puppy
Newbie
|
 |
« on: January 14, 2012, 06:22:16 PM » |
|
Buna ziua tutror! Sunt nou pe acest forum, dar sper sa primesc sfaturi utile de la voi. Caut un pui de ciobanesc german, mascul pentru paza. As dori totusi sa fie din linii stabile, cu caracter stabil si echilibrat. As dori sa cumpar puiul in iulie-august, cand ma mut la curte. Inainte de sosirea lui as dori sa-i pregatesc padocul si tot ce are nevoie. Ce scopuri am cu pui? As dori sa il dresez, sa obtin examenul de lucru min BH si sper IPO1. Nu ar fi primul caine pentru mine, dar sunt nedumerita in privinta liniilor de CG si caut o canisa care poate sa-mi ofere ceea ce caut. Va multumesc pentru sugestii!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #1 on: January 14, 2012, 08:14:27 PM » |
|
Apucate hotarat de citit pe aici si vei gasi raspunsuri cu privire la ceea ce ti se potriveste. Cand spun citit nu inseamna spicuit asa la intamplare, ci chiar citit serios... Exista pareri divergente cu privire la liniile Ciobanescului German si cred ca nu vei putea sa evaluezi decat prin aprecieri individuale ce fel de caine doresti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puppy
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: January 14, 2012, 09:37:33 PM » |
|
Multumesc pentru raspuns! De doua zile citesc forumul si cu cat mai adanc ma bag, cu atat mai nehotarata devin. Vad ca toate parerile sunt divergente si este greu sa accept oricare dintre variante. Mi-ar placea sa cumpar caine din linie de lucru, pentru ca imi trebuie pentru lucru, dar am gasit putine crescatori, care sa detine caini black and ten de lucru. Va rog daca puteti sa ma lamuriti in aceasta privinta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #3 on: January 14, 2012, 10:14:39 PM » |
|
Daca credeti ca aceasta culoare este o caracteristica obligatorie si indispensabila, va recomand sa cumparati un caine de show. Acolo intradevar culorile sunt foarte bine definite si se incadreaza fara echivoc in ceea ce doriti. Daca nu, atunci trebuie sa faceti un compromis mai mult sau mai putin acceptabil. Totusi sunt destui caini de lucru care au aceste culori, dar nu vor fi niciodata atat de spectaculosi cum ati dori probabil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: January 15, 2012, 02:02:31 AM » |
|
Ben scoate parca asa culori.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: January 15, 2012, 07:33:47 AM » |
|
Ben scoate parca asa culori.
 Chiar de curand a avut disponibili nisate pui cu culorile astea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puppy
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 15, 2012, 09:47:32 AM » |
|
Multumesc. Ben, ai cumva site unde pot sa ma uit la cainii tai?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #7 on: January 15, 2012, 03:20:21 PM » |
|
Multumesc. Ben, ai cumva site unde pot sa ma uit la cainii tai?
www.canisa-zimbris.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AldoTM
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: April 01, 2012, 08:54:05 PM » |
|
Buna ziua! Caut pui ciobanesc german in zona lugojului.Vreau un caine de rasa pura nu neaparat cu pedrigri,dar sa fie frumos.As vrea sa ii vad parinti. Ms anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #9 on: April 01, 2012, 08:57:54 PM » |
|
Buna ziua! Caut pui ciobanesc german in zona lugojului.Vreau un caine de rasa pura nu neaparat cu pedrigri,dar sa fie frumos.As vrea sa ii vad parinti. Ms anticipat.
www. spiellust.ro localitatea Balint.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AldoTM
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: April 01, 2012, 09:20:12 PM » |
|
ms mult marius.Cei care mai stiu cateva crescatori de prin zona va rog sa imi scrieti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dun1787
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 11, 2012, 08:54:21 PM » |
|
6 puiuti nascuti pe 21 aprilie fete si baieti sunt in cautarea unui stapani iubitori care sa se ocupe de bunastarea fiecaruia. Sunt foarte jucausi si extraordinari de frumosi. Pozele si filmuletul dovedesc tot. Detalii si poze: dani.dcy@gmail.comFilmulet YouTube: http://youtu.be/5YB9bUrqbzwPret: 150 euro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #12 on: June 17, 2012, 05:37:26 PM » |
|
Ce conteaza pt. dvs.? Cularea cainelui sau temperamenul?
|
|
|
|
|
|
mygermanshepherddog.blogspot.com
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #13 on: June 17, 2012, 06:15:37 PM » |
|
6 puiuti nascuti pe 21 aprilie fete si baieti sunt in cautarea unui stapani iubitori care sa se ocupe de bunastarea fiecaruia. Sunt foarte jucausi si extraordinari de frumosi. Pozele si filmuletul dovedesc tot. Detalii si poze: dani.dcy@gmail.comFilmulet YouTube: http://youtu.be/5YB9bUrqbzwPret: 150 euro Cum ti-au iesit tie puii astia asa? Ce doamne iarta-ma ai facut? Ai lasat cateaua la maidanezi? Nu am vazut in viata mea asa monta! Oameni nebuni!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prototype
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: June 18, 2012, 07:43:03 PM » |
|
Iti dai seama 150E pentru un pui dintr-o monta in spatele blocului si din doi parinti ce nu apartin aceleiasi rase...  Astfel de postari/topicuri ar trebui sterse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|