Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:10:56 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: am pierdut un catel ff drag a murit catelusa mea draga BELA  (Read 4699 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
histore
Newbie
*

am pierdut cel mai frumos caine

« on: January 03, 2012, 10:01:00 PM »

AZI 03 01 2012  scriu cu lacrimi in ochi si cu inima indurerata .  a murit catelusa mea   ciobanesc german  de 4 luni  o frumusete  de pui   o boala cumplita ia curmat viata  o boala nemiloasa a chinuito timp de 5 zile [parvoviroza ]  totul sa petrecut atat de repede a inceput cu  lipsa poftei de mancare ,  a urmat varsaturi si diaree [urat mirositoare], tot ce ii dadeam sa manance  vomita  am hranito aproape fortat  cu o siringa cu ceai de menta   in primazi am duso la un medic veterinar  ia facut 2injecti urmand  sa vina in zilele urmatoare sa i  continue tratamentul  ,na mai venit , sambata era revelionul  ,nu avenit nici duminica   starea catelusei se agrava  eu priveam neputincios  cum se chinuia,  durerile , ce le avea , ma privea in ochi ,ajunsase de la 10kg la 5 in3zile  nu stiam ce sai fac  , luni dimineata am dat fuga la o farmacie veterinara    si mam rugat de acel  veterinar[ la aceea ora era inchis]  si mia dat un antibiotic si ceva vitamine  si am inceput sa o intep singur  ajutat de sotia mea   crezand ca poate o pot salva   nici nu mai simtea intapaturile   de durerile ce le avea   incercam sa ,,hranesc,, cu siringa   cu ceai si orez fiert  sperand  ca se va face bine     ...........A  venit seara  situatia nu se schimbase cu nimic ba chiar era mai grava  la 12 noaptea am fost la ia   la fel     lla o ora  aceasi situatie , pe la 2 noaptea am fost iar la ia ,misa parut ceva mai bine  era atenta la mine  a dat usor din coada  mam bucurat  crezand ca e un semn bun     ,can am revenit  la 3si 20 BELA mea murise  era intinsa jos  inca era calda   imi lipseste enorm  si imi pare rau ca nu am putut sa o ajut ,. Asa ca rog sa aveti grija de puiuti vostri sa nu pateasca  la fel ca catelusa mea         imi este dor de ia    mie si pisicutilor  care dormeau cu ia

-am sa caut sa iau altul imi este frica sa mai iau un pui   cred am sa obtez pt un caine adult  dar nu pot sa o inlocui pe bela era un caine  deosebit    aveti grija de caini vostri

BELA  CATELUSA MEA   nu te voi uita  niciodata
tafarel
Hero Member

« Reply #1 on: January 03, 2012, 10:26:07 PM »

R.I.P.   Cry

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
petshop4you
histore
Newbie
*

« Reply #2 on: January 03, 2012, 11:12:53 PM »

o poza cu catelusa nu mi vine sa cred ca nu mai este      

* Immag000.jpg (70.73 KB, 640x480 - viewed 117 times.)

bugieus
Hero Member

« Reply #3 on: January 04, 2012, 12:06:42 AM »

R.I.P.   Cry
Iulia1
Newbie
*

« Reply #4 on: January 04, 2012, 12:14:59 AM »

R.I.P Sad
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #5 on: January 04, 2012, 12:38:59 AM »

Imi pare nespus de rau.
Si acolo unde este cred ca este fericita si este mandra de tine ca ai incercat sa-i salvezi viata!
R.I.P

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
Deny
Newbie
*

« Reply #6 on: January 04, 2012, 05:21:51 PM »

Imi pare sincer rau , R.I.P
player642
Newbie
*

« Reply #7 on: January 04, 2012, 11:44:29 PM »

R.I.P  Imi dau seama prin ce treci, si faci foarte bine ca iti iei alt catel, care sa umple golul lasat de Bela. Vorbeste cu un veterinar mai rasarit sa afli cum poti evita astfel de boli, nu cred ca luand un caine mare eviti riscurile, si in plus pierzi o etapa frumoasa din viata cainelui. Eu mi-am pierdut cainele pe 26 decembrie, avea 1 an si o sapt, si stiu ca e greu, dar dupa ce am vorbit cu oameni care cunosc fenomenul acesta numit "caine" am inteles ca a fost un accident si nu are sens sa-mi fie frica sa iau alt catel mic. Succes si fi sigur ca prietenul tau patruped este bine acolo sus si iti este recunoscator pt dragostea pe care i-ai daruit-o.
Marian Nasta
Full Member

Umma Herthaus-Ro

« Reply #8 on: January 05, 2012, 10:48:43 AM »

R.I.P. BELA! Cry

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
"The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything." - Albert Einstein
histore
Newbie
*

« Reply #9 on: January 05, 2012, 07:45:30 PM »

R.I.P  Imi dau seama prin ce treci, si faci foarte bine ca iti iei alt catel, care sa umple golul lasat de Bela. Vorbeste cu un veterinar mai rasarit sa afli cum poti evita astfel de boli, nu cred ca luand un caine mare eviti riscurile, si in plus pierzi o etapa frumoasa din viata cainelui. Eu mi-am pierdut cainele pe 26 decembrie, avea 1 an si o sapt, si stiu ca e greu, dar dupa ce am vorbit cu oameni care cunosc fenomenul acesta numit "caine" am inteles ca a fost un accident si nu are sens sa-mi fie frica sa iau alt catel mic. Succes si fi sigur ca prietenul tau patruped este bine acolo sus si iti este recunoscator pt dragostea pe care i-ai daruit-o.
     iti multumesc  pt incurajare   asa este    e bine sal ai de la inceput  sal cresti  de mic  ,,,  imi este dare dor de ia  Cry Cry Cry Cry Cry Cry);  ,,...................as vrea sa gasesc un catel   tot ciobanesc german [ iubesc aceasta rasa ]             

FARINA
Newbie
*

« Reply #10 on: January 05, 2012, 08:16:05 PM »

R.I.P Im pare nespus de rau pentru Bela. Si stai linistit Bela acolo unde este cred ca este fericita si este mandra de tine ca ai incercat sa-i salvezi viata!
histore
Newbie
*

« Reply #11 on: January 05, 2012, 08:22:22 PM »

multumesc

Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!

« Reply #12 on: January 10, 2012, 02:48:16 PM »

Imi pare tare rau !  Cry
R.I.P, Bela! Cry

"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
Olga
Hero Member

« Reply #13 on: January 19, 2012, 06:44:39 PM »

Am trecut  prin ceea ce ai trecut si tu.Ox era bolnav,babesioza,am venit la el la ora 2 noaptea,a dat din coada ,parca era mai bine....dar nu Boala a invins
Cand am  citit,am retrait acele zile de cosmar in care lupti si speri ca vei aputea sa-l ajuti
Va urm a luuunga perioada grea,de durere si neintelegere ,un alt  catel te va juta sa o treci,dar nu va mai fi la fel(asa simt eu,care desi il am pe Raff,il iubesc,il rasfat....dar nu este Ox)
Putere de a invinge durerea
R.I.P.Bela  Cry
histore
Newbie
*

« Reply #14 on: January 19, 2012, 10:17:44 PM »

Asa este ,am trait cu speranta ca am so fac bine si parca ceva imi spunea ca se va face bine ,speram din tot sufletul  sa fie asa  cand credeam mai tare ca se va face bine    .. na fost asa ,...boala a invins    Cry Cry de fiecare  data cand trec pe langa locul in care am ingropato [[[curtea casei]]  ma trec  sentimente grele simi vine sa plang ,  imi  vine sa o dezgrop sa o mai vad odata,mia fost tare draga si nu pot sa o uit     ,.   AM SA CUMPAR UN ALT CATEL   AM SA GASESC UNUL PENTRU BUZUNARUL MEU  [ AU NISTE PRETURI |}......... MULTUMESC DIN SUFLET PT CA
-MI INTELEGI SUFERINTA   ,. MULTA SANATATE LUI RAFF SI STAPANILOR

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof