Forum ciobanesc german
January 20, 2017, 06:35:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Cainii comunitari agresivi!  (Read 18587 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
radu10101992
Hero Member

« Reply #15 on: February 25, 2012, 12:30:17 AM »

Pe mine chiar ma amuza cand se reped hoardele de caini la Sony. Latra maraie,,, se reped , iar daca se intoarce odata si maraie toti o iau la goane =))  Grin Grin
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #16 on: February 25, 2012, 12:35:15 AM »

Cheesy E si mascul...Sunt mai de temut ca femelele. Si eu am trecut prin situatii din acestea.Dar cand era doar un caine sau doi,Daisy latra la ei si aia maraiau ,dar se indepartau si stateau la distanta.Asta foarte rar.
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #17 on: February 25, 2012, 12:36:43 AM »

In general cand sunt mai multi puterea creste...stiti vorba aia.Si nu se mai tem de nimic.
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: February 25, 2012, 02:03:48 AM »

Cainii simt starile stapanului deci simte ca ti-e frica si i se face frica si ei. Cred ca gandeste cam asa: "daca ii e frica sefei, e nasol!" Trebuie sa fii calma, in nici un caz tematoare. Asa faceam si eu cu frumoasa mea care acum e ingeras. Nu-mi era frica pentru mine ci pentru ea ca sa n-o muste iar ea simtea si se timora si mai tare. Cand veneau maidanezii spre noi, imi sarea in brate si la 30 de kg ale ei era cam dificil sa mai gonesc si maidanezii. Cea mai tare la fazele cu maidanezi era o catelusa de doar 7 kg. Se intorcea catre ei, nu-i maraia ci doar se uita fix si haita ramanea in fund (la propriu), total nedumerita. Dadeau din cap ca-n filme. Imi inchipui ca nu le venea sa creada sau fiind mica nu o luau in serios. Veneau, o miroseau si apoi plecau.
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #19 on: February 25, 2012, 11:01:43 AM »

Da stiu ca eu gresesc.Si desigur ca ma tem pentru ea nu pentru mine,niciodata nu mi-a fost frica de caini,cu toate ca am fost muscata.O sa incerc sa am incredere in mine sa nu dau inapoi cand ii vad ca vin spre noi. Sper sa pot face asta,caci cand sunt la fata locului e mai greu de pus in practica,cand ii vezi cum vin asa multi deodata si nervosi,nu stii cum reactioneaza...
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #20 on: February 25, 2012, 01:21:50 PM »

Cainii nu simt frica ci o ,,citesc `` in reactia ta (daca ai facut un pas in spate, ai tresarit, te uiti dupa o cale de scapare, etc) asa ca atunci cand incepe unu sa latre tine lesa din scurt si mergi calma spre ei fara sa ii lasi sa te inconjoare (cand unu incearca sa te ocoleasca du-te spre el), alege-ti un punct de care nu ii lasi sa treaca (un rand de masini, un gard in caz ca ei stau prin vreo curte de bloc, etc) adica te duci dupa ei pana se retrag in acel punct si stai pe loc uitandu-te fix in ochii celui mai avansat caine pana se opresc din latrat (daca incearca vreunu` sa treaca de punctul respectiv mai faci un pas spre el) apoi pleaca de parca nu s-a intamplat nimic iar in momentul cand vor incepe iar intoarce-te si du-te spre ei pana se retrag dupa punctul ales de tine si tot asa pana vor ramane acolo. Prima data va dura vreo 10-15 min dar dupa ce  repeti povestea de mai multe ori vor invata ce au de facut si va fi ajuns sa va vada si se vor duce la ,,locul lor``. in Busteni sunt trei haite de caini agresivi: doua de 10-13 si una de 6, plus un caucazian care sare gardul si atatca orice are 4 picioare si doi ciobanesti extrem de agresivi, toti cand ne vad se retrag in curtile lor si ne latra de acolo, fara sa ma uit macar la ei.
      Iti recomand ca primele dati sa mai iei pe cineva cu tine pt orice eventualitate si sa incepeti cu haite mici, noi am reusit singuri dar eu am 80 kg si Ziggy 50.
      Unde stai in pantelimon? ca poate il iau pe Ziggu  la o plimbarica pe acolo si mergem toti patru la o tura prin cartier.    
      Inca o varianta ar fi sa te inarmezi cu niste brichete ieftine care sa le arunci spre ei, in asa fel incat sa se sparga, pocnitul si mirosul de gaz ii sperie si nu ii afecteaza pe termen lung. Majoritatea maidanezilor si-au luat macar o data o piatra in cap si le-a intrat in reflex sa fuga daca cineva incearca sa arunce cu ceva dupa ei, asa ca ia-ti niste pietre sau fa-te ca iei una de pe jos si ca o arunci spre ei; in 90% din cazuri fug cu coada intre picioare.

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: February 25, 2012, 01:47:19 PM »

Cred ca am vazut intr-un documentar ca mamiferele atunci cand le e frica emana niste feromoni specifici pe care, normal, cainii ii simt. Nu zic ca nu ar citi si asa zisul body language. Cert este ca isi dau seama cand esti sigur pe tine si cand esti timorat, cand esti trist si cand esti bine dispus. De aceea ii iubim atat de mult: sunt niste prieteni care te inteleg fara sa le dai prea multe explicatii.
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #22 on: February 25, 2012, 11:13:39 PM »

Buna idee cu brichetele,am sa fur de pe la mama cateva.Cheesy  In general ies singura cu Daisy,de aceea mi-e asa greu,dar cand are timp vine si prietenul cu noi,fiind 2 + daisy ne e mult mai simplu. Caci unul o tine si celalalt goneste cainii.Dar vreau sa ma descurc si singura...ce fac acum... numai pot sa ies cu catelusa mea din cauza cainilor vagabonti,sau ies dar cu stres,gandindu-ma la ce ma asteapta. Astazi am fost toti 3 la plimbare si mi-am propus sa am incredere in mine,o tineam pe Daisy si cum nu puteau lipsi,au aparut cainii,dar erau vreo 3,4,nu multi, si veneau nervosi spre noi,unul din ei care ma sperie pe mine mereu,e atat de agresiv,i se ridica blana pe spate... nu ne-am mai ferit, ne opream langa ei si stateau fata in fata cu noi,latrau ca disperatii dar nu s-au apropiat,desigur ca si fata mea desteapta latra la ei ,ea stie ce le zicea in limba lor .Cheesy Si uite asa am trecut linistiti de ei. Acum sa vedem cum va fi la haite mai mari.Oricum nu e bine sa risti,dar nu ai ce sa faci,nu te poti ferii toata viata de ei.
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #23 on: February 25, 2012, 11:15:41 PM »

De fugit nu fug daca te faci ca arunci in ei cu pietre,sau chiar arunci,doar se feresc si se dau cativa pasi inapoi,dupa aceea revin inapoi,mai ales daca sunt foarte multi.Era bine sa fuga vazand cu ochiii.Cheesy
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #24 on: February 27, 2012, 09:37:48 PM »

Am reusit sa trecem pe langa maidanezi fara sa o muste,pana azi...si de doua ori am patit-o.Prima oara sa apropiat de noi un caine de talie mica dar grasut,era chiar foarte nervos,sa apropiat cu mult tupeu si-a apucat-o de bot pe Daisy.Nu ia facut semne,a fost ceva minor...A doua oara tot asa pe acelasi drum alt caine tot de talie mica,linistit piticul,trecem pe langa el,nu dadea nici-un semn sa vrea sa faca ceva,ba chiar parea speriat...si exact cand eram in dreptul lui s-a repezit la Daisy,a capsat-o undeva de burta intr-o parte,nu ia dat sangele dar a durut-o caci a cherlalait.Desigur ca m-am intors imediat si cand sa-i prind un sut in fund nemernicului a uschit-o cat ai zice peste.Cheesy.Nu scapa nici unul din cei doi,sunt in drumul nostru de cate ori iesim afara.Macar un sut isi vor primi.Sa numai muste data viitoare. Nu-i mai sufar!!!!!!!!
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #25 on: February 29, 2012, 03:49:21 PM »

Eu ma ofer in continuare sa fac o plimbarica intr-o seara pe acolo lui Ziiggy i-ar place :-)

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #26 on: February 29, 2012, 11:25:54 PM »

Daca nu ii este teama de multimea de maidanezi,sigur i-ar placea. Daisy a inceput sa prinda curaj,o ajuta in special prietenul,caci el are mai mult tupeu cand da de un caine agresiv. Au inceput unii chiar sa fuga cand ne vede. Usor usor sper sa mergem linistiti pe strada fara sa mai fim atenti ca se repede vreun caine. Dar acum problema este...cand mergem in alte zone cu ea,ca ne saturam numai pe aici.Si tot nu scapam de ei. Cheesy Asta e,nu avem ce face. Trebuie sa ne obisnuim.
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #27 on: March 01, 2012, 03:33:09 PM »

salut. am si eu o intrebare cum sa fac ca cainele meu sa fie rau cu persoanele straine,  ca cind vede pe cineva se duce repede la ele si se joaca cu el
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #28 on: March 01, 2012, 04:34:04 PM »

Si catelusa mea este la fel,nu e agresiva cu lumea,chiar se bucura la oricine.Eu zic ca este mai bine sa fie asa decat agresiva,sa-mi fie teama sa nu muste pe careva.Sunt sigura ca daca ar simti o amenintare isi va face treaba ca orice caine. De exemplu Daisy sperie lumea care vrea sa intre in curte,ii latra de mama focului,iar asta este un lucru bun caci daca cineva are gand rau,crede ca este agresiva si isi vad de drum. Parerea mea... sa il lasi asa cum este,stie el cand si ce are de facut.
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #29 on: March 02, 2012, 09:46:08 PM »

dar eu asa vrea ca sal fac pe LORD caine de paza dar nu caine de joaca
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: