Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:12:59 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: ajutor  (Read 12149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nistoralin
Newbie
*

max

« on: March 17, 2012, 09:42:52 AM »

buna ziua tuturor,am o catelusa de 4,5 luni si tot corpul e plin de rani.am fost la veterinar si a zis ca a facut o infectie de la pureci.a facut-o cu picaturi pt pureci si mi-a dat un spray numit neo caf sa tratez rana,care s-a si vindecat dar azi dimineata am vazut ca are rani pe tot spatele.mentionez ca am fost acum o saptamana la veterinar si avea doar o rana atunci.va rog un sfat.tot sun la veterinar si nu raspunde sunt disperat.multumesc anticipat
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #1 on: March 17, 2012, 06:36:58 PM »

vad ca nu vreti sa ma ajutati,fara ofensa dar slab iubitori de in aceasta tara.aveti voi cercul vostru si de ceilalti nu va intereseaza.pacat. Cry
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: March 17, 2012, 10:29:56 PM »

Nu-i vorba ca nu ne interesam. Problema cu bolile de piele e complicata. Trebuie facute analize pe proba de piele sau a firului de par. Eu pot sa-ti recomand Veteusan care are are efect antipruriginos, antifungic, contra raiei si eczemelor cronice. Incearca osaptamana si vezi cum merge. Macar n-o sa se mai scarpine sa -si faca rani.
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #3 on: March 18, 2012, 09:13:33 AM »

mersi de sfat am dat cumva ieri de veterinar si mi-a dat ceva injectii pe care i le dau.tratamentul tine 5 zile dupa care ma intorc la el.sper sa fie mai bine.daca nu ii trece am sa ii fac si analize.oricum multumesc ca mi-a raspuns cineva.ma gandeam ca poate cineva a mai trecut prin asa ceva si stie mai multe.scuze ca am rabufnit dar cand vezi ca la altii scriu sute de pareri si la tine nici macar unul ti se pare ca esti dat la o parte
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: March 18, 2012, 01:29:42 PM »

Iti recomand ca pina i se vindeca ranile sa-i cumperi si un guler medicinal ca sa nu se mai poata linge pe leziuni. Ce diagnostic i-a pus? Cand ranile incep sa se usuce, provoaca mancarimi, ei se ling isi iau coaja si iar se face carne vie.
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #5 on: March 18, 2012, 03:59:02 PM »

Nistoralin.ai cerut sfat si a fost o simpla nesansa de nu a raspuns nimeni.de obicei aici p forum cand intrebi ceva ai repede raspunsul.sunt oameni de care t poti baza.vb serios.pt mine mi-a fost de foarte mare ajutor.bafta.
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #6 on: March 18, 2012, 05:49:09 PM »

imi pare rau de iesirea nervoasa dar eram disperat ca nu raspundea medicul la telefon,multumesc de sfatul cu gulerul nu m-am gandit la asta.medicul  a spus ca a facut alergie de la mancare.nu stiu cum se numesc injectiile ce i le dau dar merg peste 5 zile din nou la doctor sa vada cum se manifesta.daca nu isi revine vom lua probe pentru laborator.sper sa se faca bine am sa pun si poze.

* Imagine0175.jpg (142.71 KB, 600x800 - viewed 266 times.)
ady_bis
Newbie
*

Junior

« Reply #7 on: March 18, 2012, 05:54:17 PM »

da e frumos.sa-tzi traiasca.
bugieus
Hero Member

« Reply #8 on: March 18, 2012, 06:08:37 PM »

si eu zic ca de la mancare a facut sa iti spun si a mea a facut cand a fost mai mica zici ca era ca julitura ce aparea pe piele si sa spun drept sa vindecat singura de la sine sa uscat singura de la sine
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: March 18, 2012, 10:28:20 PM »

Daca e alergie de natura alimentara ar trebui sa nu-i mai da hrana pe baza de carne de pui ci pe baza de miel adica de tipul lamb&rice. Pina acum cu ce l-ai hranit. Una din catelusele mele a facut o dermatita alergica de la hrana pedigree junior.
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #10 on: March 19, 2012, 08:24:43 AM »

ea a fost crescuta cu eukanuba.cand am adus-o eu a primit dimineata hrana uscata si spre seara hrana gatita care intradevar continea carne de pui.de 2 zile am luat si eu eukanuba si o hranesc doar cu ea.am sa vad cum se comporta.inca se mai scarpina din cand in cand dar nu isi mai face asa rani mari.am sa ma uit in dimineata asta cum sta cand ii dau injectia.acuma sper ca isi va reveni.mai am o intrebare,mai am un  de 11 luni se poate transmite si la el daca ii las impreuna?
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: March 19, 2012, 01:23:46 PM »

Daca e doar alergie nu se transmite. Se transmite daca e raie, ciuperca sa infectie bacteriana. Cumpara-i Eukanuba miel si orez si vezi daca se mai scarpina.
Olga
Hero Member

« Reply #12 on: March 20, 2012, 01:35:01 PM »

daca poti fa-i analiza de piele si par,se vede clar de unde si la ce raspunde
eu ma avut o problema mai mica decat a ta si asa am rezolvat
Sa rezolvi cat mai repede 
nistoralin
Newbie
*

max

« Reply #13 on: March 20, 2012, 01:41:12 PM »

peste trei zile daca nu-i trece cu injectiile am sa-i fac analizele .astazi am luat proplan pentru piele sensibila.incerc si cu asta.o scriu despre rezultate.mersi tuturor de sprijin
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #14 on: March 20, 2012, 02:40:03 PM »

Ce mananca? Posibil sa fie de la o alimentatie hiperproteica.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: