Forum ciobanesc german
January 18, 2012, 11:42:19 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pierdut caine ciobanesc german.Zona Parcul Tineretului.  (Read 255 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
luluta
Newbie
*

My German Shepherd "Rex" .

« on: December 21, 2011, 10:00:28 AM »

Anunt preluat :
In data de 9 Decembrie 2011 mi-a disparut,plecat din curte cainele Ciobanesc German in varsta de 1 an si 9 luni din zona Parcul Tineretului.A iesit prin gard cu zgarda si lantul de gat dind la o parte o scindura.Eu il tineam la cumnata mea la curte care locuieste pe Gheorghe Lupu,o strada ce da chiar in parc.Este un ciine jucaus,prietenos si blind in ciuda staturii lui mari.Este un ciine puternic si plin de energie,rasfatat dar si un pic timid.Are botul negru,capul negru cu un chenar marode jor imprejurul capului.Are capul mare si urechiile lungi si ciulite,labe mari si un pic pernutele departate.Din aceasta cauza ii dadeam pastile pentru inatrirea articulatiilor.In ziua aceea si in zilele urmatoare l-am cautat prin parc si nimic.Am pus si afise cu poza lui chiar si pe strazi.Multi oameni iubitori de animale m-au sunat mereu spunindu-mi ca au vazut prin parc un ciine ce semana cu NERO dar,nu era EL.Chiar am salvat un ciobanesc german in data de 16 decembrie,cu ajutorul pompierilor(si pe aceasta cale le multumesc)cazut intr-un canal.De cite ori primesc un telefon cu indiciul NERO alerg intr-un sufelt in parc sa vad dar,nici urma de NERO.Sunt disperata nu mai am nici lacrimi sa pling.Acum inteleg adevaratul sens al cuvintului MA DOARE SUFLETUL.L-am crescut si l-am iubit neconditionat de la 6 saptamini.Multe persoane cred ca a fost furat din curte sau ajutat sa fuga.De aceea apelez la toate persoanele cu suflet si iubitoare de animale daca cumva l-au gasit sau l-au vazut unde este sa ma contacteze la nr:0727.304.207.Ofer chiar si recompensa persoanei care l-a gasit sau mi-l aduce inapoi.Anticipat va multumesc din suflet ca ati avut rabdare cu mine sa ma ascultati si sa ma ajutati.

* POZE-NERO-001-575x431.jpg (55.71 KB, 575x431 - viewed 49 times.)

* Fotografie0161-575x766.jpg (91.8 KB, 575x766 - viewed 43 times.)

''Cainele - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei.''
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora