vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« on: July 13, 2006, 11:59:38 AM » |
|
:c3Sunt incepator in cresterea CG dar vreau sa fie un caine bun, nici prea bland dar nici rau sa muste oamenii care vin pe la noi. Atos..pentru ca asa l-am numit este un CG cu pedigree si are aproape 6 saptamani(4iunie)..il am de 4-5 zile, ii place cand ne jucam sa prinda in joaca normal...dar am si un fiu de 1 an si...nu vreau sa il muste. Intrebarea este chiar titlul....oare e bine sa il las sa ma muste in joaca ?
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #1 on: July 13, 2006, 12:05:04 PM » |
|
nu,nu e bine,trebuie corectat,il apuci usor de ceafa si-l scuturi putin,asa ar face mama lui in caz ca inca ar mai fi langa ea !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #2 on: July 13, 2006, 12:09:47 PM » |
|
Multumesc Mirela....ma gandeam ca nu este bine....dar de dragul lui...pe mine nu ma doare...dar pe fiul meu de 1 an...iti dai seama ca il doare. Numai bine !
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #3 on: July 13, 2006, 12:15:23 PM » |
|
pt. putin ! toate cele bune catelului si familiei tale !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucian
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: July 16, 2006, 03:20:05 AM » |
|
trebuie sa ai multa rabdare cu el;Mirela are dreptate, nu trebuie sa-l lasi sa muste si de aceea trebuie sa-i distragi atentia cu ceva, sa-l directionezi catre o minge, in general cand vezi ca are chef de muscat oboseste-l cumva adica antreneaza-l la joaca, la alergat, da-i ceva de mancare care stii tu ca-i place cel mai mult.De exemplu Max al meu pana nu i sa schimbat dantura nu l-am putut dezobisnui de muscat, dar am incercat sa-l pacalesc si de multe ori am reusit.Acum are 6 luni jumate si este mai cuminte, nu mai musca dar ii place la nebunie sa-l scot la plimbare, sa-l duc la scaldat.Cand are energie prea multa ii dau un os mare de vita, pe care-l fierb inainte si cateva ore nu mai am treaba cu el.Al tau este mic inca.Oasele de pui sunt total interzise iar cele de vita ii dai dupa ce isi schimba dantura. Orice ar face cainele niciodata sa nu-l bati.Trebuie lucrat cu el cu multa rabdare si afectiune si ai sa vezi ca totul este Ok.Daca mai ai probleme pune-le pe forum si te mai ajutam cu un sfat doua. Multa bafta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #5 on: July 17, 2006, 08:41:29 AM » |
|
Multumesc Lucian. Deja este putin mai cuminte...oricum semnificativ...l-am invatat si ii spun "nu este voie, nu" ...si se opreste...l-a inceput am folosit aceleasi cuvinte si l-am scuturat putin...dar cu blandete. Imi este tare drag. Ma plimb cu el si e mai bine...cand am putin timp sunt cu el...oricum are o imprejmuite mare a lui si o cusca, jucarie de plus (arici), minge...si ce mai are dragoste si tot ce ii trebuie, mi-am dorit de cand ma stiu un cg dar locuind la bloc (la ai mei) nu am putut avea...acum din 3 mai 2006 ne-am luat o casa la tara ....si a venit si catelul mult visat de la un om de nota 10 Alin Marian...care mai are ceva catei de vanzare...dar al meu imi place cel mai mult. Uite pun o poza cu "casa lui Atos" (catelul meu). Cred ca este bine cu i-am facuto .?? Nu ?
|
padoc.JPG (156.94 KB, 640x480 - viewed 240 times.)
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #6 on: July 17, 2006, 10:06:00 AM » |
|
E bine ca ai pus cusca la umbra. Sper ca umbra cade pe ea in orele de varf ale zilei. In ce priveste tarcul, pare sa aiba suprafata suficient de mare. Din cate se vede, e OK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #7 on: July 17, 2006, 10:11:24 AM » |
|
Asa sa fie Ulck multumesc ! Umbra are...si cusca este acoperita cu tigla pentru a proteja mai bine...si copacul este un mar destul de mare. Numai bine iti doresc si catelului (catelei) tau!
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #8 on: July 17, 2006, 10:54:25 AM » |
|
...cu timpul, mai ai de munca la padoc....pamint gol = noroi cind ploua + daca invata sa sape ,...vei avea peisaj selenar....sau chiar va inceraca sa evadeze pe sub gard...sau si mai rapid,...pe deasupra...cusca pare ok, ideea e sa incapa in ea si cind va atinge dimensiunile finale, si sa nu stea direct pe pamint (cusca)...fac mucegai plus ca trage umezeala...una peste alta e un bun inceput...bafta!
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #9 on: July 17, 2006, 11:46:20 AM » |
|
 Da cred ca vor fi modificari...nu este problema...o sa o rezolv cum imi permite timpul....cusca nu este pusa direct pe pamant, am suspendat-o pe un rand de caramizi, si este destul de mare...maine o sa revin cu o poza cu Athos in ea sa vedeti ca e ok...(am testat-o personal...si sunt destul de inalt 1,84..  ). Multumesc pentru sfaturile bune. Este un forum bun si ma bazez pe cunostintele voastre. Sper vreodata sa ne intalnim si personal la o bere ...pentru ca despre suc...uite postez o gluma...."Bea Suc de portocale! Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate Sanatate inseamna Sport! Sport inseamna viata ! Viata inseamna Bani! Bani inseamna Femei! Femei inseamna Sex! Sex inseamna S.I.D.A ! S.I.D.A inseamna Moarte ! Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O BERE! " . Va doresc numai bine !!!
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #10 on: July 18, 2006, 09:16:33 AM » |
|
Asa cum am spus revin cu o poza in care se vede mai bine cusca. Sper ca este buna...Aveti sugestii ? Dimensiunile sunt: Lungime 103cm, latime 63 cm, inaltime min 65, inaltime maxima 70. Inaltimile sint diferite pentru ca am facut-o doar "intr-o apa".
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: July 18, 2006, 09:20:10 AM » |
|
Asa cum am spus revin cu o poza in care se vede mai bine cusca. Sper ca este buna...Aveti sugestii ? Dimensiunile sunt: Lungime 103cm, latime 63 cm, inaltime min 65, inaltime maxima 70. Inaltimile sint diferite pentru ca am facut-o doar "intr-o apa".
...mie mi se pare ok....ramine sa verifici pozitionarea....ideal e ca spatele custii sa fie spre N, sau pe directia vintului - curentilor (daca sunt)...adicatelea, sa eviti sa ii bata vintu' si ploaia pe "usa" sin in cotetz..
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #12 on: July 18, 2006, 09:22:17 AM » |
|
Ca dimensiuni e OK. E podita si in partea de sus, sau ai pus doar acoperisul acela ? Sa ai grija ca intrarea sa nu fie pe directia vanturilor dominante, mai ales toamna si iarna. Tocmai asta postam si eu, crb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vianu1974
Jr. Member

Don Von Mafi Haus
|
 |
« Reply #13 on: July 18, 2006, 09:30:15 AM » |
|
Da...va multumesc la amandoi...o sa verific directia vanturilor cand vor batea. De podita e podita sigur si sus. M-a luat jumatate din zi sa o fac...dar merita Atos...e catel bun. Va doresc numai bine !
|
|
|
|
|
|
Athos la 5 luni
|
|
|
|
ulck