Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:54:32 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Scaun insotit de un lichid incolor!  (Read 1728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bullx07
Newbie
*

« on: January 15, 2012, 01:38:32 PM »

Buna ziua tuturor si La multi ani! Am remarcat ca  meu refuza sa manance , plus de asta a facut si un scaun insotit de un lichid incolor ,destul de mult. L am scos afara dar nu are o dispozitie foarte buna , sa jucat putin dar sa gasesc o expresie " in dorul lenei " . Are cineva vreo idee ce ar putea fi, sau e doar ceva temporar probabil de la mancare ... ? credeti ca e cazul sa apelez la veterinar ? multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: January 15, 2012, 02:37:26 PM »

Ce a mancat la ultimele mese? I-ai dat cumva prea multa grasime gen slanina, carnati, prajeli. condimente iuti? Ar fi bine sa-i iei temperatura(daca poti) . In caz ca are peste 39 grade, trebuie dus la vet.
petshop4you
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #2 on: January 15, 2012, 04:21:07 PM »

Nu ne-ai spus ce varsta are... Oricum in situatii de acest gen trebuie urgent dus la medic. Nu poti sa stii cata de grava este afectiunea de care sufera.
bullx07
Newbie
*

« Reply #3 on: January 17, 2012, 04:32:07 PM »

Va multumesc pentru raspunsurile voastre!  este in varsta de 7 luni , iar de mancare cand ma jucam cu ea si o puneam sa faca cateva comenzi in lipsa de recompense i`am dat 3 jumarele cu carne pe ele nu numai slanina taiate cubulete mici , i-am spus si veterinarului si mi a spus ca nu poate fi de la acele jumari . Am fost de dimineata la facultatea de medicina veterinara , se simtea tot mai rau ... acolo au pus o la perfuzie , i au facut antibiotic , un anti vomant , aseara incepuse sa vomite un lichid galben dupa care vomita apa care o bea , bineinteles i am restrictionat accesul la apa . Acum am observat ca a reusit sa adoarma , sunt tare bucurus ca se poate odihni si sper cand se trezeste sa fie mai vioaie . Maine trebuie sa ma duc cu monstra de fecale tot la fac. de med. vet. , problema este ca scaunul a fost mai mult lichid , probabil nu e de mirare ca nu a mancat nimic in ultimele 3 zile , doar pe cale artificiala , ce ma ingrijoreaza este faptul ca scaunul era insotit si de sange oarecum coagulat ,chegulete mici de sange . Am reusit sa sustrag putina monstra si maine o sa ma duc cu el la analize respectiv cu catelusa ... sper sa fie ok , trebuie sa fie ok . App. temperatura nu a facut deloc in toata perioada asta , asta este iar o veste minunata . Tind sa cred ca a mancat iar o prostie de pe jos , are obiceiul asta , cum o pun pe picioare o voi duce la dresaj sa o dezobisnuiesc. Va multumesc tuturor si multa sanatate cateilor vostri si bineinteles voua!
steffy
Hero Member

Tod von Bismack

« Reply #4 on: January 17, 2012, 05:32:48 PM »

nu ma pricep foarte bine la caini, dar parerea mea este ca nu trebuie restrictionat accesul la apa. chiar daca o vomita dar cat de cat trebuie sa asimileze. apare deshidratarea si dati in alte alea.e posibil sa gresesc dar mai cereti si alte sfaturi

http://www.zooland.ro/Deshidratarea_la_caini-6999.html

In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.
bullx07
Newbie
*

« Reply #5 on: January 17, 2012, 08:38:35 PM »

multumesc pentru raspunsul tau , dar ma gandesc ca a fost hranita artificial , si acea perfuzie tine loc si de mancare si de apa !
bullx07
Newbie
*

« Reply #6 on: January 18, 2012, 08:43:43 PM »

Buna seara! S a pus diagnosticul ... parvoviroza virala ... suntem in a 2 zi de perfuzare + antispastice .. si ce i mai fac ei acolo nu stiu foarte bine , adica stiu dar am uitat intre timp .. putin conteaza , catelusa vad ca si a mentinut in timp reactiile , urechiusele le tine sus , poate sa mearga .. Sper sa fie un caz fericit in care supravietuieste . Ce ma nelinisteste este ca avea vaccin anti parvoviroza facut la timp , un vaccin bun spune veterinarul , altul decat cel unde am vaccinato , se pare ca nici acest vaccin nu mai este suficient. Astazi cel putin nu am putut sa lucrez mai deloc, cum am iesit de la serviciu am fugit direct la vet sa vad cum se simte catelusa. Daca aveti ceva sfaturi , sugestii ... multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: January 19, 2012, 12:04:26 AM »

Wow, parvoviroza la un catel de 7 luni vaccinat!!!
Olga
Hero Member

« Reply #8 on: January 19, 2012, 10:22:09 AM »

Sanatate ,putere de a trece prin ac incercare,ai sa vezi ca o sa se faca bine
bullx07
Newbie
*

« Reply #9 on: January 19, 2012, 09:08:37 PM »

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=151335531646937&set=a.101422723304885.3115.100003114726550&type=3&theater

Cu atat am mai ramas ... poze , durere .. si amintiri . Va jur , m-am trezit sa plec la serviciu la 7 dim. , era la mine in camera lipita de usa abia mai sufla , am pus mana pe ea , i-am spus "Ce ai iubita mea?!" in 5 secunde nu a mai respirat ... cat a putut sa indure un pui , doar sa ma auda .... sa ma simta si sa moara impacata .... sanatate cateilor vostri
Olga
Hero Member

« Reply #10 on: January 19, 2012, 09:13:46 PM »

Doamneeee,ce trista veste 
O mie de cuvinte de tristete nu  mai pot sa o intorca pe iubita inapoi
R.I.P  Cry Cry
tafarel
Hero Member

« Reply #11 on: January 19, 2012, 09:14:37 PM »

R.I.P.  Cry Cry

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
bullx07
Newbie
*

« Reply #12 on: January 19, 2012, 09:18:29 PM »

Nu am intentia de a va intrista si pe voi , dar simt nevoia sa vb , sa povestesc despre ea ... nu vreau sa o uit niciodata , am iubit-o si m-a iubit neconditionat .
Olga
Hero Member

« Reply #13 on: January 19, 2012, 09:26:03 PM »

Povesteste despre ea,ajuata sa suporti mai usor. de uitat  nu se poate.O sa ramana in suflet intr-un loc aparte, unde nu se mai asaza nimic.Acum 2 luni l-am pierdut pe Ox si stiu cum este in aceasta situatie.De intristat??   cine a trecut prin asa ceva ,va varsa o lacrima
bullx07
Newbie
*

« Reply #14 on: January 19, 2012, 10:32:00 PM »

aici este si o poza, linkul de mai sus nu poate fi vazut

Uploaded with ImageShack.us
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof