Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:07:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Lupa  (Read 1341 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Denyy
User sub 16 ani
Jr. Member
**

« on: December 31, 2011, 06:13:22 AM »

Cry
Imi pare rau , dar nu pot scrie mult , nu imi gasesc cuvintele  Sad . Chiar si dupa aproape 3 ani si ceva de cand a murit , cand ma duc la tara o simt acolo . Cand ajungem venea la poarta si nu ma lasa pana nu ma aplecam la ea , mergea cu mine prin sat , dormea cu mine si ... si cand plecam era trista  Undecided
Imi amintesc ca era inarna si am mers la tara (de sarbatori , in vacanta) , am stat toata vacanta , Lupa nu era bolnava , manca si ne jucam . A venit timpul sa plec , aproape am ajuns acasa si primesc un telefon ... Lupa murise .
Cand am plecat atunci , ea a venit la mine si se uita in ochii mei , de ce nu mi-am dat seama ? de ce nu am luat-o cu mine ? e numai vina mea  Cry
Bunicii mei refuza alt caine , chiar cand deschid subiectul de  , primesc raspunsul ca NU , la ei un alt caine nu o sa mai fie ...
Pe Lupa o au de cand era tati in armata , de acolo o au . Era batrana , dar cred eu , ca daca o luam cu mine mai traia  Cry

R.I.P Lupa
Iulia1
Newbie
*

« Reply #1 on: January 03, 2012, 01:31:19 AM »

Imi pare rau . Dar nu este vina ta , am patit si eu ceva asemanator  Cry trebuie sa fi puternica . Si ar trebui sa cumperi/adopti un alt 
petshop4you
Deny
Newbie
*

« Reply #2 on: January 05, 2012, 05:19:52 PM »

Merci Iulia . Eu asi vrea sa cumparam altul (pt. la tara) dar bunicii nu mai vor un alt    Sad
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof