Forum ciobanesc german
January 30, 2015, 07:50:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vitamine PETWAY ARTRO STRONG  (Read 2463 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« on: January 10, 2012, 10:59:10 PM »

Dintre crescatorii cu experienta, sau medicii veterinari,...cunoaste cineva acest produs (Vitamine PetWay Artro Strong)  ?
Se gasesc la:
http://www.petshop4you.ro/vitamine-petway-artro-strong-80tab-p-1265.html

Am cautat  date despre podus in  forum si nu am gasit . In cazul in care s-a mai discutat imi cer scuze pentru deschiderea unui nou topic .
Multumesc !
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: January 11, 2012, 12:26:56 PM »

Radu, pe piata vei gasi nenumarate oferte de suplimente(medicii sunt abordati de foarte multi distribuitori), unele mai complexe, altele mai slabute...unele mai folosite altele mai putin.  In functie de calitate, pret, eficienta,caz etc...medicii recomanda ce considera ei.
Acesta de exemplu contine doar cateva componente esentiale sanatatii articulare si generale, pe cand K9Motion( doar un exemplu pe care noi il folosim cu incredere) contine mult mai multe. Totusi, daca urmaresti indeosebi sanatatea articulara si alimentatia este una echilibrata/sanatoasa eu consider ca sunt ok si acestea.
 Asta ca idee generala....

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #2 on: January 12, 2012, 06:37:05 PM »

Ceva recomandari? ceva bun calitate pret inafara de cele mentionate mai sus.

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #3 on: January 12, 2012, 11:31:33 PM »

Am ramas la "K9 Complete Motion" si  "K9 Complete Growth".
LIZARD
Newbie
*

Tess

« Reply #4 on: January 27, 2012, 09:10:43 PM »

in legatura cu k9 complete, i-am luat si eu catelusei mele, doctorul mi-a recomandat  sa-i dau 10 pastile, apoi pauza de 2saptamani
este bine, daca nu va rog cum trebuiesc administrate?
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #5 on: January 27, 2012, 09:40:50 PM »

Suplimentul de calciu este bine sa fie administrat dupa sfatul veterinarului. Se administreaza de obicei 2 saptamani sau 10 zile cu pauza de 2 saptamani intre cure.
LIZARD
Newbie
*

Tess

« Reply #6 on: January 27, 2012, 09:49:53 PM »

deci e bine , ma bucur

pana la ce varsta se administreaza?
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #7 on: January 28, 2012, 02:41:48 PM »

Pana la 1 an:)
huby
Full Member

« Reply #8 on: January 28, 2012, 05:44:11 PM »

observ ca multi merg cu cainele la medic dupa care cer inca 10 pereri. ideea este sa gasesti un medic in care sa ai incredere si sa ii asculti sfaturile, de multe din dragoste pentru caine multi proprietari de caini fac drumuri intre mai multe cabinete si nu rezolva nimic doar agraveaza eventuala problema. Eu spun sa ascultati de veterinar. Un medic bun spune atunci cand este depasit de situatie.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #9 on: February 01, 2012, 05:26:33 PM »

Nu peste tot sunt medici buni si mi se pare normal sa-i verificam

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
bau bau
Newbie
*

« Reply #10 on: November 07, 2014, 11:48:41 AM »

Am gasit din intamplare acest topic, cautand informatii despre artro strong. Oameni buni, nu mai bagati vitamine in caini dupa ureche, doar ca ati citit componenta si sunt foarte bune si complexe. Incercati sa faceti intai niste analize de sange si pe urma daca este cazul sa ii dati petphos sau k9. Nu mai mergeti pe principiu orice supliment e bun pentru caine. De asemenea avand in vedere problemele genetice de care sufera majoritatea ciobanestilor (ciocuri de calciu pe coloana) ar trebui sa fugiti de orice supliment care contine calciu pentru a nu avea probleme mai tarziu. nu sunt posesor de ciobanesc, ci de vizsla, si multa vreme am mers si eu pe principiu prezentat aici toate suplimentele sunt bune, imi ajut cainele sa fie sanatos daca ii dau petphos sau k9 (inclusiv complete motion are calciu). In urma unei radiografii, facute de catre unul dintre cei 2 medici din bucuresti, care sunt autorizati de catre ACHR sa faca examen de dispalzie, am putut constata ca vizsla mea are ingrosari ale oaselor, si o calcifiere partiala intre 2 vertebre. Mi s-a spus ca niciodata, sa nu-i mai dau suplimente cu calciu, si niciodata sa nu mai dau suplimente dupa ureche. Mi s-a mai spus (teorie sustinuta de mai multi medici veterinari) ca atata timp cat cainele mananca boabe super premium nu are nevoie de suplimente, si daca are sunt semne care anunta asta. Multi veterinari recomanda suplimente peste suplimente, daca un caine este hranit bine, face miscare, nu doarme in frig pe ciment, nu este bolnav,nu are carente nu va avea nevoie de suplimente. Mi s-a recomandat artrostrong ca si supliment exclusiv pentru articulatii. k9 complete motion are intradevar compusii din artrostrong, dar are si calciu, care lucreaza tocmai in sens invers.
bau bau
Newbie
*

« Reply #11 on: November 07, 2014, 11:52:54 AM »

Se poate ca aceste ingrosari si calcifieri sa fie genetice, dar excesul de calciu favorizeaza aparitia acestor lor. Stiu ca toti veterinarii recomanda, dar e normal sa vanda cat mai multe suplimente...
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #12 on: November 07, 2014, 01:22:22 PM »

Se poate ca aceste ingrosari si calcifieri sa fie genetice, dar excesul de calciu favorizeaza aparitia acestor lor. Stiu ca toti veterinarii recomanda, dar e normal sa vanda cat mai multe suplimente...

pana nu demult imi dadea dureri de cap acest subiect...a da sau nu suplimente unui caine hranit superpremium...am avut pb cu piticania mea si am ajuns la 5 medici veterinari...buni si cunoscatori ai rasei...niciunul nu a avut...nu a auzit de pb provocate de petphos...de calciu de orice fel...cazuri de hipercalcemie la fel...niciunul! Ce facem in cazul acesta? cand 5 medici veterinari iti spun ca trebuie suplimentata hrana cu vitamine...si niciunul dintre ei nu iti vinde nimic...deci nu ar avea interes...
bau bau
Newbie
*

« Reply #13 on: November 07, 2014, 01:58:24 PM »

Cred ca cel mai sigur ar fi analizele de sange, acolo se vede clar daca sunt deficiente de calciu, fier, magneziu, vitamine etc. Cateaua mea a fatat anul trecut, si am incurajat toti stapanii sa le dea petphos sau k9, unii le-au dat, altii nu, coincidenta face ca unuia din pui care a primit suplimente sa-i apara ciocuri pe coloana la doar 7 luni. desi a fost vazut de mai multi medici veterinari, si desi nu avea probleme vizibile si carente i s-au administrat suplimente. Poate ca avea o predispozitie, sau poate nu, cert este ca suplimentele favorizeaza, altfel nu ar avea interzis la calciu din pastile pe viata. De asemenea multi medici veterinari recomanda administrarea suplimentelor pe baza de calciu ca si intretinere toata viata...si acest lucru nu stiu cat de benefic este pentru caine. Acum  fiecare face cum considera, eu doar am vrut sa atrag atentia.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #14 on: December 29, 2014, 02:09:07 PM »

Totii din Timisoara care au canise mari diferite nu numai de cg mi-au zis sa nu adimnistrez calciu daca dau mancare catelusei mele de la Purina pro Plan in sus ... desi eu recunosc am dat calciu pet si k9 bine inteles din alea cele m-ai scumpe ca dct ziceau ca au nevoie.. la un cg in mod normal daca este hranit cu mancre buna trebuie administrat duar suplimente pentru articulatii si atat..... totusi recunosc ca am gresit  si eu si NU am ascultat de oameni cu experienta si duar de oamenii cu halate albe
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof