Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 02:22:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cateaua mea nu ma lasa sa -i vad puii  (Read 1707 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andreia
Newbie
*

Cara

« on: July 18, 2006, 11:00:50 AM »

salut. sunt noua pe acest forum. in urma cu cateva luni am adoptat o catea ciobanesc german matura care in urma cu doua zile a fatat. Problema mea este ca in afara de mama mea - care a si ajutat-o sa fete, nu lasa pe nimeni sa ii vada puii. va rog frumos sa imi spuneti daca este o situatie comuna.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: July 18, 2006, 11:26:12 AM »

Nu are incredere in tine.
In timp s-ar putea sa te lase sa pui mana pe pui nou nascuti, pentru ca o data cu inaintarea in varsta a puilor sigur o sa te lase.
Trebuie sa devii cel mai bun prieten al ei, sa nu faci nici un gest care sa reprezinte o amenintare pentru ea.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
andreia
Newbie
*

Cara

« Reply #2 on: July 18, 2006, 11:36:44 AM »

multumesc frumos pentru raspuns. trebuie sa recunosc ca problema este mai mult a tatalui meu decat a mea. A fost initiativa mea sa le aduc o catea mare intrucat s-au mutat la o casa la munte. initial ei nu au agreat ideea unui caine mare, desi sunt iubitori de animale, pentru ca in afara de varsta, este talia f mare. oricum, ea i-a cucerit. acum insa , tatal meu este foarte dezamagit ca ea nu il lasa sa se apropie de cusca.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: July 18, 2006, 11:26:59 PM »

nu-ti fa griji, spune-i tatalui tau ca intr-o luna, cand femela va fi satula de dadacit si-si va dori un moment de liniste...tatal tau va fi binevenit si bineprimit de mamica...si atunci puii vor fi din ce in ce mai frumosi!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof