Forum ciobanesc german
September 20, 2016, 09:25:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 13   Go Down
  Print  
Author Topic: INSTRUCTOR CU ATESTAT IN DRESAJ CANIN(DRESEZ CAINI LA DOMICILIUL PROPIETARULUI)  (Read 32600 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
macu
Full Member

« on: March 13, 2012, 06:14:11 PM »

Instructor atestat MAI(Ciorani;CENTRUL CHINOLOGIC "AUREL GREBLEA"-SIBIU)
Instructor atestat C.D.C;Socializare ,dresaj de desciplina,paza si aparare
CONTACT:0769.235.573;0723.687.259(VALABIL DOAR PENTRU BUCURESTI SI ZONELE DIN APROPIERE)
Rog seriozitate!
Von Broos
Hero Member

« Reply #1 on: March 18, 2012, 08:43:51 PM »

Bine ai venit pe forum Macule!
macu
Full Member

« Reply #2 on: March 18, 2012, 08:55:45 PM »

Bine te-am gasit,dl instructor-dresaj canin.Respect!si fie ca noi cei, care punem suflet si pasiune in dresaj sa numai fim marginalizati,de catre cei care nu sunt interesati decat de partea materiala ,stricand astfel "ARTA DRESAJULUI".Care in opinia mea,ca definitie dresajul putem spune despre el:"O MANA DE FIER IMBRACATA INTR-O MANUSA DE CATIFEA"
stanciulescu
ziua incepe si se termina cu ciobanesc german
Jr. Member
**

cg nu e o pasiune-e viata de zi cu zi-

« Reply #3 on: March 31, 2012, 11:16:36 PM »

frumos spus dl macu-succes in dresaj pe viitor-cate cursuri aveti la sb........

unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
macu
Full Member

« Reply #4 on: April 01, 2012, 12:45:58 PM »

LA SIBIU AM FOST SA CALIFIC O FEMELA DE CG,IN VARSTA DE 1  AN SI 6 LUNI PE SPECIALITATEA INTERVENTIE ,APLANARII STARI CONFLICTUALE,PE O DURATA DE 3 LUNI(9,53 NOTA DE ABSOLVIRE),IAR ANUL ACESTA IN NOIEMBRIE,VA TRUBUII SA MERGEM LA REATESTARE,TOT LA SIBIU.INTRA PE YOUTOUBE SI CAUTA 14 IANUARIE-PROTEST PIATA UNIVERSITATII,SI O SA NE VEZI IN ACTIUNE.ACOLO SUNTEM DOAR PENTRU A NE FACE TREABA,PENTRU CARE SUNTEM RETRIBUITI.
macu
Full Member

« Reply #5 on: April 01, 2012, 01:58:59 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=wJKJnIJShW0&feature=g-like&context=G2d3a61fALT3V36ABeAA uita-te de la minutul 3:34-3:40,e un videoclip realizat de unul din participanti.
stanciulescu
Jr. Member
**

« Reply #6 on: April 01, 2012, 02:03:19 PM »

ok
eu am doua cursuri in 91 si 96-insotire si paza-acum m-am pensionat anticipat si am mai mult timp-cu toate ca sunt diferente cu dresajul facut de noi si cel pentru cg linie de show prezentari-ipo,bh,etc

unora le place pescuitul,altora vanatoarea-mie imi place fotbalul si ciobanescul geman-
stanciulescu
Jr. Member
**

« Reply #7 on: April 01, 2012, 02:49:00 PM »

macule am vazut-o e faina, n-are treaba cu demonstratia este doar atenta la comenzile tale-sa aveti amandoi parte de cat mai putine iesiri reale si de cat mai multe exercitii pe terenul de antrenament-bafta inca o data -cauta-ma daca esti in zona dragasani sa cinstim un pahar de vin rosu de tara,din via mea-

mariuspaun
Sr. Member

« Reply #8 on: April 01, 2012, 03:20:40 PM »

un pret pt BH se poiate spune aici sau doar la tel?

mygermanshepherddog.blogspot.com
macu
Full Member

« Reply #9 on: April 01, 2012, 05:39:20 PM »

@stanciulescu
Multumesc pentru apreciere,ceea ce vezi acolo,este rodul intensificarilor,tipurilor de antrenament facute,atat in baza IGJR,cat si a improvizatiilor pe care le aplic,in functie de misiuni ,participari la trageri,cu armamentul din dotare(al meu cat si a altora,care participa in poligonul de tragere)
Stii foarte bine ca,in dresaj,nu trebuie sa te plafonezi,ci,in fiecare zi sa profiti de ceea ce gasesti in teren,si sa improvizezi,astfel incat ca munca pe care o desfasori,impreuna ca partenera cu care formezi o echipa,sa poti  face fata provocarilor,situatiilor reale.

@mariuspaun
Ce rasa ai de caine ai,varsta,in ce zona a Bucurestiului locuiesti?
Prefer ca,discutiile pe tema,tipului de dresaj sa le avem pe telefon,iar pretul il voi stabili la fata locului!Va trebui sa iti testez cainele,din punctul meu de vedere,apoi ma voi putea pronunta,in functie de ce gasesc la fata locului.Ai posibilitatea de a ma contacta telefonic,alegerea iti apartine!

marton
Full Member

carla

« Reply #10 on: April 15, 2012, 12:44:17 PM »

Succes meseriasule (gre..t) Wink

Carla
macu
Full Member

« Reply #11 on: April 15, 2012, 02:34:26 PM »

Pupa toate fetele din casa ta la pasarica:)).Meserisule-gresit,vezi ca mi te poti adresa cu apelativu' DLE INSTRUCTOR DRESAJ CANIN,sau  excelenta voastra(3APRILEI-DIPLOMA DE EXCELENTA)
macu
Full Member

« Reply #12 on: April 15, 2012, 02:35:44 PM »

APRILIE PARDON
macu
Full Member

« Reply #13 on: April 16, 2012, 11:21:03 AM »

PENTRU CEI CE VAD MESAJELE DINTRE MINE SI MARTON(COLEG DE ARMA),IMI CER SCUZE ANTICIPAT,AM IGNORAT CA TREBUIE SA II RASPUND PE PRIVAT!SUNT GLUME CE LE AVEM NOI,PE DE-O PARTE,FAMILISTI CU COPII,PE DE ALTA PARTE GLUME PRIVATE.CAUT PE VIITOR SA RASPUND CELOR CARE,PRIN NATURA MESERIEI II CUNOSC,SA LE RASPUND PE PRIVAT.ASTFEL INCAT,CEI CARE VIZUALIZEAZA THREAD-UL SA NU FIE DERANJATI DE DISCUTIILE,PE CARE LE AVEM NOI CE PE LANGA,HAINA MILITARA,IMPARTASIM SI IUBIM CG-UL,IMPLICIT FACEM O PASIUNE DIN EDUCAREA SI FORMAREA UNOR CAINI DE DIFERITE RASE.
macu
Full Member

« Reply #14 on: April 18, 2012, 02:35:13 PM »

VALABIL
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 13   Go Up
  Print  

Jump to: