Forum ciobanesc german
January 18, 2012, 05:01:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: adopt(infiez!) ciobanesc german  (Read 1501 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
george zaharia
Newbie
*

« on: December 26, 2011, 11:58:46 AM »

adopt (infiez!) ciobanesc german. am o curte de 500 mp, am timp la dispozitie suficient. am mai avut candva un ciobanesc german pe care l-am putut tine pana la aproape un an. sunt din calarasi si ma pot deplasa in zona. multumesc anticipat donatorilor si sper sa am noroc pana in...primavara. nu as dori un metis caci imi place prea mult rasa pura sau, ma rog, cat mai aproape de standardul rasei. de inteligenta acestor caini nu mai vorbesc. daca as fi fost crescator de animale, poate-poate as fi cumparat ciobanesti romanesti. pana atunci, raman convins ca este cainele care mi se potriveste cel mai bine. inca o data, multumesc! (georgez_ro@yahoo.com)
luluta
Newbie
*

My German Shepherd "Rex" .

« Reply #1 on: December 26, 2011, 01:48:07 PM »

Un metis de ce nu vrei ?

''Cainele - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei.''
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
george zaharia
Newbie
*

« Reply #2 on: December 26, 2011, 03:57:00 PM »

poate ca gresesc foarte mult, dar urechile si coada ii dau rasei un aspect care a facut din ciobanescul german cainele cel mai raspandit. am certitudinea ca exact ca si la oameni, aceasta rasa s-a impus in primul rand prin aspect si abia pe urma, dupa aceasta...superficialitate a stapanilor, inteligenta a impus rasa ciobanesc german drept numarul unu fara egal: cel mai utilitar caine. nu sunt dresor de meserie, nu-mi permit un curs de dresaj, dar imi aduc aminte cat de usor invata precedentul meu caine, tot un ciobanesc german. l-am luat de la 6 saptamani, alt cadou, si la 3 luni il lasam in usa magazinelor si ma astepta culcat chiar si cate o ora. nu sunt snob si pariez ca pe tine nu te-au...ciufulit parintii ca dadeai carnea din congelator vreunei catele cu pui...
luluta
Newbie
*

« Reply #3 on: December 26, 2011, 05:47:50 PM »

poate ca gresesc foarte mult, dar urechile si coada ii dau rasei un aspect care a facut din ciobanescul german cainele cel mai raspandit. am certitudinea ca exact ca si la oameni, aceasta rasa s-a impus in primul rand prin aspect si abia pe urma, dupa aceasta...superficialitate a stapanilor, inteligenta a impus rasa ciobanesc german drept numarul unu fara egal: cel mai utilitar caine. nu sunt dresor de meserie, nu-mi permit un curs de dresaj, dar imi aduc aminte cat de usor invata precedentul meu caine, tot un ciobanesc german. l-am luat de la 6 saptamani, alt cadou, si la 3 luni il lasam in usa magazinelor si ma astepta culcat chiar si cate o ora. nu sunt snob si pariez ca pe tine nu te-au...ciufulit parintii ca dadeai carnea din congelator vreunei catele cu pui...
Eu te intreb ceva tu-mi raspunzi altceva Cheesy . Daca tot stii multe despre aceasta rasa , strange bani si cumpara unul .
Dar ce a patit celalant catel ?
« Last Edit: December 26, 2011, 05:51:05 PM by luluta » Logged

Lory
Sr. Member

« Reply #4 on: December 27, 2011, 11:51:29 PM »

Chiar asa ce a patit celalalt caine de l-ati tinut doar pana la 1 an ?

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer

http://pentruanimalutze.wordpress.com/
george zaharia
Newbie
*

« Reply #5 on: December 28, 2011, 08:11:17 AM »

noul serviciu imi impunea deplasari lungi. chiar si asa, aranjasem sa-l hraneasca si sa-l plimbe cineva.
doar ca, la bloc, era cam zgomotos. si l-am dat unui prieten al carui pusti isi dorea un ciobanesc german. de departe, l-am mai vazut de cateva ori. suficient pentru cei care n-au aflat ce i-a cauzat pisicii curiozitatea?
luluta
Newbie
*

« Reply #6 on: December 28, 2011, 01:10:38 PM »

Si crezi ca noul Ciobanesc German nu i se va intampla la fel ? Trece un an , poate doi , si iar alt servici iar , galagios , gandestete bine un catel il ai pe termen lung nu il schimbi pentru defectele lui .
« Last Edit: December 28, 2011, 01:22:04 PM by luluta » Logged

Michi
Newbie
*

« Reply #7 on: December 28, 2011, 06:11:30 PM »

Doriti un pui sau poate fi si un caine adult?
george zaharia
Newbie
*

« Reply #8 on: December 28, 2011, 06:57:52 PM »

calul de dar nu se cauta la dinti spune un proverb. sunt interesat de ambele variante, in masura egala. multumesc anticipat pentru oferta. cel mai usor sunt de contactat la : georgez_ro@yahoo.com. v-as contacta eu daca-mi transmite-ti datele de contact.
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #9 on: December 28, 2011, 08:12:31 PM »

calul de dar nu se cauta la dinti spune un proverb. sunt interesat de ambele variante, in masura egala. ............

Extraordinar.... Chiar este posibil sa par usor deplasat cu asemenea remarci, dar chiar m-am abtinut sa nu fac cateva comentarii pe marginea cererii dvs. de a adopta un caine "GRATIS".
Felicitari pentru atitudine. Pe aici apar tot felu de doritori, dar cainele sa nu aiba mai mult de 6 luni si daca se poate sa aiba si actele la zi, din parinti cu rezultate foarte bune, etc. Vedem destul de rar pe cineva care ar dori si un caine matur/ tanar sau pui, fara mari pretentii, numai sa fie iubit si bine intretinut.

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Michi
Newbie
*

« Reply #10 on: December 28, 2011, 08:41:58 PM »

Va scriu pe adresa de yahoo, cu detalii despre caine.
george zaharia
Newbie
*

« Reply #11 on: December 29, 2011, 09:01:53 AM »

http://www.marinbadea.com/?p=1399
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora