Forum ciobanesc german
December 31, 2011, 05:08:04 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: ciobanesc german jud. Neamt  (Read 4253 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
steffy
Newbie
*

Tod von Bismack

« on: November 28, 2011, 04:26:28 PM »

imi doresc mult un pui de ciobanesc german si dupa 3 saptamani de citit  si rascitit acest forum  m-am hotarat sa va cer ajutorul. va rog sa-mi recomandati un crescator/ canisa din jud.neamt sau eventual Bacau unde as putea gasi viitorul membru al familiei. m-ar interesa sa-l achizitionez pe la jumatatea lunii decembrie.nu doresc sa particip cu el neaparat la expozitii si concursuri dar totusi as dori sa aiba pedigree ca sa fiu sigura dpdv al sanatatii ca nu are vreo boala ereditara  sau predispozitie la diverse boli transmisa de la parinti sau alte rude mai indepartate.
 va multumesc anticipat

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
http://www.youtube.com/watch?v=rBCxcEkkXFo
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #1 on: November 28, 2011, 04:34:06 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5505.30.html - Jud. Bacau;
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3835.195.html - Jud. Iasi.

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
steffy
Newbie
*

Tod von Bismack

« Reply #2 on: November 28, 2011, 05:06:38 PM »

multumesc mult! din cate vad ambele canise detin ciobanesti din linie de lucru...as prefera  un mascul din linie de show. imi cer scuze ca nu am dat toate detaliile din prima Smiley

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #3 on: November 28, 2011, 05:30:16 PM »

In judetul Harghita ,la Odorheiu Secuiesc sint niste masculasi foarte frumosi ,linie de show de vanzare. va dau numarul de contact,sunati daca vreti ;0740072929.Tatal puiilor este Chocco v Hutweide,mama din Ungaria.de la vom haus Christa.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #4 on: November 28, 2011, 05:32:06 PM »

Pedigree choco
http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=623253
florin BV
Newbie
*

« Reply #5 on: November 29, 2011, 11:53:26 AM »

Canisa KronstadtWald din Brasov mai are o femela de ' luni de vinzare;linie de show;tata:FRAY V PAVORA,mama.FLORA V QUELLEWEG;relatii  latel:0764446193
franco von jeddorf
Newbie
*

« Reply #6 on: November 29, 2011, 03:27:07 PM »

Ma intreb...oare.....ce fel de pedigree are rasa umana?Huh?!!!!!!!La unii........fara pedigree, asta este clar.
La caini se poate frauda foarte mult pedigree-ul....si asta este clar. Si, din pacate, multi practica acest "sport" si se dau ca au pui cu pedigree. Numai ca sa-si vanda cainii la un pret mai bun. Sau au impresia ca numai ei au caini valorosi si-i macina grija de "cu cat vinde vecinul?", "de ce il vinde asa de scump?" sau...si mai grav, daca cainele nu are pedigree este asociat cu unul de pe strada. GRESIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dar nu ma mai mir, unii nu stiu nici ce este ala un pedigree adevarat, nici nu au auzit de unele de alde "VON".......si au impresia ca numai ei au "VON" . Vindeti-va fiecare cainii cu cat credeti de cuviinta, fiecare este liber sa-si puna ce pret doreste si sa aiba cat mai multi doritori, fiecare stie mai bine cat investeste financiar in fiecare pui sau parinti, cat de greu se cresc. Bafta la toti! Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul......INVIDIA SI RAUTATEA UNORA........fara pedigree. Sau cu???!!!!!
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #7 on: November 29, 2011, 03:32:31 PM »

Vaca
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #8 on: November 29, 2011, 04:06:31 PM »

[ironie]Wow! Ce adanc gandesti![/ironie]

Nu inteleg ce legatura are cu acest subiect marele tau zid de text. Cui ii reprosezi ca si-a facut reclama necurata aici?
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #9 on: November 29, 2011, 04:13:35 PM »

dupa parera mea nici el nu intelege.chesia cu von,si cu pedigree,mai bine tacea din gura.
steffy
Newbie
*

Tod von Bismack

« Reply #10 on: November 29, 2011, 05:56:03 PM »

multumesc mult  tuturor pt ajutor. sotul a vazut cainii de la canisa zimbris bacau si acum incearca sa ma convinga sa luam unul din linie de lucru negru complet  Smiley.azi toata ziua m-am mai uitat pe forum si parca ma incanta si pe mine ideea.in jud Neamt cam slaba miscarea crescatorilor..... ne-am mai interesat pe la cunostinte si nimeni nu stie nici un crescator/canisa.oricum...mai astept sugestii.

steffy
Newbie
*

Tod von Bismack

« Reply #11 on: November 29, 2011, 06:09:42 PM »

aaaa si inca o intrebare... de canisa Premium ce stiti? vad ca livreaza cainii cu masini climatizate in aproape orice oras din tara... mi se pare cam dubios ca au peste 60 de rase la vanzare...cred ca este un fel de intermediar....si-a luat cineva vreun caine prin aceasta metoda?

Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #12 on: November 29, 2011, 06:50:33 PM »

Ai toate motivele sa fii sceptica in ce priveste "canisa" Premium, "canisa" Kriss sau altele de genul acesta. Ofera doar o adeverinta sau asa ceva care cica atesta apartenenta cainelui, sunt multe cazuri in care cainii cumparati se dovedeau foarte bolnavi, iar parintii sunt tinuti in conditii foarte rele. Daca e sa citesti si alte pareri oriunde altundeva pe internet vei afla de multe persoane nemultumite.

Cel mai bine e sa optezi pentru o canisa sau crescator specializat pe una, doua rase si care este cat-de-cat cunoscut in lumea chinologica.
craiova maxima
Full Member

leu pana la moarte!

« Reply #13 on: November 29, 2011, 06:56:37 PM »

Daca omul vrea pui din Neamt, de ce il agresati cu oferte din centrul tarii? V-a afectat criza echilibrul psihic?
Thara
Hero Member

Utility is the true criterion of beauty.

« Reply #14 on: November 29, 2011, 08:58:27 PM »

sotul a vazut cainii de la canisa zimbris bacau si acum incearca sa ma convinga sa luam unul din linie de lucru negru complet  Smiley
Nu veti regreta daca optati pentru varianta asta.  Wink

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora