Forum ciobanesc german
January 23, 2017, 07:53:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Cainii comunitari agresivi!  (Read 18595 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AlinaBgd
Sr. Member

« on: February 24, 2012, 12:54:26 PM »

Nu stiu ce sa mai fac,cainii acestia dupa strada imi dau batai de cap.Pana sa o am pe Daisy nu aveam nimic cu ei,dar acum nu-i mai suport.Cand iesim la plimbare trebuie sa fiu cu ochiii in patru.Noi stam la curte,dar la plimbare o scot in oras,printre blocuri,in parcuri...mai exact prin zona pantelimon. Problema este ca la fiecare colt de bloc,la fiecare colt de strada si asa mai departe,este cate o haita de caini(uneori cate 2,3,alteori poate sa ajunga si la 10 caini).Sunt extrem de agresivi cand trecem pe langa ei,uneori incerc sa-i ocolesc sa nu ne vada,o iau printre masini,dar degeaba..daca ne vede unul si latra vin toti. Ma lupt cu ei,ca ai naibii se apropie atat de mult ca mai au putin si-o apuca pe Daisy. Cand sunt 2,3 caini, scap mai repede ,merg inainte, ii gonesc,ma prefac ca arunc cu ceva in ei...pana trec si ei raman in urma.Dar cand nimeresc cate o haita mai mare,vin toti nervosi spre noi.Imi este foarte greu,sunt disperata.
Odata m-au incercuit,am pus-o pe Daisy in sezut,in momentul acela cainii stateau in jurul nostru si se uitau,dar cand vroiam sa plecam se repezeau iara .
Astazi de exemplu fiind mai cald au iesit din ascunzisuri si am dat nas in nas cu vreo 10 caini,fara exagerare,cand s-au repezit toti la noi,am dat inapoi,noroc cu un domn care a venit sa ma ajute,i-a izgonit,si asa am reusit sa trec.(Mi-a spus ca sa numai ma feresc ca o stric pe Daisy),dar ce pot face? Sunt sigura ca daca inaintam muscau,erau foarte siguri pe ei.
Chiar am nevoie de sfaturi ,de ajutor,nu stiu ce sa mai fac credeti-ma .Sad Trebuie sa exista niste metode sa numai se intample asta. Imi cer scuze ca am scris atat,sper sa aveti chef sa cititi.
CristiBurlacu
Hero Member

« Reply #1 on: February 24, 2012, 01:07:13 PM »

Si eu ma intalnesc cu situatia asta zilnic si pur si simplu ii ignor, la fel si Ares. Doar daca e un comunitar chiar agresiv, se repede si Ares la el. Multa incredere in tine, nu cred ca ar ajunge sa muste.
Olga
Hero Member

« Reply #2 on: February 24, 2012, 02:40:23 PM »

Cand mergeam cu Ox ,si intalneam maidanezi agresivi, il asezam i pozitia "sezi" si ca efect...maidanezii mai latrau ceva-ceva  si apoi se indepartau(metoda invatata la desaj)
Dar si Ox era destul de mare si inpunator
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #3 on: February 24, 2012, 03:46:46 PM »

Cu "sezi" am incercat,sta ce sta Daisy dar din cauza agitatiei celorlalti caini nu are nici ea stare, parca inebuneste...intradevar functioneaza metoda asta,am observat,dar nu o pot controla prea mult.
Cand este un caine sau doi nu prea mi-e teama,ii izgonesc,nu ar avea cum sa ajunga sa o muste pe Daisy.Dar cand sunt multi,situatia se schimba...oricata incredere in mine as avea,ei fiind prea multi se cred smecheri sa zic asa si nu ne lasa orice ar fi,decat izgoniti,si asta reusesc cu ajutorul persoanelor care sunt la fata locului.Dar uneori nu are cine sa ma ajute si ma descurc cum pot.Off pe mine ma chinuie situatia asta . Imi vine sa o las pe Daisy in curte sa numai ies cu ea.Dar nu pot,mi-e drag de ea,imi place sa o plimb,desigur ca si ei.Nu stiu ce voi face...
Mai astept sfaturi si pareri.
belabelinda
Full Member

''Si Rosu Imparat dadu sfoara in tara, ca acel ...

« Reply #4 on: February 24, 2012, 08:38:05 PM »

Este intradevar foarte neplacut. Cu astfel de situatii ma intalnesc zilnic, dat fiind ca noi stam la bloc.Deci, e obligatoriu sa-i facem plimbarea. Acum s-a marit si ar sari si Bela pe ei, moment in care o stapanesc cu greu. Cred ca atunci cand se va mari, nu vor mai fi atat de prosti sa o atace. Huh
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #5 on: February 24, 2012, 09:17:47 PM »

Daisy cand era mai mica,tot asa se repezeau la noi...Nu ma asteptam sa se dea si la un pui. Acum chiar daca a mai crescut,tot aceeasi poveste...Chiar mai rau,o vad ca pe o rivala.
Vreau sa stiu daca as intra asa prin ei ,adica sa numai ma feresc,ar musca-o? Cum a zis si cineva...daca o feresc asa de ei,o "stric".O sa fie o fricoasa.Ceea ce nu imi doresc. Dar si cand ii vad venind spre noi,nu pot decat sa ma feresc,nu vreau sa o muste. E foarte stresanta situatia pentru mine,sunt mult prea multi caini vagabonti,asta inseamna ca la fiecare straduta/coltisor sa ma "lupt" cu ei.
Szlahi
Jr. Member
**

« Reply #6 on: February 24, 2012, 09:43:27 PM »

Inainte sa il am pe Floyd nici nu imi imaginam ca ar exista atatia caini vagabonzi in TM.
Acum ne intalnim cu ei zilnic. Se iau dupa noi, fac scandal ba chiar sareau sa il capseze(cat era mai mic). Alti trecatori se ascundeau dupa noi cand treceam in zonele respective.
Trebuie avut grija in primul rand ca sunt purtatori de te miri ce boli si in al doilea rand sa nu scape al nostru din lesa = isi intra instinctul in drepturi si poti sa fugi dupa el, asta pana nu e dresat ancat sa fie ascultator si in cazuri dinastea.
Va doresc plimbari fara incidente!!!
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #7 on: February 24, 2012, 09:56:52 PM »

Multumesc la fel!
belabelinda
Full Member

« Reply #8 on: February 24, 2012, 11:46:18 PM »

Inainte sa il am pe Floyd nici nu imi imaginam ca ar exista atatia caini vagabonzi in TM.
Acum ne intalnim cu ei zilnic. Se iau dupa noi, fac scandal ba chiar sareau sa il capseze(cat era mai mic). Alti trecatori se ascundeau dupa noi cand treceam in zonele respective.
Trebuie avut grija in primul rand ca sunt purtatori de te miri ce boli si in al doilea rand sa nu scape al nostru din lesa = isi intra instinctul in drepturi si poti sa fugi dupa el, asta pana nu e dresat ancat sa fie ascultator si in cazuri dinastea.
Va doresc plimbari fara incidente!!!

Daa, inainte nici nu stiam cati maidanezi sunt, si cat de mizerabil este orasul. Cand am iesit prima data la plimbare, neavand toate vaccinurile facute, am trecut pe langa persoane cunoscute tot zicand ''nu e voie'', ''nu'', cam din 20 in 20 cm numaram ... Am ajuns acasa obosita!!! de numarat si de ridicat micuta in brate! Sad
Szlahi
Jr. Member
**

« Reply #9 on: February 24, 2012, 11:48:44 PM »

De ce o ridici in brate?
Nu o ridica in brate!!!
belabelinda
Full Member

« Reply #10 on: February 25, 2012, 12:07:09 AM »

De ce o ridici in brate?
Nu o ridica in brate!!!
eeh! asta se intampla cand aveam 9 saptamani!! Acum are 5 luni si jumate... acum vrea sa rupa lesa !!! i se zburleste coama pana la mijlocul spinarii. Dar nu latra!!!
Szlahi
Jr. Member
**

« Reply #11 on: February 25, 2012, 12:09:43 AM »

AAAA...OK!
Foarte bine ca nu latra. Nici al meu nu latra, numai riposteaza cand aia isi forteaza norocul Cheesy 
belabelinda
Full Member

« Reply #12 on: February 25, 2012, 12:20:03 AM »

AAAA...OK!
Foarte bine ca nu latra. Nici al meu nu latra, numai riposteaza cand aia isi forteaza norocul Cheesy 

daa, mi-e asa de drag, nu ni se aude gura ... nici in casa ... vecinii sunt uimiti! imi place cumai zis ''cand aia isi forteaza norocul''
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #13 on: February 25, 2012, 12:26:56 AM »

Ce as vrea sa riposteze si Daisy cand e atacata.Sa-i puna la respect.Cheesy Sper sa vina si ziua aia....
AlinaBgd
Sr. Member

« Reply #14 on: February 25, 2012, 12:27:52 AM »

Ea nu se fereste sincer de ei,eu o feresc.Deci nu stiu daca ar riposta sau nu.Dar mi-e teama sa risc.
Pages: [1] 2 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: