Shock
Newbie
|
 |
« on: February 24, 2012, 12:00:08 PM » |
|
Salutari tuturor,
Am luat in urma cu cateva luni decizia de a ne extinde familia cu un blanos. Ne-am documentat, am cugetat, ne-am sfatuit si am ajuns la concluzia ca ne dorim un ciobanesc german. Dorim un caine care: -in primul rand sa aiba un temperament bun, echilibrat. Dorim un caine care este tolerant (si nu neaparat prietenos) cu alte animale si cu strainii. In niciun caz agresiv: noi nu dorim un caine pentru paza. -sa fie foarte dornic sa invete, sa faca pe plac stapanului si sa se afle in compania oamenilor. Cainele va fi dresat pentru a ajuta o persoana cu mici dificultati locomotorii – ex: sa ridice obiecte scapate pe jos, sa deschida sertare aflate aproape de sol - cu multa energie pentru ca toti membrii familiei doresc sa interactioneze in momente diferite ale zilei cu dansul: dimineata pentru companie la antrenament de alergare lunga (60-90min); la pranz dresaj iar in weekenduri dorim sa ne insoteasca pe trasee montane.
Cred ca cel mai bine ni s-ar potrivi o femela linie de show. Incercam sa gasim un cuib disponibil peste 2-3 luni (dorim sa cunoastem crescatorii si sa vedem parintii). Ne-am notat cateva nume de la threadul dedicat caniselor, si avem cateva recomandari si din partea amicilor/colegilor. Va vom fi foarte recunoscatori daca ne puteti face cateva recomandari de canise din Bucuresti, sau cat mai aproape de Capitala. De altfel, orice sfat ne va fi de folos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belabelinda
Full Member

''Si Rosu Imparat dadu sfoara in tara, ca acel ...
|
 |
« Reply #1 on: February 24, 2012, 11:08:40 PM » |
|
Cu toata caldura, dar de la Craiova  Fotografii cu Bela aici: http://belabelinda.sunphoto.roStiu ca acum exista un cuib nou-nascut si, probabil ca sunt acolo si ceva femele, din care va puteti alege. Bafta!  De ce 2-3 luni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shock
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: February 25, 2012, 01:03:09 AM » |
|
E o scumpa Bela, sa va traiasca! De ce 2-3 luni?
Dorim sa vedem 2-3 canise inainte de a lua o decizie, sa facem o alegere buna, dat fiind ca ne va afecta urmatorii 15 ani. Desigur, daca vom gasi ceea ce cautam mai repede, cu atat mai bine  Ceea ce am vrut sa spun este ca suntem dispusi sa asteptam un cuib viitor, daca ne hotaram la un crescator care nu are puiuti disponibil acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belabelinda
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: February 25, 2012, 12:18:46 PM » |
|
Da, e adevarat tot ceea ce ati spus dar, se spune ca un om de afaceri de mare succes, a fost intrebat: '' cum ati reusit ca toate afacerile in care ati intrat sa fie atat de profitabile?'' Raspunsul a fost : '' au fost acele afaceri pe care le-am facut in 5 minute. Am ratat multe alte afaceri bune, pe care am stat si le-am judecat la sange '' Sunt de parere ca instinctul spune mai mult 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
Hero Member

|
 |
« Reply #4 on: February 25, 2012, 01:07:28 PM » |
|
In general nu fac recomandari intrucat daca respectivul nu este multumit tot eu am de pierdut, dar totusi imi calc pe principii. Canisa Thorhaus este din Craiova. Eu il am pe Sony de la Thorhaus si este exact ce mi-am dorit si ce am cerut de la un cg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belabelinda
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: February 25, 2012, 02:00:15 PM » |
|
In momentul in care am adoptat-o pe Bela, doream ca in urmatoarele luni sa adoptam un Tosa Inu, mascul. Asa ca eram in cautari, ca si dumneavoastra, de canise pe care sa le vizitam, desigur de Tosa Inu. Dar, intr-o duminica, la piata, m-a privit Bela, intr-un anume fel, astfel incat in acel moment am decis. Am venit acasa 3. nu este nici Tosa Inu, nici mascul, nici primavara ... nici macar nu i-am schimbat numele dat de crescator ... nici nu stiam sa aleg ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: February 25, 2012, 02:55:42 PM » |
|
In momentul in care am adoptat-o pe Bela, doream ca in urmatoarele luni sa adoptam un Tosa Inu, mascul. Asa ca eram in cautari, ca si dumneavoastra, de canise pe care sa le vizitam, desigur de Tosa Inu. Dar, intr-o duminica, la piata, m-a privit Bela, intr-un anume fel, astfel incat in acel moment am decis. Am venit acasa 3. nu este nici Tosa Inu, nici mascul, nici primavara ... nici macar nu i-am schimbat numele dat de crescator ... nici nu stiam sa aleg ...
Ai adoptat-o din piata? 
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
belabelinda
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: February 25, 2012, 03:31:30 PM » |
|
Ai adoptat-o din piata?  daaaaa!!! crezi ca e ceva gresit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shock
Newbie
|