razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #60 on: January 09, 2012, 01:18:04 PM » |
|
Pentru a arata respect colegului si prietenului nostru Kis Bonanza Feri si pentru a dovedi ca aceasta comunitate a ciobanescului german poate fi unita, va rugam, in limita posibilitatilor dumneavoastra, sa contribuiti cu niste bani care vor ajunge la familia Feri. Este o initiativa a ciobanescgerman.net Va rugam sa trimiteti banii pana joi, 13.01.2012. Toate donatiile vor ramane anonime, joi seara vom publica NUMAI suma totala stransa! Va multumim! Multumim! A intrat o prima plata! Rugaminte MARE: Va rog sa-mi trimiteti un mail/pm cand faceti plata!
|
|
|
|
« Last Edit: January 13, 2012, 09:38:02 AM by razvan »
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Bob
Full Member

|
 |
« Reply #61 on: January 10, 2012, 05:50:06 PM » |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Condoleante.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisandrea
Newbie
|
 |
« Reply #62 on: January 11, 2012, 12:59:23 AM » |
|
Multumim tuturor ca sunteti alaturi de noi. Au fost foarte emotionante toate condoleantele pe care le-am primit. Ciobanescul German a insemnat viata pentru Feri si oarecum aceasta demonstreaza si faptul ca a murit in aceeasi zi (6 ianuarie) cu Tenno. Din voia lui Dumnezeu insa El i-si continua viata in rai, dar viata noastra merge mai departe. Totusi, noi, toata familia, chiar daca a trebuit sa ne despartim de El, am decis sa ne amintim cum se cuvine de acela care a incercat sa contribuie la recunoasterea valorii crescatorilor din Romania. Pentru a-i multumi si a-i respecta munca lui de 26 de ani de cand a inceput viata lui langa primul lui ciobanesc german, am decis sa organizez in viitor o expozitie in amintirea lui si sa duc mai departe Canisa Bonanza.
|
|
|
|
|
|
|
|
bad-box
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #63 on: January 11, 2012, 10:17:42 AM » |
|
Un prieten bun si un mare crescator am pierdut odata cu disparitia lui Ferii.Si eu m-am gandit ca ar trebuii sa organizam o expozitie de club in amintirea lui pentru ca a fost nu doar un crescator si un pasionat al rasei dar si a schimbat istoria Ciobanescului German din Romania a scos primul VA in tara noastra.Iar in ceea ce priveste salut initiativa de a merge mai departe cu canisa.Bravo Andrea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szente zsolt
|
 |
« Reply #64 on: January 11, 2012, 02:23:36 PM » |
|
Bravo Andrea!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
|
 |
« Reply #65 on: January 11, 2012, 04:29:58 PM » |
|
Pentru a-i multumi si a-i respecta munca lui de 26 de ani de cand a inceput viata lui langa primul lui ciobanesc german, am decis sa organizez in viitor o expozitie in amintirea lui si sa duc mai departe Canisa Bonanza.
Frumoasa initiativa, Merita ! Condoleante Andrea !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szas
|
 |
« Reply #66 on: January 11, 2012, 05:48:47 PM » |
|
Bravo si mult succes in tot cea ce vrei sa faci !
|
|
|
|
|
|
UN CAINE RAU E UN CAINE BUN
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #67 on: January 13, 2012, 06:07:34 PM » |
|
Va multumim celor care ati donat bani! Toate donatiile vor ajunge in weekend la Satu Mare.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #68 on: January 14, 2012, 07:45:41 PM » |
|
Multumim tuturor ca sunteti alaturi de noi. Au fost foarte emotionante toate condoleantele pe care le-am primit. Ciobanescul German a insemnat viata pentru Feri si oarecum aceasta demonstreaza si faptul ca a murit in aceeasi zi (6 ianuarie) cu Tenno. Din voia lui Dumnezeu insa El i-si continua viata in rai, dar viata noastra merge mai departe. Totusi, noi, toata familia, chiar daca a trebuit sa ne despartim de El, am decis sa ne amintim cum se cuvine de acela care a incercat sa contribuie la recunoasterea valorii crescatorilor din Romania. Pentru a-i multumi si a-i respecta munca lui de 26 de ani de cand a inceput viata lui langa primul lui ciobanesc german, am decis sa organizez in viitor o expozitie in amintirea lui si sa duc mai departe Canisa Bonanza.
Sincere condoleante...cuvintele sunt de prisos.... imi cer scuze...acum am intrat pe site ul .....Odihneste te in pace draga Feri ! R.I.P.
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #69 on: January 14, 2012, 08:13:26 PM » |
|
http://www.cncg.ro/De apreciat gestul conducerii CNCG, desi Feri demisionase. Asta demonstreaza ca , macar la greu, Comunitatea Ciobanescului German din Romania ramane unita. R.I.P. Feri
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
mihai p
|
 |
« Reply #70 on: Yesterday at 01:07:57 PM » |
|
Dumnezeu sa-l ierte !
Sincere condoleante !
|
|
|
|
|
|
|
|
kisandrea
Newbie
|
 |
« Reply #71 on: Yesterday at 09:58:34 PM » |
|
Va multumesc mult “ajutorul” vostru, l-am primit, si multumim foarte mult….nu gasesc cuvinte. Banii voi folosi pentru intretinerea cainilor, inseamna pentru mine…un inceput pentru continuare. Nu o sa ma simt singura pentru ca. daca ma uit imprejur, vad ca multi sunt alaturi de mine!
Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisandrea
Newbie