Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:46:15 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ce culcusuri au cateii vostrii??  (Read 2007 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
love4animals
Jr. Member
**

« on: March 06, 2012, 12:52:27 PM »

Ma intrebam si eu ce fel de culcus sai cumpar... ???avand in vedere ca stau la apartament si in pat no sa aibe voie?ms astept sami raspundeti...si scuze daca a mai fost deschis topic pe tema asta Sad
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: March 06, 2012, 01:59:34 PM »

Saltelutele luate de la petshopuri nu sunt bune fiindca in 2-3 luni vata cu cre sunt umplute migreaza catre margini si catelul doarme pe o panza goala. Daca stai mai bine cu banii, la un pret asemanator ii cumperi o salteluta de burete pentru patut de copil.  Daca nu dispui de fonduri, ii poti face o saltea dintr-o pilota veche pusa in doua sau patru pe care o imbraci intr-o husa. Sa faci mai multe huse ca sa ai de schimb cand le speli.
petshop4you
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #2 on: March 06, 2012, 02:04:35 PM »

mersii muuuuuult de tot... Wink eu ma gandeam acum nu stiu cat de buna e ideea mea sa iau un lighean rotund si sa pun o perna in el...sa o culc acolo...provizoriu pana  ii iau o saltea mai mare...ca inca  e mica...acum nu stiu...pentru ca am si un pekinez care doarme in pat si tare mie ca si cg o sa doarma langa pekinez si iau salteluta degeaba Undecided Undecided
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: March 06, 2012, 04:55:12 PM »

Pechinezu-i una, CG alta. Daca va dormi CG in pat, tu unde vei mai dormi? Sau ii iei un pat separat si asta nu ar firau. In fond si ciobaneasca mea doarme ca o printesa pe canapea.Ligheanul clasic il va rasturna. Mai bune ii iei un cosulet din plastic cam ca asta

* ferplast_siesta_deluxe.jpg (28.14 KB, 384x384 - viewed 39 times.)
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #4 on: March 06, 2012, 05:00:08 PM »

am o carte freddy care mia dato  vetu` si iti explica cum sa cresti un pui de catel...am incercat si eu si pot zice ca e chiar buna...eu dorm in dormitor...dar ele 2 vor dormi in bucatarie...am pat mare acolo:)...si acolo am invatato si pe cea mica si pot zice ca acum ii dau drumul in toata casa si tot in bucatarie sta...sau vine cu mine in dormitor si apoi tot in bucatarie se intoarce...voi vedea ce si cum Grin Grin...deabea astept Roll Eyes Roll Eyes...pe 16 martie acum o iau Cheesy Cheesy ca era prea mica atuinci acum are 9 sapt Kiss Kiss
freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: March 06, 2012, 05:22:19 PM »

Nu cred ca bine sa lasi un caine mare cum e CG sa doarma in bucatarie. Tu ai idee cat naparleste? Cat e mic, pina pe la 4 luni merge dar dupa aia... va fi jale. Poti sa ai noroc sa nimeresti unul mai linistit dar ar putea fi si un caine foarte energic si in cazul asta iti muta mobila din bucatarie. Un CG se simte mult mai bine in spatii mai largi, o curte mare pe care s-a pazeasca decat intr-o bucatarie.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #6 on: March 06, 2012, 05:28:36 PM »

pai stau la bloc...ce curte mare as putea sai ofer?? o so scot la plimbare in fiecare zi...nemaizicand  ca am toata ziua libera si cand o iau se mai incalzeste si termin schema de vaccinare si o iau cu mine sa alerge cand ma plimb cu rolele...cand plec la plimbare etc...am luat forumul asta cap coada de 3 saptamani si nu exagerez...si am citit...TOT...si despre alimentatie,intretinere tot...o iau pentru ca sunt o fire activa si sa am um prieten care sa se plimbe cu mine deoarece pekinezul meu dupa o plimbare de 3 km vrea deja in brate..
freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: March 06, 2012, 05:42:12 PM »

Sincer, in locul tau mi-as lua un schnauzer urias dar cel mai bine unul mediu. E neobosit, poti sa-l plimbi cat vrei,e atasat de stapan mai mult ca alte rase, e chiar enervant uneori ca e ca o umbra, nu e pretentios la mancare si cel mai important: ii cade foarte putin par si numai daca neglijezi perierea si trimarea. Gandeste-te bine la avantaje si dezavantaje sa nu te trezesti ca te vor obliga parintii sa-l dai in adoptie dupa ce va implini un an si va incepe sa naparleasca. Cel mai bine ar fi sa iei o rasa pe care s-o agreeze mama ta in asa fel incat sa supporte inconvenientele convietuirii cu un caine maricel in casa.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #8 on: March 06, 2012, 05:47:03 PM »

freddy ms de sfaturi dar tot la  raman... Roll Eyes is pur si simplu indragostita...vroiam baiat am vazut ca mai bine e fata te descurci mai bine cu ea...am vorbit tot...acum astept sami iau fata:) Grin Cheesy
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: March 06, 2012, 08:05:00 PM »

Sunt cu totul de acord in legatura cu fetele :sunt mai ascultatoare, mai linistite,  mai intelepte as zice. Baietii-s mai nebunatici si unii prea dominanti mai ales daca stapanul e fata.
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #10 on: March 09, 2012, 01:16:58 PM »

vad ca pana acum nu sa deschis nici un topic despre cum faci introducerea unui pui  de cu un alt catel??avand in vedere ca catelul pana sa vina puiutul de era stapan in casa/curte..trebuie facut un culcus separat sau :-??
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #11 on: March 11, 2012, 05:14:48 PM »

helooooooou` imi raspunde si mie cineva Shocked Shocked Cheesy
mishu65
Hero Member

« Reply #12 on: March 25, 2012, 04:43:53 PM »

Nici eu nu recomand culcusul in bucatarie. Am crescut iarna asta doi puiuti care aveau "resedinta" in baie dar acces peste tot in casa. Desi mici, 2 luni, apoi 3 am gasit fire de par in frigider!!! Erau peste tot! Mai gandeste-te. Cat despre culcus separat... DA, fara sa stai pe ganduri. Doi caini, doua castroane, doua saltele, doua lese...

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof