histore
Newbie
am pierdut cel mai frumos caine
|
 |
« on: January 07, 2012, 07:06:47 PM » |
|
Salut sunt un iubitor de animale in special de aceasta rasa de caine sunt casatorit si am doi copii iubitori si ei de animale, locuiesc la curte, acum aproximativ 3luni am cumparat o catelusa cg de toata frumusetea imi era draga era f jucausa seara cand veneam de la serviciu ma jucam cu ia o invatasem ceva comenzi prindea f repede deosebit de inteligenta era am vaccinato, am deparazitato arata ff bine cand pe la 4luni si ceva [incepuse sa_si schimbe dinti ]sa inbolnavit si amurit 5zile mai tarziu [ parvoviroza] ,. Sunt f indurerat javascript:void(0); vreau sa adopt un[ catel,caine lup ] sau sa cumpar dar la un pret mai simbolic un mil doua nu pot sami permit mai mult sunt singur cu venit .......Poate se gaseste ceva si pentru buzunarul meu ,.
|
|
|
|
|
|
BELA CATELUSA MEA nu te voi uita niciodata
|
|
|
luluta
Newbie
My German Shepherd "Rex" .
|
 |
« Reply #1 on: January 07, 2012, 09:06:35 PM » |
|
Uite aici un CG : Localitate: Bucuresti Femela, 8 ani Se ofer spre adoptie femela ciobanesc german deosebit de frumoasa,e la zi, carnet de sanatate la zi, culori standard, foarte ascultatoare si buna de paza . tel: 0721409129 / 0765514340
|
|
|
|
|
|
''Cainele - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei.''
|
|
|
|
histore
Newbie
am pierdut cel mai frumos caine
|
 |
« Reply #2 on: January 09, 2012, 08:37:01 PM » |
|
ms pt oferta intradevar este frumoasa insa as dori mai mica de varsta media de varsta la aceeasta rasa este 10 -13 ani nu as vrea sa sufar din nou., . imi aduc aminte eram copil am tinut un cg [ femela ]11ani cand a murit, am suferit intreaga familie , cu respect
|
|
|
|
« Last Edit: January 09, 2012, 08:43:02 PM by histore »
|
|
BELA CATELUSA MEA nu te voi uita niciodata
|
|
|
cristian.lorea
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: January 18, 2012, 09:01:05 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Velencei
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: January 18, 2012, 10:30:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimi
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: January 19, 2012, 11:15:16 AM » |
|
Vrem sa salvam o frumoasa si eleganta Ciobanesc German in varsta de un an, este saraca tinuta in lant scurt, haideti sa ii facem viata mai frumoasa e un caine de familie super!!! Haideti sa ii facem un viitor mai bun! Poza este miscata pt ca era ff fericita ca ii aducem mancare. Conditiile adoptiei sunt: contract de adoptie, copie dupa buletin si dorim sa stim si pe viitor despre caine, parinti responsabili si care sunt siguri ca ii pot intretine pe toata durata vietii (aprox.15 ani)! Promitem cat putem sa o sterilizam inaintea adoptiei!E cea mai dulce si prietenoasa catelusa!!! Si pupacioasa maxim..dar ff slaba! persoana de contact Teodora Lovin - 0763.500.742
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan.dumitru90
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 27, 2012, 04:34:33 PM » |
|
Am 6 puiuti de 5 saptamani , daca esti interesat , sunt din tata Husky si mama CB cu pedigree
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aurelian
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: January 29, 2012, 10:32:44 AM » |
|
vrei un mascul de 2.5 ani foarte blind si jucaus cu copii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabidogar
Newbie
Dona
|
 |
« Reply #8 on: January 30, 2012, 06:47:35 PM » |
|
Daca nu vrea el al vreau eu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #9 on: February 01, 2012, 05:00:39 PM » |
|
" îl"vreau eu....mama ei de ortografie si gramatica a limbii romane! Daca tot folositi â din a macar folositi-l corect! " Pe scurt, regula zice că â se foloseşte în interiorul cuvintelor, iar î se foloseşte la început şi la sfârşit. Ca în: cântar, început, a hotărî, hotărât, a urî, urât.
Numai că: dacă un cuvânt care începe cu î primeşte un prefix (adică alea 2-3 litere de le pui uneori în faţă, de genul pre-, ne-), atunci î rămâne î, deşi acu’ apare în interiorul cuvântului. început – neînceput; îndoielnic – neîndoielnic.
Şi, pentru numele ştim noi cui, vă rog frumos, nu mai scrieţi sânt! Dacă aţi adoptat scrierea cu â, atunci scrieţi sunt, cu u. Dacă aţi rămas la scrierea cu î, atunci scrieţi sînt, cu î. http://diacritica.wordpress.com/2009/06/15/i-din-a-si-a-din-i/"
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|