
|
Cred ca trebuie sa povestesc prin ce am trecut ca sa nu mai pateasca si altii ca mine.Simbata dimineata ciinele a mincat normal,pe la ora 8,in jurul orei 12 am plecat la tara,la ora 18 am plecat la baie pe Neajlov unde a alergat prin apa,a inotat,s-a jucat,la ora19 am ajuns acasa si dintr-o data a inceput sa se umfle tare in burta si sa respire greu.M-am urcat in masina si am plecat la Facultatea Medicina Veterinara unde in jurul orei 20 mi s-a spus ca nu au nici un chirurg si m-au indrumat spre o clinica cu care ei colaborau.Acolo au urcat ciinele pe masa si ma-au rugat sa ies precizind ca ei practica medicina de tip nou.Dupa aprox. 45min a iesit medicul si mi-a spus ca a stabilizat ciinele,trbuie urgent operat de torsiune stomacala a precizat ca si splina este torsionata si ca operatia costa aprox.2000lei[20000000 lei vechi].Nu mai intru in amanunte,am ajuns la alta clinica unde mi s-a spus ca operatia costa 500lei dar in urma consultatiei au stabilit ca nu e nevoie de operatie diagnosticul primei clinici fiind gresit.A urmat un tratament simplu de 3 zile si acum ciinele e perfect sanatos.Cu cita superficialitate au tratat acest caz cei de la facultate...eram disperat si mi-au spus decit ca nu au chirurg fara sa consulte ciinele fara nici o analiza m-au pasat pur si simplu la o clinica 'colaboratoare' unde urma sa fiu jecmanit de bani profitind de starea ciinelui si disperarea mea.Nu mai pun problema banilor,dar daca nu ma ajuta familia si prietenii telefonic cu informatii de pe net acum ciinele era operat degeaba,fara sa fie nevoie.Multumesc pe aceasta cale dr Micu Adrian.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #2 on: July 17, 2012, 09:22:23 AM » |
|
INCREDIBIL!!!!!! Oamenii ajung disperati la ei cerand ajutor si lor le sticlesc ochii dupa bani!!! Din pacate asa e mai peste tot. Sanatate multa catelului!
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
Schwarz
|
 |
« Reply #3 on: July 17, 2012, 10:45:28 AM » |
|
Cred ca trebuie sa povestesc prin ce am trecut ca sa nu mai pateasca si altii ca mine.Simbata dimineata ciinele a mincat normal,pe la ora 8,in jurul orei 12 am plecat la tara,la ora 18 am plecat la baie pe Neajlov unde a alergat prin apa,a inotat,s-a jucat,la ora19 am ajuns acasa si dintr-o data a inceput sa se umfle tare in burta si sa respire greu.M-am urcat in masina si am plecat la Facultatea Medicina Veterinara unde in jurul orei 20 mi s-a spus ca nu au nici un chirurg si m-au indrumat spre o clinica cu care ei colaborau.Acolo au urcat ciinele pe masa si ma-au rugat sa ies precizind ca ei practica medicina de tip nou.Dupa aprox. 45min a iesit medicul si mi-a spus ca a stabilizat ciinele,trbuie urgent operat de torsiune stomacala a precizat ca si splina este torsionata si ca operatia costa aprox.2000lei[20000000 lei vechi].Nu mai intru in amanunte,am ajuns la alta clinica unde mi s-a spus ca operatia costa 500lei dar in urma consultatiei au stabilit ca nu e nevoie de operatie diagnosticul primei clinici fiind gresit.A urmat un tratament simplu de 3 zile si acum ciinele e perfect sanatos.Cu cita superficialitate au tratat acest caz cei de la facultate...eram disperat si mi-au spus decit ca nu au chirurg fara sa consulte ciinele fara nici o analiza m-au pasat pur si simplu la o clinica 'colaboratoare' unde urma sa fiu jecmanit de bani profitind de starea ciinelui si disperarea mea.Nu mai pun problema banilor,dar daca nu ma ajuta familia si prietenii telefonic cu informatii de pe net acum ciinele era operat degeaba,fara sa fie nevoie.Multumesc pe aceasta cale dr Micu Adrian.
Pana la urma ce a avut catelul?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #4 on: July 17, 2012, 11:16:58 AM » |
|
Nu pot sa cred!!! Dar chiar nu mai exista respect pentru meseria asta, pentru sine, pentru pacienti, totul se rezuma la bani??? Nu ne mai facem bine!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #5 on: July 17, 2012, 02:18:55 PM » |
|
Ba da respect mai exista,trebuie sa ai noroc sa intilnesti astfel de oameni care se respecta in primul rind pe ei,meseria lor si apoi pe cei din jur,cel putin asa imi place sa cred,am inteles ca tarifele difera de la 2000 la 500,poate este o chestie de optiune,dar sa operezi fara a fi nevoie numai de dragul de a lua banii,sa mergi la Facultatea de Medicina Veterinara cu ciinele umflat ca un butoi si sa nu fie consultat desi era in pericol evident de moarte...este nemernicie..."mergeti la o clinica cu care noi colaboram",si unde va costa 20000000lei ASTA ESTE ROMANIA.La cea de-a 3-a clinica unde am ajuns lucrurile s-au schimbat radical,doctorul a garantat in 5 minute ca nu e torsiune si ca nu e nevoie de operatie lucru care s-a adeverit, mi-a facut o reteta,era cam ora 23 si mi-a recomandat o farmacie nonstop,fiind simbata si fara sa ma astept la asemenea necaz bausem 2-3 beri,am spus ca am riscat mult venind la Bucuresti,ca nu cunosc zona si ca risc sa-mi pierd carnetul,s-a urcat in masina lui,mi-a cumparat reteta,mi-a aratat bonul si i-am platit,a vomat ciinele pe hol,am luat mopul si am vrut sa sterg,sa spal eu,mi-a lut mopul din mina si a curatat el..vom avea cu totii NOROCUL sa nimerim o asemenea clinica? De aceea postez aveti mare grije,excrocii fac pt bani orice..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #6 on: July 17, 2012, 03:29:56 PM » |
|
Si care a fost diagnosticul corect? De unde balonarea?
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #7 on: July 17, 2012, 07:57:46 PM » |
|
ASTA ESTE ROMANIA. Nu-i numai Romania! Peste tot este la fel. Nu exista padure fara uscaciuni! Sa le fie rusine celor care profita de disperarea cuiva doar ca sa faca ceva mai mult cash! Mi-e sila!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
Corbul
Full Member

Terra
|
 |
« Reply #8 on: July 17, 2012, 10:09:23 PM » |
|
Bine ca s-a terminat cu bine.Este revoltator ce s-a intamplat dar eu retin partea buna a lucrurilor.Spune-ne si noua clinica care ti-a tratat cainele.Cum se numeste ?Si daca se poate o adresa si nr.de tel ca deh,doamne fereste dar e bine de stiut.Oameni cumsecade ca Dr.Micu mai rar in zilele noastre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
myke
|
 |
« Reply #9 on: July 17, 2012, 10:40:53 PM » |
|
Diagnosticul a fost [pe reteta] dilatatie gastrica,eu cred ca a fost vorba de o ocluzie rezolvata prin punctie si intubare,clinica la care lucreaza dr Micu,ma tem sa o numesc pt. ca postarea aceasta ar putea fi interpretata ca o reclama si nu vreau...am vrut sa fie numai un avertisment.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #10 on: July 20, 2012, 03:29:56 PM » |
|
Am patit si eu ceva asemanator "Pe la inceputul acestui an (2011) dintr-o data il vad ca e foarte umflat la burta...sun medicul care ma directioneaza catre o clinica non-stop de profil...am ales un cabinet...care voia sa il opereze de torsiune gastrica...desi a recunoscut ca e posibil sa nu fie...ne-a cerut 30 milioane...am plecat acasa... cu recomandarea sa ii dau niste pastile pentru stomac...era tot foarte umflat...il bag pastilele pe gat si am declasat voma (imi cer scuze) imediat si-a revenit.Toate bune si frumoase.Pe 13 aprilie sera aceeasi problema, de data asta insa merg la CENTROVET, unde ma tot trimitea medicul...el era deja cardiac (un muschi lenes) si tratat pe masura...aici las 150 lei pe o injectie si o ecografia in acre nu se vedea mai nimic era umflat de gaze...Imi cer 1200 lei sa il intubeze si 3000 sa il opereze...nu aveam acesti bani. Plecam acasa disperati...eu deja plangeam incontinuu...suna fiica-mea si afla ca la Facultatea Veterinara fac intubare cu 300 lei....iar urca-l in masina si mergi era deja 10 noaptea....i-a bagat prin acealasi procedeu ulei de parafina si carbune medicinal....isi revine baiatul...pe la ora 2 ne culcam. pe la 5 dimineata il aud...sar din pat si eu fata mea...el era iar umflat si venea sa ne ceara ajutorul. Il luam il punem in masina...ne ducem iar acolo...la facultate...extraordinar om dr TUTUNARU...il intubeaza iar...se desulfla...il facem investigatii multiple (cardio, babesioza, eco, biochimie, perfuzii) nici nu mai stiu ce am facut...el statea pasiv...mai putin la o injectie foarte dureroasa....era foarte slabit...nu putea sa mearga si aflam de ce. ...." Sunt intru totul de acord ca sunt multi medici veterinari care nu te ajuta sa cresti si sa ingrijesti un CG cu adevarat. Primeaza propriile venituri... Foarte trista povestea mea. Lucky al meu a doua zi a murit...  . Nu voi putea trece peste aceasta durere. Ma bucur ca voi sunteti bine si va doresc sa nu mai aveti atfel de probleme.
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #11 on: July 20, 2012, 07:28:43 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|