ACTA - sfarsitul libertatii pe Internet
Libertate

?

E trist ca se intampla asa ceva , in era globalizarii, ( sau tocmai impotriva globalizarii excesive

)
Am fi si mai saraciti de lipsa liberei circulatii in lumea virtuala,cu toate ca in ,, bazarul'' internetului puteai sa dai si de foarte multa mizerie.
Dar, atata timp cat alegerea era optionala....intr-adevar te simteai liber sa fii tu insati , eventual sa si naufragiezi in cele mai adanci si mai tulburi ape ale netului.
Personal , as regreta foarte mult daca s-ar ratifica ACTA, dar nu cred sa am prea multe optiuni de protest vizavi de dorinta si decizia baietilor astora destepti
In neputinta mea propun ca alternativa, sa se voteze impozitul de lux pe silicoane

( propus recent de un demnitar de-al nostru

), iar banii astfel colectati ( nu putini, nici chiar la nivelul showbiz-ului romanesc !!!) sa se transfere in contul celor ce-si revendica drepturi de autor .

( Intru-cat taxa asta nu ma afecteaza

, as vota-o mai degraba , decat decizia ACTA )
Poate,vom fi scapati totusi si ma bazez cand zic asta pe ,, reply''-ul si formele dure de protest a celei de-a doua categorii de baieti destepti (
ca la 20 de ani, fara griji si fara bani) , in masura sa gaseasca o bresa la ACTA, stiind mai bine cand, cum si unde sa atace calcaiul lui Achile ).Poate doar asa scapam si de ACTA, dar ramanand la locul lor si silicoanele .