Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 03:58:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Probleme oculare  (Read 1333 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosmina 71
Jr. Member
**

« on: January 13, 2012, 02:40:58 PM »

Cainele meu are o hipersecretie la ochiul drept,nu cred ca este puroi,nu are nici un fel de miros,pleoapele nu sunt umflate,nici inrosite,nu are mancarimi,pentru ca nu il vad ca da cu labuta peste ochi,dar totusi are o hipersecretie de consistenta mucoasa alb-galbuie la ochi,celalalt ochi este ok.L-am controlat,normal ca incearca sa inchida ochiul cand vreau sa ma uit mai bine in el,dar nu plange,nu da semne ca l-ar durea,dar e ciudat,nu am mai vazut asa ceva la el pana acum.Va rog sa-mi dati un sfat,cam ce as putea sa fac sa il ajut,la farmacie ma duc eu,dar el in masina nu doreste sa urce nici cu forta nu-l pot baga in masina,sa-l duc la doctor,vaccinurile le are toate la zi,catelul e vesel,si foarte activ,papa foarte bine si ca sa mi-l laud arata superb,deci nici un semn de alta boala cu manifestare oculara,deci zic eu ca e cava local,acum iarna nici alergeni nu prea sunt,si atunci cred ca ar fi hipersecretii la ambii ochi.va multumesc pentru timpul acordat.
rux_anda
Sr. Member

« Reply #1 on: January 14, 2012, 01:58:40 AM »

Exista niste servetele oculare (pentru oameni) OCUNET sau IRIDIUM care se folosesc dupa operatii la ochi si au rol antiinflamator si calmant. Practic nu au medicamente (antibiotice sau antiinflamatorii, efectul altiinflamator e dat de un compus de origine naturala). Daca te lasa spala-l cu ser fiziologic si apoi sterge-l pe langa ochi cu servetelele astea (costa 1 leu 1 sevetel si nu irita ochiul, eu le mai folosesc ca demachiante). Si al meu mai are secretii pe la ochi si eu asa ii fac. Daca e o infectie nu o sa-i treaca de la astea.
Acum eu nu-s veterinar, asta e parerea mea. Daca ti se pare ca ce are e mai grav, du-l la vet. 

The first step to better times is to imagine them.
petshop4you
cosmina 71
Jr. Member
**

« Reply #2 on: January 14, 2012, 01:51:20 PM »

Multumesc pentru raspuns asta o sa fac ,da ma lasa sa-i fac orice,are obieiul de a se transforma in aluat cand incep sa-l alint ,sta nemiscat,si savureaza mangaierile si o sa-l spal cu ser fiziologic si ii cumapr cateva servetele din acelea  care spui,pentru ca zic eu daca ar fi o problema grava ar da cu labuta la ochi sa se scarpine sau ar avea mucoasa mai rosie sau Doamne fereste ochiul umflat,dar cred eu ca marcatul vesnic al teritoriului il zapaceste,intratul in tufe,in bucsusi si alte prostii pe langa marginea gardului poate ca i-au iritat ochiul,nu stiu de ce trebuie atat de des marcat teritoriul,ca doar e liber tot timpul in toata curtea si face orice il taie capul dar probabil el considera ca foarte necesar sa-si bage capul peste tot ,tot timpul.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof