Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 04:04:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vomita in fiecare zi  (Read 1421 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aleksandra1923
Newbie
*

« on: December 08, 2011, 11:25:13 PM »

CG`ul meu vomita mancarea seara sau spre dimineata. In fiecare zi. I-am facut orez cu pui si morcov, i-am mai dat niste carne de rata fiarta. Si tot vomita. Nu da semne ca e bolnav sau ceva..doar vomita  Sad
Aleksandra1923
Newbie
*

« Reply #1 on: December 09, 2011, 01:42:07 PM »

Azi dimineata s-a chinuit sa vomite dar nu a reusit (avea o spuma alba la gura cand se chinuia). I se aude si ceva in stomac. Maine trebuie sa-i dau 3 pastile de deparazitare interna.. sa i le dau azi??  Undecided
petshop4you
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #2 on: December 09, 2011, 01:57:50 PM »

Poti sa i le dai si acum
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: December 09, 2011, 02:04:16 PM »

Azi dimineata s-a chinuit sa vomite dar nu a reusit (avea o spuma alba la gura cand se chinuia). I se aude si ceva in stomac. Maine trebuie sa-i dau 3 pastile de deparazitare interna.. sa i le dau azi??  Undecided
Cu ce il hranesti? Poate ii dai o hrana pe care nu o suporta. Cred ca are cel putin o gastrita. Ar fi bine sa-l duci la un cabinet veterinar sa-i faci analize pentru ficat, pancreas, rinichi. Ce varsta are?
Aleksandra1923
Newbie
*

« Reply #4 on: December 09, 2011, 03:04:00 PM »

Are 1 an 5 luni, ii dau mancare gatita la o masa iar la cealalta boabe (chappi, ii mai combin si cu royal canin cand imi permit). Am renuntat azi la boabe,sa vad daca de la ele vomita..
Mentionez ca ieri si alaltaieri i-am dat (la sfatul vet.) cate o pastiluta de calduri..dar a zis ca nu v-a avea probleme..
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: December 09, 2011, 07:11:40 PM »

Aoleu, daca de un an jumate mananca Chappi, e clar. F un efort si cumpara-i hrana mai buna. Nu zic Royal care e cam scumpa raportat la calitate dar mai sunt marci acceptabile ca pret si calitate. De exemplu Bosch, Bewi dog, am ausit de la altii ca si Sport mix ar fi bune. Eu i-am dat Darling vreo saptamana uneia din catele si incepuse sa vomite dar interesant ca numai boabele de culoare alba. Trebuie da constientizezi ca hrana proasta te va aduce in situatia de a cheltui mult mai mult cu veterinarul.  Ce fel de carne ii dai, nu cumva e prea grasa?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof