B0gdan
Newbie
Maya
|
 |
« on: February 25, 2012, 03:55:08 PM » |
|
Salut! Am si eu o intrebare dupa ceva timp ce nu am mai postat pe aici. Este prima monta la fetita mea,are 2 ani si 5 luni.Am dus-o la cineva la un mascul timp de o saptamana de zile a stat la el.Proprietarul masculului nu a vazut pe timp de zii sa se fii intamplat.Mi-a spus ca nu a ramas.De cand am adus-o acasa are un comportament cam "ciudat".Inainte era sprintena cand o scoteam din tarc,ieri cand am ajuns acasa abea a scos capul din cusca sa vada cine intra in curte.Acum cand o scot afara merge langa casa si se pune pe jos,vrea tot timpul sa o mangai.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorutzu
Hero Member

Vanilly
|
 |
« Reply #1 on: February 25, 2012, 06:27:58 PM » |
|
Salut.De cate zile ai aduso acasa???
|
|
|
|
|
|
"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
|
|
|
|
B0gdan
Newbie
Maya
|
 |
« Reply #2 on: February 26, 2012, 04:10:51 AM » |
|
De miercuri am adus-o acasa.Dar nu avea comportamentul de a sta ca o lenesa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B0gdan
Newbie
Maya
|
 |
« Reply #3 on: February 28, 2012, 08:59:15 PM » |
|
nu-mi raspunde nimeni??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radu10101992
|
 |
« Reply #4 on: February 28, 2012, 11:43:52 PM » |
|
Nu prea ma pricep dar din mica mea experienta cred ca a luat o bataie zdravana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #5 on: February 29, 2012, 12:28:08 AM » |
|
E clar ca e socata, poate doar s-a speriat crezand ca a fost abandonata. Nu trebuia s-o lasi sa peste noapte in casa straina. Trebuia sa o duci, sa stai cu ea pe timpul montei si sa o aduci inapoi acasa. O monta dureaza 15 minute daca e un mascul bun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #6 on: February 29, 2012, 01:27:18 PM » |
|
Bogan,in primul rind ai gresit!Femela nu se lasa la mascul,o montezi,o aduci acasa si daca vrei sa repeti monta te duci din nou.Ca a luat sau nu bataie asta e alta discutie dar atita timp cit nu ai vazut nimic...............no coment!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #7 on: February 29, 2012, 08:22:42 PM » |
|
Poate este socata.. acrezut ca ai abandonat-o Eu l-am lasat pe Ox la doctor pt tratament 2 zile,si asa grav bolnav cum era, in momentul in care m-a vazut m-a prins de mana,aratandu-mi ca este suparat pe mine Cu vorbe bune si multe mangaieri o sa-si revina din soc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: March 01, 2012, 12:08:33 AM » |
|
Faptul ca se culca pe jos cand o scoti la plimbare, iti arata ca nu vrea sa plece de acasa. Las-o in pace o perioada cu plimbarile. Ea isi inchipuie ca iar o duci acolo. E clar ca s-a intamplat ceva rau acolo, poate o fi fost muscata de mascul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B0gdan
Newbie
Maya
|
 |
« Reply #9 on: March 01, 2012, 06:02:59 PM » |
|
Multumesc.Cam are obiceiul sa sara la bataie si la masculi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liloiu
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 26, 2012, 03:11:24 PM » |
|
Bogan,in primul rind ai gresit!Femela nu se lasa la mascul,o montezi,o aduci acasa si daca vrei sa repeti monta te duci din nou.Ca a luat sau nu bataie asta e alta discutie dar atita timp cit nu ai vazut nimic...............no coment!
Nu trebuie sa fi luat bataie, sunt de acord cu Von Broos, nu trebuia lasata acolo. Asa cum s-a spus mai sus, cred ca asociaza plecarea de acasa cu faptul ca o sa fie iar "instrainata".
|
|
|
|
|
|
P.S. Ceea ce postez sunt pareri personale, nu sariti la gat 
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #11 on: April 20, 2012, 12:55:24 PM » |
|
Cum te-ai comportat cu ea cand ai plecat fara ea de la ,,resedinta`` masculului? dar cand te-ai intors sa o iei?
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #12 on: April 21, 2012, 12:03:55 AM » |
|
Clar nu tb lasata acolo! Daca intrebai inainte nu mai aveai indoieli acum. Intai pt ca nu s-a intamplat nimic bun (ma refer la monta), apoi nu stii ce s-a intamplat cu adevarat ca sa explice comportamentul ei. Noi cand plecam in vacanta, cainii mei (sunt doi, au curte mare) devin apatici, tristi, sa-i duc la altcineva chiar nu intra in discutie. Ai rabdare cu catelusa si acorda-i mai multa atentie.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
Liloiu
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: May 16, 2012, 08:48:50 AM » |
|
Nu vred sa fi fost muscata de mascul, se intampla destul de rar ca un mascul sa atace o femela in calduri. Cainii sunt animale sociale si teritoriale in acelasi timp, tu ai lasat-o *in alt teritoriu* si fara haita ei.
|
|
|
|
|
|
P.S. Ceea ce postez sunt pareri personale, nu sariti la gat 
|
|
|
|