Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:56:57 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fecale de consistenta atoasa  (Read 2999 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sorintq
Newbie
*

« on: December 17, 2011, 11:04:18 PM »

Buna seara. Am o problema cu un ciobanesc de 2 ani jumatate: acum vreo 2 saptamani, in timp ce ii strangeam fecalele din curte, am observat ca au o consistenta atoasa, de parca ar fi continut par, sau vata, sau canepa...nu stiu exact cum sa explic...de atunci nu am mai observat nimic ciudat pana azi cand a vomat de dimineata mancarea pe care o ingerase(orez cu peste) iar spre seara, la plimbare, scaunul lui a fost la fel de atos si parca si rosiatic, desi nu am vazut sange...seara a mancat bine, este vesel, vioi, pare sa nu mai aiba nimic. Ce credeti ca ar putea fi?
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!

« Reply #1 on: December 18, 2011, 02:03:14 AM »

Pot fi multe cauze. Sfatul meu e sa consultati un veterinar. !

CG-loialitate devotament perseverenta rabdare  iertare ajutor iubire neconditionata!
Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM! 

* Alex M*
petshop4you
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: December 18, 2011, 03:54:44 AM »

Atzele alea nu cumva sunt limbrici? Ia-i o proba de fecale si du-le la un cabinet veterinar dotat cu laboratorde analize.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #3 on: December 18, 2011, 07:45:39 AM »

Poate a mancat ceva si pana a eliminat a avut acele probleme, din moment ce s-a intamplat de 2 ori in 2 saptamani.
Oricum si un control la un veterinar ar fi indicat.

Buna seara. Am o problema cu un ciobanesc de 2 ani jumatate: acum vreo 2 saptamani, in timp ce ii strangeam fecalele din curte, am observat ca au o consistenta atoasa, de parca ar fi continut par, sau vata, sau canepa...nu stiu exact cum sa explic...de atunci nu am mai observat nimic ciudat pana azi cand a vomat de dimineata mancarea pe care o ingerase(orez cu peste) iar spre seara, la plimbare, scaunul lui a fost la fel de atos si parca si rosiatic, desi nu am vazut sange...seara a mancat bine, este vesel, vioi, pare sa nu mai aiba nimic. Ce credeti ca ar putea fi?
sorintq
Newbie
*

« Reply #4 on: December 21, 2011, 12:17:32 AM »

Nu am mai observat ate in ultima vreme, fapt ce coincide cu intreruperea hranirii lui cu peste...sa fi fost oare de la oasele de peste? stiam ca sucul gastric din stomacul cainilor este foarte acid si ma gandeam ca poate pur si simplu a topit oasele...nu stiu exact dar ma bucur ca problema a disparut pentru ca pe la noi slabe sansele sa facem analize
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: December 21, 2011, 12:23:13 AM »

Nu-i mai da oase de peste sau de pui. Mie era sa-mi moara un pui de 5 luni caruia o vecina a considerat ca ii poate da asa ceva.
sorintq
Newbie
*

« Reply #6 on: December 21, 2011, 12:26:49 AM »

I-am dat peste intreg fiert, nu oase de peste
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof