daniel b
Jr. Member

|
 |
« on: January 24, 2012, 12:09:42 PM » |
|
Am primit azi poza asta pe facebook...poate recunoaste cineva dobitocii astia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #1 on: January 24, 2012, 12:47:56 PM » |
|
Am primit si eu,las omori pe amindoi cu mana mea,fara sa dau in mana politiei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #2 on: January 24, 2012, 08:31:59 PM » |
|
Doamne fereste!!  Ce oameni!Chiar nu au pic de suflet? Cu ce au gresit acei catelusi? Oare la ce sa ne mai asteptam? Pana unde se va ajunge? SI eu le-as face exact ce le-a facut ei bietilor catelusi! 
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs
|
 |
« Reply #3 on: January 24, 2012, 10:35:12 PM » |
|
Chiar acum 5-6 minute am vazut si eu poza  si nimeni nu face nimic eu unu ias  direct in cap...da ma gandesc ce scandal ar fi facut lumea daca unu din acesti ucigasi ar fi fost omorat de cateii aia  .Ce or fi zis ca sunt smecheri daca omoara 2 bieti caini si apar pe facebook,astia merita sa fie batuti si omorati 
|
|
|
|
|
|
Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #4 on: January 25, 2012, 11:10:39 AM » |
|
O poza apauta pe un blog
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #5 on: January 25, 2012, 10:34:18 PM » |
|
O poza apauta pe un blog
Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce a trecut bietul caine!  Ce mi-as dori sa pateasca exact la fel!  Unde va mai merge acesta cruzime fata de animale? 
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #6 on: January 26, 2012, 12:54:18 PM » |
|
Am primit azi poza asta pe facebook...poate recunoaste cineva dobitocii astia  Din fericire se pare ca dobitocii au fost prinsi si arestati si sunt din Argentina Sper sa putrezeasca in inchisoare
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
bengy
|
 |
« Reply #7 on: January 26, 2012, 01:21:05 PM » |
|
Sunt multi oameni bolnavi (psihic),insa pe aceasta lume nimic nu ramane neplatit.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs
|
 |
« Reply #8 on: January 26, 2012, 03:11:38 PM » |
|
O poza apauta pe un blog
Doamne ce zoofil!!!!Cum sa poti face asa ceva unui caine  nu cred ca lui i-ar placea daca cineva i-ar face asa ceva...eu unul l-as omora pa unu dasta numai asa cu bolovani in cap
|
|
|
|
|
|
Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #9 on: January 27, 2012, 12:07:25 PM » |
|
Rog din suflet toti romanii care sunt in Italia{Bari} sa posteze aceasta poza pe profilele lor sau poate fac o fapta buna si chiar ei sa il adopte !! Pedepsit cu acid sulfuric de necunoscut.... Se cheama Eddie, cineva , probabil va citi povestea lui trista.....era doar un pui mic de ciobanesc german cand cineva la pedepsit pentru ca latra, cu acid sulfuric....si de atunci a inceput calvarul lui !  Eddie este foarte dulce......FERICIT sa fie rasfatat....dragut...jucaus cu pisicile.....Uitandu`ma la el imi dau seama ce BESTIE POATE FII OMUL care a ales sa distruga o viata lipsita de aparare... Eddie va avea o alta interventie chirurgicala in luna Ianuarie.....Eddie e un caine desfigurat , dar care gaseste forta de A IUBI in continuare....Ar fi minunat daca o persoana ar vrea sa`l adopteze si sa faca o fapta buna pentru el ♥ Are numai 6 luni :o3 E internat de luni de zile in clinica Santa Fara di Bari {Italia} Haideti sa incercam sa`l facem fericit pe micutul Eddie si sa`i oferim o casa. Pentru informati contactati " info@legaloalcuore.itPs: EDDIE E INTERNAT LA CLINICA SANTA FARA C. Pagina de Facebook a spitalului : http://www.facebook.com/ClinicaVeterinariaSantaFaraVa multumesc mult !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #10 on: February 10, 2012, 06:29:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #11 on: February 11, 2012, 10:33:57 AM » |
|
Individul a fost recunoscut numele lui este ***********, i se spune *******. Locuieste la intersectia ************* (este singurul bloc din intersectia aia, iar fata in fata cu blocul, este *******). Etajul ************. Nota admin: Nu se accepta publicarea datelor personale (in acest caz nume si adresa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel b
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: February 26, 2012, 11:29:29 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #13 on: February 27, 2012, 10:08:48 AM » |
|
Mama ce bine imi pare:)))) trebuia sa-l fi aruncat mai departe  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sendra25
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: February 25, 2013, 03:29:40 PM » |
|
Nu este prima data cand vad ceva asemanator cu imaginea din prima postare, nu de mult am vazut pe Facebook, niste imagini cu o asiatica "jucandu-se" cu tocurile sau ce o fi facand pe o pisica din cate tin minte. Nu se stie daca animalutul era mort deja. Sunt fel si fel de oameni dereglati pe lumea asta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|