Forum ciobanesc german
January 02, 2012, 02:51:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanesc abandonat  (Read 886 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosminutza_21
Jr. Member
**

« on: November 30, 2011, 12:55:22 PM »

Nu stiu ce se intampla in ROMANIA asta si mai ales in sectorul 5 unde am vazut ciobanesti germani abandonati.Aseara m-a sunat prietenul meu ca in zona Lacul Mare sector 5 este aciuat un ciobanesc german bland.Cand a deschis masina a urcat pe bancheta din spate si nu voia sa mai coboare.A spus ca este slab si infometat.Azi am vb cu el si i-am spus sa il aduca la mine sa ii dau de mancare si eventual sa ii fac o baie.Sunt un pic retinuta pentru ca eu mai am unul si nu stiu daca ar putea lua boli de la el si nu stiu cum s-ar intelege avand in vedere ca ambii sunt masculi.Cert este ca nu il pot lasa pe strada, mi se rupe sufletul de el.Parlamentarii vor sa eutanasieze cainii. De ce nu mai bine dau o lege si pentru oamenii care pur si simplu arunca caini pe strada. Voi posta in curand poze cu cainele, sper doar sa il mai gaseasca acolo si cine e interesat de el va rog sa ma contacteze.
Id de mess: cosminutza_21@yahoo.com
tel: 0767.713.553

Il voi tine la mine pana gasesc pe cineva care il doreste, din pacate apartamentul in care stau nu este al meu si mi-am pierdut si locul de munca si nu voi putea tine doi caini.
cosminutza_21
Jr. Member
**

« Reply #1 on: November 30, 2011, 06:01:05 PM »

L-am adus acasa ciobanescul este speriat si tot cauta pe cineva.Este destul de in varsta si are ciulini.Va rog daca este cineva care doreste sa il i-a.Cu Bart al meu s-a inteles bine.
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #2 on: November 30, 2011, 06:08:54 PM »

................. De ce nu mai bine dau o lege si pentru oamenii care pur si simplu arunca caini pe strada
............................

Asta spun si eu de cel putin un an...

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Lory
Sr. Member

« Reply #3 on: December 01, 2011, 12:56:00 AM »

Normal ca e in varsta ca atunci nu mai au nevoie de ei si normal ce sa facem cu el batran hai sa-l aruncam, rusine asa sa ajungeti si voi aruncati in strada la batranete

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

http://pentruanimalutze.wordpress.com/
cosminutza_21
Jr. Member
**

« Reply #4 on: December 01, 2011, 12:47:03 PM »

Vreau sa va anunt ca nu mai am catelul a trebuit sa il las afara deoarece a marait la mine si pe prietenulmeu l-a prins cu gura si voia sa il cotaie.Probabil ca a fugit dupa femele ca era prea disperat.Imi pare rau pentru el dar imi era frica si nu il mai puteam baga in casa.Poate totusi cineva il i-a.Oricum e un caine de curte ca ii era frica sa urce scarile si in lift.Imi pare rau.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora