Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 04:56:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cum trebuie tratat un cg batran?  (Read 3229 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
madrid1
Newbie
*

Un tatic si o gasca de catei

« on: July 08, 2006, 07:27:11 PM »

Hallo! Va spuneam mai sus intr-un alt topic de pe acest forum ca am o femela de C.G. de 12 ani.  Sarona este un bun prieten si un ajutor de nadejde in orice situatie. Acum insa da semne de batranete. Cred ca nu mai aude foarte bine. Alta data daca strigai la ea era cu urechile ciulite la tine. Acum are momente cand e putin apatica iar daca strigi la ea nu mai e atat de prompta. Si acum s-a mai ingrasat putin fata de alta data, cand era supla si agila. Nu ma rabda inima nici sa o tin nemancata. De asta vroiam sa imi spuneti cum trebuie tratat un caine batran. Nu vreau ca acum sa sufere in vreun fel. Nu da semne de boala, doar ca nu mai e ea cea de acum cativa ani, cand era nu activa, ci foarte activa.  Ceva s-a schimbat la ea.

Sa ne iubim animalutele! Sunt cele mai sincere fiinte din lume. Si ele la randul lor ne iubesc neconditionat.
ulck
Hero Member

« Reply #1 on: July 10, 2006, 08:39:52 AM »

Este firesc la varsta de 12 ani sa apara modificari de genul celor mentionate de tine. Ca sa n-o tii nemancata si sa-i si asiguri ce are nevoie la varsta aceasta apeleaza la hrana super-premium pentru caini varstnici. Mai multe marci profesionale au asemenea varianta, mai saraca in proteine (efortul pe care-l face este mai mic) dar bogata in vitamine si minerale de care are nevoie. Succes.
ulck
Hero Member

« Reply #2 on: July 10, 2006, 09:21:28 AM »

Inca ceva. Desi la varsta aceasta isi cam pierd interesul pentru multe dintre exercitii, incearca sa observi ce o intereseaza. Este important sa o mentii pe cat posibil in activitate.
dsh
Hero Member

« Reply #3 on: July 10, 2006, 12:56:14 PM »

si zamb (wildstecherland) face 12 ani in toamna; mananca royal maxi mature (pt. caini peste 7 ani), miere (2 linguri pe saptamana) si morcov ras (2 - 3 pe saptamana); nici el nu mai aude foarte bine; si e clar ca nici ochii nu-l mai ajuta de la o vreme... dar avem norocul ca se intelege minunat cu blanosul de 6 ani si are parte de miscare de cate 3 ori pe zi... incerc sa-l feresc de dormit pe rece si in curent; granulele i le inmoi cu apa, pentru ca nici dintii nu mai sunt cum erau...
multi ani inainte saronei!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: