Forum ciobanesc german
March 14, 2013, 01:52:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Orijen/Royal Canin/Purina/Belcando  (Read 8908 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RaluMaya
Hero Member

« Reply #15 on: March 29, 2012, 11:41:30 AM »

Advance e fabricata din cate stiu de cei care au facut Purina(si apoi au vandut brand-ul catre Nestle), ei au si foarte multa mancare pt diete. Personal nu cred ca e o mancare asa de "rea".
freddy25
Hero Member

« Reply #16 on: March 29, 2012, 03:03:04 PM »

Advance e fabricata din cate stiu de cei care au facut Purina(si apoi au vandut brand-ul catre Nestle), ei au si foarte multa mancare pt diete. Personal nu cred ca e o mancare asa de "rea".
Daca tu consideri ca e bine sa-ti hranesti cainele cu ceva care contine Chicken by products, digest si concentrat de proteine vegetale, e treaba ta. In afara de asta nu scrie cu ce este conservat deci are toate sansele sa fie vorba de conservanti artificiali care sunt cancerigeni. As vrea sa stiu ce argumente ai ca sa spui ca aceasta hrana e buna. Pe www.dogfoodanalysis.com e cotat cu o stea si asta spune tot.
salvanim
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #17 on: March 29, 2012, 03:55:59 PM »

Asta este produsul Advance ce se gaseste in comert la noi, nu ce apare pe dogfoodanalysis.com

http://www.affinity-petcare.es/en/advance-perros_ASP.asp?id_family=21&id_brand=1
freddy25
Hero Member

« Reply #18 on: March 30, 2012, 11:58:40 PM »

Tot de o stea e si Affininity Advance desi formula e mult imbunatatita fara de Advance. Vezi aici www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=517&cat=7  Conservantul nu e nominalizat, are gluten de porumb in compozitie si pretul de 16lei/kg este prea mare. Arden grange este de 4 si 3 stele si costa aprox 13-14 lei/kg. Mai e Guabi care pare mai bun la un pret asemanator. Daca locuiesti in Arad poti cumpara cu 150 lei un sac de 15kg cu Arden miel si orez care e la categoria 4 stele.  Adica la ce contine Affinity Advance, nu ar trebui sa coste mai mult de 9-10lei/kg. Am insa nelamuriri in legatura cu hrana Lupovet-hrana presata la rece. O fi mai buna decat celelalte? Eu am hranit-o pe una din catelele mele ( care intre timp a murit ) cu aproape un sac. Ultimul sfert de sac nu l-a mai acceptat.Era batrana, avea probleme cu digestia grasimilor si cu aceasta i-a mers bine in sensul ca avea scaun tare dar intr-o luna nu-ti poti face o idee. Trebuie macar 4-5 luni ca sa observi vreo diferenta. Este cineva care isi hraneste cinele cu acest tip de hrana?
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #19 on: April 04, 2012, 11:25:36 PM »

Multa lume invoca in alegerea hranei,...situl dogfoodanalysis, care sincer mi se pare extrem de subiectiv cu tot ceea ce inseamna mancare pentru caini fabricata "peste ocean".  Multe "branduri" de mancare pentru caini,...fabricate in Europa si care aici au un "ranking" bun,...acolo (www.dogfoodanalysis.com) sunt  trecute la categoria "junk".  Exemplu:  MERADOG sau BELCANDO, mancaruri pentru  caini, excelente, fabricate in Germania. Poate nu sunt la clasa 6 stele hiper-mega-ultra-premium ,...dar  hai sa fim seriosi,....MERADOG si BELCANDO,...junk de 1 stea ? Pai,... saracii nemti , creatori si crescatori de top ai  CG_ului , Rottweiler-ului sau Doberman-ului "e prosti" ? ,... nu sunt in stare sa dezvolte o mancare  super-premium pentru cainii lor? Trebuie sa astepte ajutor si "know-how" nord-american ? Totul este pur  Marketing. Din punctul meu de vedere, BELCANDO si MERADOG (nu maradog) sunt  mancaruri excelente.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #20 on: April 05, 2012, 05:47:23 AM »

Sincer nici mie nu mi se pare site-ul respectiv ca un punct de referinta, dar trebuie analizata cu atentie toata situatia. Site-ul in cauza are o gramada de analize la sortimente de mancare facute acum ani buni si care s-au modificat intre timp. In cazul Belcando si Meradog de care aminteai si-au imbunatatit mult mancarea, care la inceput nu era cine stie ce. De aici si pana la nivelul Acana sau Orijen mai e cale lunga, dar intradevar e mai buna. Stelele respective sunt date la multe sortimente ... ciudat si invechit.
Raman la parerea ca cine stie sa citeasca eticheta de ingrediente si intelege ce e acolo isi da seama singur de o mancare de calitate si nu trebuie sa vada "stelele" de pe diferitele site-uri de pe internet.

Multa lume invoca in alegerea hranei,...situl dogfoodanalysis, care sincer mi se pare extrem de subiectiv cu tot ceea ce inseamna mancare pentru caini fabricata "peste ocean".  Multe "branduri" de mancare pentru caini,...fabricate in Europa si care aici au un "ranking" bun,...acolo (www.dogfoodanalysis.com) sunt  trecute la categoria "junk".  Exemplu:  MERADOG sau BELCANDO, mancaruri pentru  caini, excelente, fabricate in Germania. Poate nu sunt la clasa 6 stele hiper-mega-ultra-premium ,...dar  hai sa fim seriosi,....MERADOG si BELCANDO,...junk de 1 stea ? Pai,... saracii nemti , creatori si crescatori de top ai  CG_ului , Rottweiler-ului sau Doberman-ului "e prosti" ? ,... nu sunt in stare sa dezvolte o mancare  super-premium pentru cainii lor? Trebuie sa astepte ajutor si "know-how" nord-american ? Totul este pur  Marketing. Din punctul meu de vedere, BELCANDO si MERADOG (nu maradog) sunt  mancaruri excelente.
freddy25
Hero Member

« Reply #21 on: April 05, 2012, 10:37:27 AM »

Eu am observat o diferenta intre americani si nemti la modul de abordare in ceea ce priveste procentul de proteine.  Aproape toate bobitele germane au proteine cam pina in 25-26% si chiar am si citit o teorie care zice ca nu trebuie sa aiba foarte multa fiindca animalutele vor face eczema. Nemtii au in schimb hrana presata la rece de la Lupovet care mi se pare un concept extrem de interesant dar nu am pareri ale unor nutritionisti despre asa ceva. Sau poate sunt dar in germana, limba care imi este inaccesibila. Pe de alta parte si americanii au hrana Artemis care la varianta adult are doar 23% proteina si totusi e foarte bine clasata. Cainele meu care a fost hranit cu Artemis junior pina ce a implinit un an, a refuzat categoric varianta adult. A refuzat si Belcando si multe alte marci superpremium dar cu proteina 25-26%. Acum, de aproape un an ii dau Acana miel si mar la care vad ca nu face fite.
happydogs.ro
Newbie
*

www.happydogs.ro

« Reply #22 on: April 25, 2012, 11:27:39 AM »

Si eu am avut problema asta cu Acana adult la unul din caini si i-am schimbat cu Acana miel si mar cu care ii merge excelent. Dar acesta a fost un catel mai sensibil cu stomacul de cand era mic. Acum are aproape. trei ani si de un an si ceva ii dau Acana miel si mar. I-as da si lui Arden dar e un mofturos si jumatate si refuza categoric. Celuilalt ii prieste Arden.
Daca acana miel si mere ar avea bobite mai mari ar fi mancarea perfecta!

Pet-shop online pentru catei
DEDRI
JASMINE
Full Member

Cu stima si respect familia Dragomirescu & Jasmine

« Reply #23 on: April 30, 2012, 02:28:59 PM »

eu pe printesa mea o hranesc cu orijen papy large bred si de la 5 luni ii dau si 6 fresh si red.Am hranit  odata primele 2 saptamani un puiut dar avea foarte multe gaze si dupa aia l-am schimbato pe orijen si de atunci merg si cu a doua printesa cu orijen

* JASMIN ( NR. 08 ).jpg (59.74 KB, 800x600 - viewed 65 times.)

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
lavi
Full Member

« Reply #24 on: May 02, 2012, 10:00:03 AM »

eu as recomanda orijen;dupa compozitie e cea mai ok mancare de caini,asta daca place si cainelui
http://www.petshop4you.ro/orijen-puppy-large-breed-135kg-p-52.html
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #25 on: May 02, 2012, 10:18:00 AM »

si eu la fel tot orijen as recomanda

* JASMINA ( 01-05-2012 ) ( NR. 03 ).jpg (180.18 KB, 1280x960 - viewed 48 times.)

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
Sony
Newbie
*

« Reply #26 on: May 02, 2012, 11:38:51 PM »

Dar Hills?Ce parere aveti?
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #27 on: May 03, 2012, 06:09:57 AM »

''SONY'' mai depinde acum si de organism cum asimileaza, daca ii va place hilsu, daca  faci antrenamente cu cainele respectiv

happydogs.ro
Newbie
*

www.happydogs.ro

« Reply #28 on: May 03, 2012, 10:22:14 AM »

Hill's este o mancare buna, eu mi-am hranit multi ani cainele cu ea si nu am avut probleme. De cand am shop-ul am vazut ca e cumparata des de cei care au caini sensibili la stomac sau care au probleme cu pielea. Din toate produsele pe care le au cei de la Hill's eu iti recomand Hill's cu miel si orez, are crochetele mari, are un nivel controlat de proteine, calciu, are un nivel crescut de acizi grasi esentiali ce sustin functionarea sistemului nervos si imunitar...miel minim 26%.  Ar fi bine sa mergi pana la un pet-shop sa ceri o mostra sa vezi daca si cainelui tau ii place.

Pet-shop online pentru catei
DEDRI
JASMINE
Full Member

« Reply #29 on: May 03, 2012, 12:08:41 PM »

Corect are dreptate ''happydogs.ro''  ceri o monstra si incerci

Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof