Forum ciobanesc german
September 15, 2016, 11:35:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Adopt mascul ciobanesc german.  (Read 8213 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #45 on: February 02, 2012, 01:48:16 AM »

deci continui sa imi spui ca gandesc ingust...no...as putea sa raspund si eu dar mi-e sila....
Va rog sa-mi scuzati impertinenta de a arata public propriile dvs. postari. De acolo fiecare poate sa traga o concluzie si daca eu ma insel, sunt gata sa-mi cer imediat scuze. Dar faceti foarte bine ca nu doriti sa raspundeti...., exista riscul sa mai spuneti ceva in defavoarea dvs. si in plus asta denota ca ati inceput sa ganditi ceva mai amplu....  Grin
Va multumesc pentru faptul ca nu-mi mai dati posibilitatea de a discuta cu dvs. in contradictoriu.
Numai bine!
luluta
Jr. Member
**

Rex .

« Reply #46 on: February 03, 2012, 03:28:09 PM »

Uite "Bobo" ce diferenta vezi intre un CG cu acte si unul fara ? Acest caine din poza e unul din "maidanezii" lui Asi .
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #47 on: February 03, 2012, 03:46:17 PM »

Ai zis-o...  Cheesy Cheesy Cheesy  Vremea rece de afara afecteaza rau de tot se pare...
Cine a vorbit de "maidanezii" ei? Aveti probleme grave de sanatate va spun eu..., desi nu sunt medic va asigur ca nu aveti absolut nimic cu picioarele... Grin Grin Grin Eu vorbesc de samsari si voi bateti campii cu cainii vostrii despre care nu a vorbit nimeni. Aveti totusi niste calitati.... Daca uitati repede, cel putin intelegeti greu. Wink

Sa traiasca catelusul. El saracutul nu are nici o vina si este singurul care ne iubeste indiferent daca suntem frumosi sau urati, destepti sau prosti, etc.
asi_bv
Full Member

« Reply #48 on: February 03, 2012, 04:00:50 PM »

Bobo...deci pe bune..exagerezi cu remarcile...si orice altceva ai vrea sa spui..denota doar lipsa crasa de bun simt. treci de la minte ingusta la probleme la cap... chiar incerc sa iti respect munca si sa ma abtin de la comentarii fara bun simt...dar devine tot mai greu.

daca ai comentarii de facut, fa-le fara sa dai dovada de nesimtire. chiar nu ne cunoastem si deja ne permitem cam multe jicniri..

asa ca nu pot decat sa te rog sa te abtii de la remarci de genul asta.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #49 on: February 03, 2012, 04:17:58 PM »

Pai cine a facut remarci la adresa caracterului celuilalt? Eu?
Eu imi exprim o parere pe un forum care nu promoveaza montele si comercilizarea cainilor fara acte si tot voi sariti in sus... Nu am nimic cu cainii vostrii si le doresc numai sanatate. Nu-mi doresc sa ne cunoastem absolut deloc, nu am timp de asa ceva, dar nesimtirea nu-mi apartine, cautati pe la voi prin ograda. Cred ca abuzati de faptul ca sunteti femei si vreti neaparat scandal, desi nu v-am bagat in seama absolut deloc. Daca doresti sa nu mai fac aprecieri negative la adresa ta, te rog sa te abtii de la comentarii nelalocul lor si in afara subiectelor care se discutau. Nu am discutat niciodata despre tine si cainii tai. Ba din contra te-am dat ca exemplu pozitiv in acesta sens, dar nu vrei sa vezi decat ceea ce-ti convine. Am mai spus de nenumarate ori ca o exceptie nu poate deveni regula si tu tot bati campii cu gratie ca am ceva cu voi si cainii vostrii. Vedeti-va de treaba ca nu ma intereseaza absolut deloc nici ce faceti si nici cum faceti.
asi_bv
Full Member

« Reply #50 on: February 03, 2012, 04:28:09 PM »

nu stiu cine te-a invitat sa faci comentarii la posturile mele. nu este prima data cand avem discutii in contradictoriu. si culmea am mai avut discutii si cu alte persoane de pe aici...tu este ala mai tafnos se pare.
nici nu iti propusesem sa ne intalnim sau sa ne cunoastem, stai relax  Laughing

comentarii nelalocul lor? dar cine esti tu sa spui daca sunt sau nu astfel de comentarii? doresc sa nu mai faci aprecieri de nici un fel la adresa mea. nu
atat timp cat vorbesti despre caini fara acte, vorbesti si de cainele meu si despre mine, aia care a dat caine fara acte la monta.

pai ori te intereseaza ori nu te intereseaza, hotaraste-te. eu te vad foarte interesat...

si s-a intamplat de cateva ori sa intelegi cu totul altceva din ce am spus eu...dar daca vezi doar "acte, acte, acte si pedigree" nu ai cum sa intelegi si altceva.

no..continua sa jicnesti...asta poti, asta faci.

s-ar putea sa avem cunostinte comune...mai exact sigur avem "cunostinte" comune, dar "la fel ca tine"...nu am timp sa imi bat capul cu persoana ta.

bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #51 on: February 03, 2012, 06:29:38 PM »

nu stiu cine te-a invitat sa faci comentarii la posturile mele. nu este prima data cand avem discutii in contradictoriu. si culmea am mai avut discutii si cu alte persoane de pe aici...tu este ala mai tafnos se pare.
nici nu iti propusesem sa ne intalnim sau sa ne cunoastem, stai relax  Laughing

comentarii nelalocul lor? dar cine esti tu sa spui daca sunt sau nu astfel de comentarii? doresc sa nu mai faci aprecieri de nici un fel la adresa mea. nu
atat timp cat vorbesti despre caini fara acte, vorbesti si de cainele meu si despre mine, aia care a dat caine fara acte la monta.

pai ori te intereseaza ori nu te intereseaza, hotaraste-te. eu te vad foarte interesat...

si s-a intamplat de cateva ori sa intelegi cu totul altceva din ce am spus eu...dar daca vezi doar "acte, acte, acte si pedigree" nu ai cum sa intelegi si altceva.

no..continua sa jicnesti...asta poti, asta faci.

s-ar putea sa avem cunostinte comune...mai exact sigur avem "cunostinte" comune, dar "la fel ca tine"...nu am timp sa imi bat capul cu persoana ta.

Cred ca te doare rau capul... Vezi ca pe tine te-a "mancat" sa faci aprecieri la postarile mele. Eu am alta treaba...  Grin Grin Grin

Uite si postarea... Vad ca trebuie sa tot argumentez cu probe ceea ce spun. Crezi ca un om sanatos la cap ar spune ca nu ai inceput de una singura sa te legi de postarile mele anterioare acesteia?
nu stiu de ce mereu gasesc cate un topic unde se "cearta" lumea si nu ma pot abtine sa nu scriu ceva  LOL

cand eu mi-am dat cateaua fara acte la monta cu un caine cu pedigree...toata lumea mi-a sarit in cap de la utilizatori ce intrasera pe site o data de doua ora, pana la moderatori.

no, lumea zice ca cei fara acte fac asta pt bani. eu spun ca am pus bani de la mine pt cresterea corecta a puilor, vaccinuri - schema completa, deparazitare + mancare de cea mai buna calitate, sau cel putin printre cele mai bune.

am dat pui si cu 100 de lei pt ca am vazut ca si-l doresc si o sa ii fie bine si drept dovada asa si este. arata superb. o spun eu dar voi reveni si cu poze

cei care se pricep stiu ca 100 de lei sa cresti un pui de la nastere pana la 3 luni nu sunt de ajuns - medicatie + mancare + lapte + m-am aruncat si la jucarii...

deci nu toti sunt niste samsari, nu toti dau cainele oricum si cat mai repede ca sa fie profitul bun.

unde am dat unul dintre masculi , au luat si o femela de la un crescator destul de cunoscut (ca sa nu spun foarte)... si in afara de diferentele mascul / femela...au trecut 6 luni si inca femela se vede ca a mancat cand si-a adus aminte crescatorul pana sa o ia proprietarul actual.

eu nu invinovatesc pe nimeni si nici nu am de gand sa intru iar in discutii... dar toata ideea asta acte/fara acte este dusa la extrem si multi exagerati pe aici. actele se fac pe banda - stiti cu totii. nu veti apuca voi (nici eu , normal) sa traiti sa vedeti disparitia cainilor fara pedigree si existenta doar a celor pe care unii dintre voi ii considerati caini adevarati - cei cu acte.

cum sa spui "decat sa iti iei un CG fara acte, mai bine iei unul de pe strada". cand spuneti asta va ganditi ca pe aici sunt multi care au caine fara acte?!?!?. ei au potai si javre si nu's cu nimic mai buni decat cei corciti.?!?!? tine de caracter...

Dar totusi pentru linistea ta definitiva... Hai sictir! Vad ca altfel nu reusesc sa ma fac inteles...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #52 on: February 03, 2012, 06:33:18 PM »

Am o singura intrebare, cine este tatal puiului, sau parintii tatalui,etc...?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #53 on: February 03, 2012, 06:46:57 PM »

Am o singura intrebare, cine este tatal puiului, sau parintii tatalui,etc...?
De parca ar conta...
Eu discutam despre cainii fara acte in general si criticam posibilitatea samsarilor de a scoate bani frumosi din nestiinta/nepriceperea oamenilor, fara o legatura directa cu ea/ele si s-au trezit luand apararea acestui tip de monte numai pentru ca ea a ingrijit corespunzator cainii. De parca normal ar fi fost sa nu fie bine ingrijiti, ba isi face un titlu de glorie din asta. Incerc fara sorti de izbanda sa atrag atentia asupra acestor lucruri si ea se apuca sa faca aprecieri la adresa caracterului meu, etc., dupa care sare in sus ca am apostrofat-o cuviincios. Nu era mai bine s-o injur direct? Ce dracu..., ma apuc sa fac educatie cu fiecare nebun? Nu am timp de asa ceva si nici sa le inghit ineptiile nu pot...., din pacate pentru mine.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #54 on: February 03, 2012, 07:11:45 PM »

Lasa Bogdane,nu merita discutat cu astia,degeaba ii explici,nu au inca civilizatia necesara sa inteleaga.Daca ar depinde de mine,as obliga toti proprietari cainilor fara acte sa sterilizeze respectivi caini,dupa aia cine isi permite sa cumpere caini,Ca sint multi care au caini tinuti in lant de 1-2 metri,tinuti cu mancare de 2 lei, fara acte(din pacate sint si cu acte) si se dau aici pe forum ce iubitori de caini sint.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #55 on: February 03, 2012, 07:19:14 PM »

............ si se dau aici pe forum ce iubitori de caini sint.

Exact. Grin Grin Grin In loc sa sterilizeze femela, o chinuie cu fatarile si dupa aceea se da mare iubitoare de animale. Ba se mai si ia de mine ca "boala de om sanatos", fara nici un motiv si dupa aceea o face pe ofensata.  Cheesy Cheesy Cheesy
valdy1977
Newbie
*

alex von bienenwald

« Reply #56 on: February 03, 2012, 07:25:38 PM »

cata discutie pe degeaba!!!voi stiti, voi spuneti si la final ramaneti cu vorba spusa si nu schimbati nimic.credeti ca reusiti sa schimbati ceva?cred ca niciodata.de ce?nu aveti nici un sprijin,sa zicem legal.an rest depinde de ce vrea fiecare om.mai bine ati posta diferite probleme pe antelesul fiecaruia ca sa inteleaga de ce va luptati voi pt aceste chestii importante.si puteti sa definiti pt cei ce nu stiu ce anseamna sa imperechezi doi cg inruditi, din motiv ca nu ai un test ADN,si ce probleme pot sa apara.poate aveti mai mult de castigat.sau ce inseamna displazia.succes d-lor.ar fi mult mai atenti,parerea mea.
marius_bl
Hero Member

« Reply #57 on: February 03, 2012, 07:32:50 PM »

cata discutie pe degeaba!!!voi stiti, voi spuneti si la final ramaneti cu vorba spusa si nu schimbati nimic.credeti ca reusiti sa schimbati ceva?cred ca niciodata.de ce?nu aveti nici un sprijin,sa zicem legal.an rest depinde de ce vrea fiecare om.mai bine ati posta diferite probleme pe antelesul fiecaruia ca sa inteleaga de ce va luptati voi pt aceste chestii importante.si puteti sa definiti pt cei ce nu stiu ce anseamna sa imperechezi doi cg inruditi, din motiv ca nu ai un test ADN,si ce probleme pot sa apara.poate aveti mai mult de castigat.sau ce inseamna displazia.succes d-lor.ar fi mult mai atenti,parerea mea.
Angry

Si cam ce ar mai fi de explicat ? Caci s-a explicat si despicat firul in patru pe intelesul tuturor de n ori

*Link Removed*
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #58 on: February 03, 2012, 07:34:27 PM »

Eu am incheiat discutia cu asemenea personaje. Nu ai cum sa explici ceva oamenilor de tipul asta. Ei stiu una si buna...., ingrijesc cainii cu mare atentie chiar daca nu au acte.... De parca ar fi ceva normal sa nu-i ingrijeasca cu atentie..., sau a spus cineva ca nu o fac...

P.S. Cred ca o mare parte a postarilor de aici isi aulocul la sectiunea "circ"...
luluta
Jr. Member
**

Rex .

« Reply #59 on: February 03, 2012, 08:13:24 PM »

Nu crezi ca ar mai bn sa fii tu castrat decat sa injuri o femeie ca si tu esti de o educatie indoielnica,iar pentru stiinta mea unde exista legea ca un caine daca nu are pedigree trebuie castrat pentru ca al meu chiar daca nu are pedigree nu vreau sa-l castrez si nici nu il cresc pentru imbogatire.
Uita-te bine la cainele meu in cel mult 3-4 luni o sa ne intalnim la diferite concursuri si ai sa vezi ce poate cainele asta. Vom vedea adevaratul campion.
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to: