Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 02:25:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Conform noii legi,trebuie sa ne castram cainii ?  (Read 9700 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #30 on: December 28, 2011, 10:01:41 PM »

Pai tot asa vor sa si omoare cainii fara stapan. Daca ar fi capabili sa dea o lege pentru oameni si nu pentru animale, pote ar exista alte rezultate. Suntem condusi de o gasca de idioti fara scapare, pe care atat ii duce capul, iar noi suntem poporul care avem conducatorii pe care-i meritam.
ham
Sr. Member

« Reply #31 on: December 28, 2011, 10:29:31 PM »

Laughing Laughing Laughing
eu cred ca vajnicii aparatori ai castrarii ar trebui sa ne demonstreze utilitatea acestui act prin exemplu personal (nu al cainilor din dotare)... sunt sigur ca efectele asupra societatii ar fi mult mai bune decat cele determinate de scopirea neamului cainesc romanesc... ca sa nu mai spun ca o astfel de lege ar incalca dreptul elementar la proprietate... LOL Drac
petshop4you
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #32 on: December 28, 2011, 10:46:29 PM »

eu cred ca vajnicii aparatori ai castrarii ar trebui sa ne demonstreze utilitatea acestui act prin exemplu personal (nu al cainilor din dotare)... sunt sigur ca efectele asupra societatii ar fi mult mai bune decat cele determinate de scopirea neamului cainesc romanesc... ca sa nu mai spun ca o astfel de lege ar incalca dreptul elementar la proprietate... LOL Drac

Laughing Laughing Laughing Esti ca de obicei in afara subiectului. Poate ne demonstrezi tu cum eutanasia este mai eficienta si recurgi la aceeasi demonstratie pe care o aduci in discutie (exemplul personal  Grin ). Daca ai impresia ca dreptul la purtarea "propriilor c...e" iti confera vreo superioritate esti intradevar de tot rasul. Aici vorbeam despre caini, daca nu ai fost atent pe ce forum ai intrat si acestia se presupune ca au stapani responsabili. Daca nu au asa ceva, sa plateasca ei nu cainii.
Thara
Hero Member

« Reply #33 on: December 28, 2011, 10:50:42 PM »

Ham, simpatic ca de obicei!  Kiss 

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #34 on: December 28, 2011, 10:53:13 PM »

Ham, simpatic ca de obicei!  Kiss 

Ei simpatic... Grin Asta pote incuraja... Grin
Iar esti foarte indulgenta in prejma sarbatorilor... Laughing
ham
Sr. Member

« Reply #35 on: December 28, 2011, 11:40:57 PM »

Grin Grin Grin
bobolino, nu numai ca nu intentionez sa-ti demonstrez nimic, dar experienta mi-a aratat ca discutia cu cei ca tine este pierdere inutila de timp...

bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #36 on: December 29, 2011, 10:38:46 AM »

.....

eu cred ca vajnicii aparatori ai castrarii ar trebui sa ne demonstreze utilitatea acestui act prin exemplu personal (nu al cainilor din dotare)... sunt sigur ca efectele asupra societatii ar fi mult mai bune decat cele determinate de scopirea neamului cainesc romanesc... ca sa nu mai spun ca o astfel de lege ar incalca dreptul elementar la proprietate... 

Iata ce cerai cu cateva postari mai sus, care apropo..., intre timp au disparut...  Demonstratii, demonstratii... Laughing Laughing Laughing
Q.E.D.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #37 on: December 29, 2011, 10:42:53 AM »

........... nu numai ca nu intentionez sa-ti demonstrez nimic, .........................

Stiam ca tu personal nu poti demonstra nimic, nici nu ai ce... Laughing Laughing Laughing, dar stii sa ceri asta interlocutorilor tai..., este un obicei mai vechi de-al tau.
Am constatat asta cu totii in timp.  Grin Grin Grin A si inca ceva.... Nu te flata, nu incerc sa port o discutie cu tine. Grin Grin Grin

La multi ani!  
ham
Sr. Member

« Reply #38 on: December 29, 2011, 11:19:57 AM »

Grin Grin Grin
nu este prima data cand Razvan si bunii lui prieteni moderatori inteleg si actioneaza gresit... dar cum forumul este curtea lor pot sa faca ce vor in ea, este vorba tot de un soi de drept la proprietate... LOL
La multi ani tu....turor! Drac
fl
Sr. Member

« Reply #39 on: December 29, 2011, 01:02:05 PM »

Hai sa ma bag si eu in seama....cu o intamplare.
Acum cativa ani buni, ma plimbam cu femela mea de ciobanesc german (avea vreo 6-7 ani) pe langa bloc - tinuta in lesa.  Din iarba a sarit o alta femela proaspat fatata si s-a incaierat cu a mea. Practic maidaneza fiind buna prietena cu femela mea, jucandu-se impreuna de fiecare data. Firesc, a mea a ripostat si a cam capsat-o (ceva mai mult, e adevarat). De la un geam, o familie striga "criminalule, ne-ai omorat catelul, lasa ca o sa vezi tu!!". Urmarea a fost ca la 2-3 zile m-am pomenit cu un medic veterinar si 2 politisti la usa sa-mi evalueze cainele, deoarece au primit o plangere ....bla, bla....Dupa ce le-am demonstrat ca al meu catel e socializat,  dresat,  asculta comenzile si e foarte stabil psihic mi-au dat amenda pentru......ca nu purta botnita  in momentul  incidentului, neavand de ce sa se lege de altceva.  La plecare au tinut sa ma avertizeze ca daca se mai intampla, o sa ma someze sa-mi mut catelul din apartament.
 Credeti ca cei care aveau grija de maidaneza au dat vreodata vreo explicatie de ce "catelul lor" este asa de agresiv si umbla liber (fara lesa si botnita)?
 Ce scandal au facut cand au venit cei de la ecarisaj sa le ridice mandretea lor de fata ca s-o sterilizeze, ca sunt inumani, ca  mutileaza animalul.....(a se vedea postarile unora de mai sus).
Problema: daca eu in lesa aveam un pekinez si mi-l facea cateaua aia praf, credeti ca isi  asuma cineva responsabilitatea sa mi-l plateasca?
Fiecare intelege ce vrea de aici, dar mi-ar place sa fim mai responsabili in fapte, nu numai de dat cu gura.

Vrei caine (chiar si infata blocului)? Il cipezi, dai scris ca iti asumi tot ce face el pe strada (musca oameni, omoara alti caini, fata), il castrezi (sau nu daca nu vrei), daca da masina peste el sa raspunzi pentru neglijenta si sa mai platesti si daunele celui cu masina si atunci mai stam de vorba. Sa vad cati mai sunteti dispusi sa va riscati.  
 ,
Serba Costy
Sr. Member

« Reply #40 on: December 29, 2011, 02:25:26 PM »

Eu sunt de acord cu ce ai zis tu aici. Sunt de acord sa dau scris ca imi asum orice face Kira mea cand ies cu ea pe strada si foarte curand am sa-i pun si cip.
ham
Sr. Member

« Reply #41 on: December 29, 2011, 05:40:59 PM »

Ce scandal au facut cand au venit cei de la ecarisaj sa le ridice mandretea lor de fata ca s-o sterilizeze, ca sunt inumani, ca  mutileaza animalul.....(a se vedea postarile unora de mai sus).
Daca ai fi fost mai atent (ceea ce sunt sigur ca e dificil pentru tine) ai fi observat ca discutia nu este despre cainii fara stapan... ci despre caini precum femela ta de ciobanesc german, daca nu are pedigree LOL
fl
Sr. Member

« Reply #42 on: December 30, 2011, 09:43:38 AM »

Daca ai fi fost mai atent (ceea ce sunt sigur ca e dificil pentru tine) ai fi observat ca discutia nu este despre cainii fara stapan... ci despre caini precum femela ta de ciobanesc german, daca nu are pedigree LOL

Cu siguranta am citit cu atentie si stiu ca este vorba despre cateii cu stapani. Daca citesti cu atentie, cei despre care vorbeam in postarea anterioara chiar se comportau si se credeau stapanii catelusei respective. Si da, cainele meu avea acte de origine (spun ca avea deoarece intre timp s-a prapadit de batranete).
Termina cu atitudinea asta asa de aroganta ("Daca ai fi fost mai atent (ceea ce sunt sigur ca e dificil pentru tine)"). Nu dovedesti nimic, ba din contra demonstrezi ca nu-ti poti depasi conditia de frustrat  si incordat.
Toate cele bune.
Lory
Sr. Member

« Reply #43 on: December 30, 2011, 11:04:45 AM »

@DINORO63 daca sterilizarea e o mutilare, cuparea urechilor si cozilor ce mai e? Eu am 2 catele castrate si sunt perfect normale ba mai mult seara erau la joaca deci ........ care e mutilarea?
@asi_bv http://proanima.files.wordpress.com/2011/03/oug-caini-155_2001_amendamente_s-buta-si-a-edlera-marinescu-prefectbuc-total_20-02-2011.pdf Articolul 7 alin 9 -11

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
ham
Sr. Member

« Reply #44 on: December 30, 2011, 03:59:56 PM »

Grin Grin Grin
Ca sa-l parafrazez pe stramosul Lapusneanu, “Multi frate, multi…”
Le urez, celor multi (care confunda stapanii cu cei care PAR  stapanii, intentia cu putinta,  ipoteza cu demonstratia, cererea cu oferta LOL, aparenta cu realitatea, care compara urechile si coada cu “oule” si care cred ca castrarea rezolva problema cainilor in tara asta) sa se bucure de prieteni  lor, castrati!
Le urez, celor putini (care stiu sau intuiesc ca gonadele LOL functioneaza si ca glande endocrine secretand hormoni  implicati in buna functionarea a sistemului nervos, cardio-vascular, renal, osteo-articular si muscular, influentand  durata de viata, sanatatea, atentia, atasamentul, rezistenta fizica si la stress, precum si ceeea ce se chema “spiritul” cainelui si care considera ca problema cainilor, cu sau fara pedigree,  poate te fi rezolvata numai prin resposabilizarea stapanilor) sa se bucure de prietenii lor, necastrati!
La multi ani!!!

Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof