Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:16:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: ajutor  (Read 6433 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
freddy25
Hero Member

« Reply #15 on: March 20, 2012, 05:52:24 PM »

Ce mananca? Posibil sa fie de la o alimentatie hiperproteica.
Zicea ca ii da eukaniba or din cate stiu eu, eukanuba nu e hiperproteica. Lupanca mea a mancat un ou crud pe care il scapasem pe jos in bucatarie si in 10 minute i s-a umflat tot botul. Semana cu un sharpei. Alta data s-a umplut de bubite pruriginoase dupa ce i-am facut baie cu un sampon antiparazitar. Mai face mancarime dupa ce fura boabe pe baza de pui de la celalalt caine si parca se scarpina si de la deparazitantul extern, drept pentru care i-am pus medalionul deparazitant Skudo care e pe baza de ultrasunete si nu pe baza de chimicale.
bugieus
Hero Member

« Reply #16 on: March 20, 2012, 08:04:32 PM »

nu se mai pun capuse si pureci pe ei?
 ii cu baterii,care cat timp tine cinele protejat ?
petshop4you
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #17 on: March 20, 2012, 09:10:13 PM »

DE 2 ZILE A MANCAT EUKANUBA,IAR DE AZI II DAU PROPLAN PENTRU PIELE SENSIBILA .AM SA VAD MAINE REZULTATELE.ASTAZI INCA SI-A MAI FACUT RANI.ALTFEL E VOIOASA MANANCA BINE SE JOACA,CHIAR NU STIU CE ARE.MAI AM TREI ZILE INJECTII DUPA CARE O DUC LA CONTROL LA VETERINAR SI CRED CA VOM LUA PROBE PENTRU LABORATOR PENTRU CA NU VAD NICI O IMBUNATATIRE DUPA INJECTII. Cry
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: March 20, 2012, 11:49:51 PM »

nu se mai pun capuse si pureci pe ei?
 ii cu baterii,care cat timp tine cinele protejat ?
La mine in curte nu sunt capusi si purici nu are. I-am pus medalionul acum vreo patru luni si in timpul asta nu a avut nici un purice. E cu baterii dar bateriile nu se schimba. O data pe an ii pun un medalion nou. Am inteles ca e importat din Anglia. Daca e intr-adevar eficient sau nu pot afla dupa ce da caldura si apar si puricii. Daca ar fi bun, ar fi o varianta mult mai sanatoada si mai ieftina decat pipetele lunare.
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #19 on: March 21, 2012, 09:24:05 AM »

azi dimineata i-am dus mancare si tin sa precizez ca nu si-a facut rani noi dar si le-a inrosit pe cele vechi.mai multe are pe spate.am dat-o cu calf spray.am sa vad in continuare cum se manifesta.m-am gandit sa sa nu mai astept pana se termina injectiile si sa il sun pe veterinar sa ii luam probe.ce ziceti sa mai astept?precizez ca mai are 3 zile injectii.
Olga
Hero Member

« Reply #20 on: March 21, 2012, 09:39:08 AM »

Eu zic sa nu mai astepti...
Eu pe analiza de piele am dat 60 ron, si pe vaccin 70 ron,dar daca mergeam direct la laborator era mai putin
Doctora cand l-a vazut a zis ca nu stie excat cu ce sa-l trateze desi eu am insistat la un tratament pe loc,dar a fost bine ca ea
Sa ai noroc in ceea ce hotarasti
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #21 on: March 27, 2012, 09:46:02 AM »

in sfarsit se simte mai bine. :)am sunat de la cine l-am luat si mi-a zis sa il duc la el ca mi-o pune pe picioare in zece zile.au un doctor foarte bun.i-au luat analize si i-a prescris un tratament care se pare ca da roade.oricum am avut mare noroc cu ei si le multumesc din tot sufletul.si voua la fel.sper sa se faca bine. o aduc acasa dupa o saptamana Smiley
Olga
Hero Member

« Reply #22 on: March 27, 2012, 09:50:51 AM »

Sa se faca bine cat mai reprede  !
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #23 on: March 27, 2012, 10:43:05 AM »

Si ce au zis ca are?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #24 on: March 30, 2012, 10:27:57 PM »

scuze de intarziere dar am fost plecat.catelul este la fostii stapani care au pus-o pe picioare.au un doctor bun.zice ca se trage de la ficat.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof