macu
Jr. Member

|
 |
« Reply #20 on: July 12, 2012, 10:20:45 PM » |
|
pentru cei ce contestă ,ceea ce noi,şi anume instructori dresaj canin,facem job-ul din suflet,pasiune,şi transformăm dresajul în artă,şi nu în ultim rând avem şi rezultate,le pot răspunde doar cu......la invidia VOASTRĂ,RĂSPUND CU SUCCESURI.dar simplificând ,pot spune că ,cei ce te contestă,şi punăndu-ţi la ,,indoială'',job-ul,sunt oameni ce UŞOR LE E SA COMENTEZE,DAR GREU SA AIBE REZULTATE.proprietarii căinilor cei ce îi ,,formăm''(dresăm),SUNT CEI CE PENTRU MINE REPREZINTĂ,ADEVARATUL CRITIC CE POATE,SA SE EXPRIME VIS-A-VIS DE REZULTATUL MUNCII,PENTRU CARE AI FOST,REMUNERAT. Client mulţumit....recomandare CĂTRE ALŢI CLIENŢI. Acept ,să fie şi cărcotaşi,în lumea în care e greu să-ţi faci un NUME,DAR SATISFACŢIA PE CARE O AM LA TERMINAREA FORMÂRII(predresaj,dresaj,etc.)unui căine,indiferent de rasa,E MULT M-AI INTENSA SI M-AI PROFUNDĂ.CEEA CE IMI DĂ ŞI M-AI MULTA ENERGIE,ÎN MUNCA,CARE PENTRU MINE E PASIUNE,SUFLET,ARTA,SI SIMBIOZA INTRE ELE,CULMINĂND CU EXTAZ. comentaţi,cei ce atăt puteţi face,si in sinea voastră,DORIŢI-VA SA AJUNGEŢI UNDE SUNTEM NOI,CEI CE VOI CĂRCOŢI. Sa fiti sanatosi,iubiţi,fericiţi. AŞ VREA SĂ ÎNCHEI,CU CEEA CE,UN ,,MILIŢIAN"(anii,90,la începutul carierei militare),mi-a spus,şi tărziu l-am înţeles..... 1-CĂND CINEVA TE LAUDA,ACELA ITI VREA LOCUL 2-CĂND CINEVA TE CONTESTA(DENIGREAZA)-ALA ÎTI VREA BINELE 3-CAND NIMENI NU TE LAUDĂ,SAU NIMENI NU TE CONTESTA,ÎNSEAMNA CA .......NU EXIŞTI. Pilda,lasa lumea sa vorbească,ăsta-i rostul ei.eu îmi văd de job
|